cocuk aldrmak

ayselmamedova123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
534
217
18
28
arkadaslar esim hapisde ve bir kizim var 3 yasinda esimin yanina gitdm ve hamile kaldm bir aylik suan aldrmak isdiyorm aciyorumda ama yapamam esim hep aylesine kendisine para gondermesini isdiyor bizi dusnmuyor ben anem gildeym hep kendini dusunuyor bana dogur diyor nasil bakcam diyor hersey iyi olucak diyor neye guveniyor benim aylememi? biliyorum diceksinizki o senin bebegin ama ikinci bebek sorumlulugunu kaldramam daha 20 yasndaym lutfen bisey soyleyin(

Ertesi gün hapı kullansaydınız keşke... Şartlarınızı siz bilirsiniz ama madem durum bu, dikkat etmeliydiniz. Korunmasız her ilişkide hamilelik ihtimali var sonuçta...

Sevismeyiverin olmezsiniz.

Zor bir karar evet ancak maddi imkaniniz yeterli degilse ve ileride o cocuga maddi manevi destek olamayacaksaniz dogurmamaniz en dogru karar olacaktir emin olun...

Cocugu aldirma tabiki.
Onun yasamaya hakki var.
Baskalarina güvenerek cocuk yapmaniz zaten yanlış olgunca bir davranis degil.
Ailen yardimci olsun sana bu surecte

Onun bir suçu yok yapmayın kiymayin olmus bir kere onund a buyutursunuz bir sekilde tmm şartlar zor ama önlem almayip yapmissiniz simdide onun günahına girmeyin b

Tarih : 2 Mart 2017

Istenen bir gebelikmis. Uzakta derken hapiste mi? Nasil izin veriyorlar gelmesine.

Cocugu aldirma ama yapabiliyorsan bosan.

isdiyordm o zaman sandmki cok sevinicek bebege. aylesi para var ama bi defe demez baba esime para ver biseye ihdiyaci olur hep kendibe aldryo
ailesi size çocuğunuza niye baksın.Kusura bakmayın ama çocuğunuz varsa bakmak zorunda olan da sizsiniz ailesi değil ...

cunki bana dediki ayleme soylicem hamileyken para getrirler bendr hamile kalnca sevinir cocuga dedm guvendm ben neblim bi drgisiklik olmicagni
Birinin para getirmesini bekleyecegine ve hatta para versin diye cocuk yapacagina 3 yasindakini krese verip calisabilirdin.yazik 20 yasindasin hicmi gazete okumuyorsun dunyadan bi habermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…