- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
ama bir kizim var zaten yasamaya haki var ama. nebilim bir omurluk dogruyosn bir ay iki ay deylcok bakmak gerekCocugu aldirma tabiki.
Onun yasamaya hakki var.
Ama sen esin hapisteyken ailenden destek alsan daha iyi olur. Tek basina yapamayabilirsin.
benim aylem bakiyor kizima ve onlar torunum var diye geziyor ama benim imjanm olmaynca bakmaya mecburlar o zaman torunum var demiceklerailesi size çocuğunuza niye baksın.Kusura bakmayın ama çocuğunuz varsa bakmak zorunda olanda sizsiniz ailesi değil ...
ben okuyordm ve bitrdm yeni calosicakdm hamilelik ckdiBirinin para getirmesini bekleyecegine ve hatta para versin diye cocuk yapacagina 3 yasindakini krese verip calisabilirdin.yazik 20 yasindasin hicmi gazete okumuyorsun dunyadan bi habermisin
ben gurcustanliyim burda mesleksiz iwlere mass cok dusuk 15 saat calisuyosn 10 lira veriyolarBirinin para getirmesini bekleyecegine ve hatta para versin diye cocuk yapacagina 3 yasindakini krese verip calisabilirdin.yazik 20 yasindasin hicmi gazete okumuyorsun dunyadan bi habermisin
ben azeriyim o yuzden oyle yazyormYazı stilinizden de, anlattıklarınızdan da eğitimsiz olduğunuz anlaşılıyor... aldırsanız ne olacak ki, 2 ay sonra bir tane daha olur...
Aaa bu nasıl bir kafa ? Kimse sizin doğurduğunuz çocuğa bakmak zorunda değil bu 1. Madem bir iş yapıyorsunuz neden korunmuyorsunuz bu 2. bence planlı bir gebelik bu, baktınız size sahip çıkan yok binlerce dansöz var şimdi aldırmayı düşünüyorsunuz şaka gibisiniz bugün Burda okuduğum ikinci " bencil" vaka... Ayle değil ailebenim aylem bakiyor kizima ve onlar torunum var diye geziyor ama benim imjanm olmaynca bakmaya mecburlar o zaman torunum var demicekler
20 yaşındasınız, fazla da yüklenipte kırmakta istemiyorum ama şimdi hapisteki adamın psikolojisi iyi olmayabilir.Sizin kendinizden başka kimseye güvenmemeniz gerekirdi.cunki bana dediki ayleme soylicem hamileyken para getrirler bendr hamile kalnca sevinir cocuga dedm guvendm ben neblim bi drgisiklik olmicagni
ben kazayla hamile kaldm diye birsru soylemedimki ...ben hapisde demedm utandm 3 ayda bir gelmiyordu ben gidiyordmMarttan beri Nasıl hamile kalırım ay hamile miyim test yaptım bakın konuların var
Şimdi de aldırsam mı
Kaza masa değil özellikle yapmışsın
Ayy günüme denk gelmedi eşim 3 ayda geliyor vs yazmışsın bir de
Bu eşin kaç yıl daha içeride
Ailesi mevcut çocuğa baktı da doğacak olana mı bakacak
Hamilelik cikmamis para verilsin ve esin sevinsin diye yapmissin yaziyor orada .ne desek bosben okuyordm ve bitrdm yeni calosicakdm hamilelik ckdi
isdemeyerek kaldm demedm zatenMart ayında çocuk istiyorum diye konu acmissin
Yumurtlama gününü falan sormussun
Ya sen bile isteğe hamile kalmissin..
Ne şimdi bu konu?
Esin hapisteyken nasıl hamile kaldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?