cocuk atesli hasta baba kahvede ..

Bitanede bende var bundan canim. Kahveden cikmaz bnmkide onceden daha kotuydu simdi simdi soylene soylene duzelttim biraz boşanmak yoksa aklinda sabret duzelir.kac yaisnda esin
28 yasinda
Bosanirsam cok yalniz kalirim ailemin yanina geri donemem
Ins duzelir

28 yasinda
Bosanirsam cok yalniz kalirim ailemin yanina geri donemem
Ins duzelir
bnmkyle ayni yasta. Boşanmayı dusunmuyosan tatli tatli konusmayo dene. Ben esime surat asarsam gec geliyo ertesi gun ama sen sakrak takilirsam ertesi gun erkenden geliyo bide surekli sikayet ediyosan oda uzaklastirir evden esini en azindan benimki oyle.
Sabir sabir insallah duzelcekler canim. Benimki cocuklar soz konusi oldugunda ihmal etmez. Senimki saha cocuga alisamamis anlasilan

Benim evlenmeden once üniversiteden sevgilim vardı 4 yıl sevgili olduk ailesi benincok seviyordu gelleim isteyelim felan gel gelelim sevgili her akşam kahvedeydi. Gece yarılarına kadar. Uni mezun oldu is de calismiyor aksama kadar yat sonr kahveye git.
Yok dedim ben bu adamla evlenirsem bu adam evlenince de gider. Sorumluluk bilmez etmez. Bıraktım ayrıldım bitti gitti.

Gel gelelim daha once boyle bir alışkanlığı var mıydı ? Sonradan mi oldu arkadas cevresi cok onemli.
Cocugu hasta iken ne demek kahveye gitmek allah yardimcin olsun canim.
Al karşına konuş sert ve ciddi sekilde.
Sorumluluk sahibi olmasi gerek.
Ailesi nasil bilmiyorum ama babasina annesine soyle onalr uyarsın olmazsa . Nasil adam ya

Nadirdir sikayet edip surat astigim
Cocuga birak eve bile alisamadi evlilige sanirsam

Kac senedir evlisiniz canim bekarkende boylemiydi acaba

Al karşına konuş, madem boşanmak istemiyorsun o zaman ciddi ciddi konuşmak zorundasn. Mecbur düzelmeye, madem herkes görevini yapmak zorunda o da aile reisi ve baba olmak zorunda.

Geçmiş olsun.
Ergen bunlar resmen büyümeden evlenmiş.

Nacizane tâvsiyem böyle adamlara dizi dizi çocuk yapmayın haketmiyolar.
Çocuklarada yazık oluyo sizede

gecmis olsun. iyi olsun kuzun hemen insallah. esindeki rahatliga sinir oldum. cagir gelsin tek yapamiyorum dediginde ne diyo?

ya bu adamlara cocuk olduktan sonra ne oluyor? acaba bayanlarda mı suc var yoksa erkeklerde mı cunku cogu bu sekılde..

Korkmaya basladım artık bendede boyle olacak dıye hatta esımle anlasma yaptım haftanın 2 gunu tum gun o ılgılenecek bebegımızle

Gecmis olsun canim Allah sifa versin bebisine.
Konuyu okuyunca bi an mazi canlandi gozumde.Yasla alakasi yok.bi insan 7 de neyse 70 de odur.Benimki 35 yasindaydi.Ama hic buyumedi.

Şeytana UY !
Babalık vasfinin sadece sözdeki karşılığı bu adam .

Böyle adamları niye baba yapıyorsunuz yaa
Sert bir uyarı yap ,anlamıyorsa da gereğinden kaçınma ..neden beraber yaptığınız çocuğun sıkıntısını sadece sen çekiyorsun ? Bide benim kahveye giden adama hiç tahammülüm yok yaaa. .çocuğu hastayken kahveye gittiği bir vakit kapının kilidini değiştir , kapıya da "baba olamayan giremez "yazılı bir not as ...

Bebeğinize geçmiş olsun.. adam demekki sizinle birlikte olmaktan keyif almıyor,ozaman niye var ?

Gercekten dedigin kadar varmis ayni benim esim.
Hamileligimde beni cok yalniz birakti, hic destek olmadi. Cocuk dogdu yanliz birakti cogu zaman.
Kizim kolikti, baba kahvede - artik hic susmadi, panikledim, kahveden cagirdim adami !!

Sonra büyüdü yavrucak, görünüste cok ilgili bir Baba, ay yavrum da yavrum, icraat yok !
40 derece atesler icinde yaniyor büyük kizim, kücügü saat basi uyaniyor. Ama Baba Kahvede !
Adida evlilik !
Kelin ilaci olsa basina sürermis - Ekonomik gücün varsa cekme derim, cünkü ben öyle yapmayi düsünüyorum.

Baba ha varmis, ha yokmus. Fark ne?

Sorumsuz Evden kaçan bi erkek daha...
Çocugu hasta kahveside eksik kalsın
Boşan diyemem ama kıymetinizi anlayacak bişeyler yapmalısın eve gelince çokmu yükleniyorsun ?

yeni bir ailesi olduğunu pek benimseyememiş
Gerçi evlilik için yaşıda küçük bence bunun
Sorumluluk duygusu daha gelişmemiş
Öyle kabullen sende yokmuş gibi davran

Aynı kayinpederim üzgünüm ama 55 yaşında. Değişmiyorlar demek ki. Üzüldüm sizin adınıza benim eşimin akıl edemediği yerlerde mecbur bırakıyorum.
Cocuk hastayken gitme çay içmeye, doktorda yanımda ol falan deyin. Ne demek işten çıkıp annesinde vakit gecirmek? Siz necisiniz? Güzellikle anlatın, çocuk seni özlüyor falan gibi. O gelmeden uyutun, goremesin. Guzellikten anlamiyorsa da mecbur bırakın

Aynı benim eşimden bahsettiniz. Oğlum 1.5 aylıktı 39 derece ateşle baygın yatarken eşim köye dıdısının dıdısı düğün yapıyomuş ona gitmişti. Bisey olursa görümcem arayacakmışım. ne olabilir havale geçirebilir ölebilir öyle bi durumda görümcem gelecek eşim düğününden eksik kalmasın. Ama çok şükür benim eşim bu konuda düzeldi şimdi oğlanın burnu aksa hastaneye götürelim diyor. Zamanla babalığı öğrendi öğrendi yoksa işin zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…