28 yasindaBitanede bende var bundan canim. Kahveden cikmaz bnmkide onceden daha kotuydu simdi simdi soylene soylene duzelttim biraz boşanmak yoksa aklinda sabret duzelir.kac yaisnda esin
bnmkyle ayni yasta. Boşanmayı dusunmuyosan tatli tatli konusmayo dene. Ben esime surat asarsam gec geliyo ertesi gun ama sen sakrak takilirsam ertesi gun erkenden geliyo bide surekli sikayet ediyosan oda uzaklastirir evden esini en azindan benimki oyle.28 yasinda
Bosanirsam cok yalniz kalirim ailemin yanina geri donemem
Ins duzelir
Nadirdir sikayet edip surat astigimbnmkyle ayni yasta. Boşanmayı dusunmuyosan tatli tatli konusmayo dene. Ben esime surat asarsam gec geliyo ertesi gun ama sen sakrak takilirsam ertesi gun erkenden geliyo bide surekli sikayet ediyosan oda uzaklastirir evden esini en azindan benimki oyle.
Sabir sabir insallah duzelcekler canim. Benimki cocuklar soz konusi oldugunda ihmal etmez. Senimki saha cocuga alisamamis anlasilan
2 bucuk yillikKac senedir evlisiniz canim bekarkende boylemiydi acaba
Geçmiş olsun.Bebegim 9 aylik kusma ishal ve ates var cok huzursz dogal olarak esim kahvede..
Kiyamiyorum ogluma morelman coktum bi gelip de destek olmuyor,dun de acildeydik bekledik baya sikildim cay içmeye gidiyom dedi cabuk gel dedim napcan sen beni diyo gezeyim biraz diyo
Ben mi abartiyorum kizlar bu adam cok rahat ,hicbiseye yardimci degil ama hastalikdada boyle yapinca kizdim
Benimmi demem lazim gel diye bi gel gor ya evladini insan bu kadar mi gamsiz olur..
Eve erken gelicem diye odu patliyo her zaman 6 bucuk cikiyo isten hergun anasina gidiye 8bucuk 9 da ancak geliyor
Seytan diyor bosa gitsin bazen cok bunaltiyor
Şeytana UY !Bebegim 9 aylik kusma ishal ve ates var cok huzursz dogal olarak esim kahvede..
Kiyamiyorum ogluma morelman coktum bi gelip de destek olmuyor,dun de acildeydik bekledik baya sikildim cay içmeye gidiyom dedi cabuk gel dedim napcan sen beni diyo gezeyim biraz diyo
Ben mi abartiyorum kizlar bu adam cok rahat ,hicbiseye yardimci degil ama hastalikdada boyle yapinca kizdim
Benimmi demem lazim gel diye bi gel gor ya evladini insan bu kadar mi gamsiz olur..
Eve erken gelicem diye odu patliyo her zaman 6 bucuk cikiyo isten hergun anasina gidiye 8bucuk 9 da ancak geliyor
Bebegim 9 aylik kusma ishal ve ates var cok huzursz dogal olarak esim kahvede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?