cocuk aldrmak

Kotu birsey yazmamak icin zor duruyorum.
Cahil cahil is yapmayin Allah askina!
Esin sevinir diye sizin anlik zevkinize mi kaldi bu cocuk.
Evliligi kurtarmak adina cocuk yapmayin litfen yapmayin.
Aileler kopuk adam hapiste bencil ve korunmadin.
Ne olacak .ilk cocuguna zor yetiyorsun. Bu bebek dogsa ne olacak.
Sokakta dilenci? Ayakkabi boyacisi?
Nasil bir gelecek! Vereceksin ona.
Calisiyor misun ? Ailen destek olur mu.

Onune gelen sevismesin lutfen artik...
Uckurunuzla degil aklinizla hareket edin.

Marttan beri Nasıl hamile kalırım ay hamile miyim test yaptım bakın konuların var

Şimdi de aldırsam mı

Kaza masa değil özellikle yapmışsın

Ayy günüme denk gelmedi eşim 3 ayda geliyor vs yazmışsın bir de

Bu eşin kaç yıl daha içeride

Ailesi mevcut çocuğa baktı da doğacak olana mı bakacak

hamile kalmayı isteyerek yapmışsın bu işi değişecek sandım diyosun çocuk oyuncağı mı bu istediğin olmayınca aldıracaksın? kürtaj olmak her kadının hakkıdır. Ama sen bilerek hamile kalıp ayy istediğim ortam oluşmadı diyerek cana kıyamazsın. Bu ne cahillik ya.

benim aylem bakiyor kizima ve onlar torunum var diye geziyor ama benim imjanm olmaynca bakmaya mecburlar o zaman torunum var demicekler
Aaa bu nasıl bir kafa ? Kimse sizin doğurduğunuz çocuğa bakmak zorunda değil bu 1. Madem bir iş yapıyorsunuz neden korunmuyorsunuz bu 2. bence planlı bir gebelik bu, baktınız size sahip çıkan yok binlerce dansöz var şimdi aldırmayı düşünüyorsunuz şaka gibisiniz bugün Burda okuduğum ikinci " bencil" vaka... Ayle değil aile

cunki bana dediki ayleme soylicem hamileyken para getrirler bendr hamile kalnca sevinir cocuga dedm guvendm ben neblim bi drgisiklik olmicagni
20 yaşındasınız, fazla da yüklenipte kırmakta istemiyorum ama şimdi hapisteki adamın psikolojisi iyi olmayabilir.Sizin kendinizden başka kimseye güvenmemeniz gerekirdi.

ben kazayla hamile kaldm diye birsru soylemedimki ...ben hapisde demedm utandm 3 ayda bir gelmiyordu ben gidiyordm

İstenen bir gebelikmiş ve çocuk olursa ailesinden maddi yardım gelir düşüncesiyle hamile kalınmış, gelmeyeceği belli olunca doğurmaktan vazgeçilmiş. Eşimle aramız düzelirle alakası yok, durum bunu gösteriyor.

Ailesinin sana maddi yardım yapacağı olsaydı kızın doğduğunda yaparlardı zaten. Yapmak zorunda da değiller ayrıca, eşinin ailesine mi güvenip evlendin ki? Çocuk rızkıyla gelmiyor, iki çocukla daha da sürüneceğin bir gerçek. Bence daha da vakit geçmeden gebeliğini sonlandır, o zavallıcıklara yazık etme. Bir daha da sonuçları ağır olabilecek işlere kalkışma. Boşanamayacağın belli ama bari çocuk yapma artık.

Hamile kalmadan önce düşünecektiniz
Öyle olurdu böyle olacaktı ile iş yürümez
Bebeği öldürünce hayatınız yoluna mı girecek yaptığınız hatanın bedelini bilerek hamile kalıp onu öldürerek düzeltemezsiniz
Yaşınız genç ordan burdan para bekleyene kadar çalışıp hayatınızı yoluna koyabilirdiniz
Kusura bakmayında bebeği yapıp sonra olmadı hadi aldırayım bari tavrınızı hiç tasvip edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…