- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Iste onu zamaninda düşünmek gerekiyor.ama bir kizim var zaten yasamaya haki var ama. nebilim bir omurluk dogruyosn bir ay iki ay deylcok bakmak gerek
acikcasi 3 ayda bir defa gidince hamole kalmam diyordm ama isdiyordm20 yaşındasınız, fazla da yüklenipte kırmakta istemiyorum ama şimdi hapisteki adamın psikolojisi iyi olmayabilir.Sizin kendinizden başka kimseye güvenmemeniz gerekirdi.
Tarih : 2 Mart 2017
Istenen bir gebelikmis. Uzakta derken hapiste mi? Nasil izin veriyorlar gelmesine.
Cocugu aldirma ama yapabiliyorsan bosan.
ben kazayla hamile kaldm diye birsru soylemedimki ...ben hapisde demedm utandm 3 ayda bir gelmiyordu ben gidiyordm
Istemeyerek hamile kalmadiysan suan ALDIRCAM demen CANİ lik ....isdemeyerek kaldm demedm zaten
ben kotu bi anne deyilim kizim var ..ama suan bebek bile degil pihdiIstemeyerek hamile kalmadiysan suan ALDIRCAM demen CANİ lik ....
Kazara kalip istemesen evet kurtaj hakkindi.
Ama suan bu yaptigin Canilikten baska birsey olamaz.
Keske bu kafadakiler evlat sahibi olamasa.
Konu Sahibi gidiyor olabilir
Bunların pembe oda dedikleri bir oda varmış...
Orada kamera yokmuş orada diye duydum.
Aynı zamanda dediği gibi belirli zamanlarda eve izin veriyorlar hafif suçlarda.
İsteyerek kaldığın çocuk içinisdemeyerek kaldm demedm zaten
Ne alaka bu bir canliyi dunyaya getirmene sebepmi senmi onu doyuracaksin omu seni merdiven silme isi var aylik 5 yeri silsen 1500 lira gecer eline daire sahiplerinin ettigi yardimlarda var.caycilik yap simit sat.gurcistanli olunca merdiven silinmiyormu incilerinmi dokulecek.15 saat calistirip 10 lira veren falan. Yok uydurmaben gurcustanliyim burda mesleksiz iwlere mass cok dusuk 15 saat calisuyosn 10 lira veriyolar
Görüş günlerinde evli olanlara bu olanak sağlanıyor
gurcusdanda boyle canim sizimi kandrcam merdiven silmek isi falan yok varsada temizlikci maasi ayda 300 lira en fazlasiNe alaka bu bir canliyi dunyaya getirmene sebepmi senmi onu doyuracaksin omu seni merdiven silme isi var aylik 5 yeri silsen 1500 lira gecer eline daire sahiplerinin ettigi yardimlarda var.caycilik yap simit sat.gurcistanli olunca merdiven silinmiyormu incilerinmi dokulecek.15 saat calistirip 10 lira veren falan. Yok uydurma
Hani gurcuydun iki dakikada azeri oldunben azeriyim o yuzden oyle yazyorm
ben gurcustanliyim burda mesleksiz iwlere mass cok dusuk 15 saat calisuyosn 10 lira veriyolar
ben aldrmasamda cocuk dusucek zaten bende kese buyumuyor ilacsz ve ilacda bir servet ediyor 9 aya kadar icmem lazm
offf lutfen iyice okuyun gurcustanda yasiyorm dedim gurcuyum demedmHani gurcuydun iki dakikada azeri oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?