Baba mi şimdi bu? Hakediyor mu bu sıfatı?Ah cnm esim cocuga hic bakmaz ki banyo yaptiralim derdim cocuk yeni dogdugu zamanlar yok yok ben yapamam hep kacti ablami bekledim surekli
Sunnetine gelmedi ben dayanamam diye
Igne vurulurken aman kiyamam der kacar
Ustunu soy derim ay bi yerini acitirim gel soy der
Dedim dedim olmuyo demiyorum artk yoruldum ona diyene kadar ben yapiyorm
Cocuk bakmak kadinin isi der cocukla ilgilenen adamlari kinar
Ben lohusayken pikniklere gitti biz hep yalnizdik gunboyu
Bisey dedimmi sen cikaniyosan bende mi cikmiyim bunaldim calismaktan der ayda 2 gun izinli yogun isi
Oyle iste laf soyledimmi daha beter oluyo
Çocuğa bakmak kadının işi mi?Ah cnm esim cocuga hic bakmaz ki banyo yaptiralim derdim cocuk yeni dogdugu zamanlar yok yok ben yapamam hep kacti ablami bekledim surekli
Sunnetine gelmedi ben dayanamam diye
Igne vurulurken aman kiyamam der kacar
Ustunu soy derim ay bi yerini acitirim gel soy der
Dedim dedim olmuyo demiyorum artk yoruldum ona diyene kadar ben yapiyorm
Cocuk bakmak kadinin isi der cocukla ilgilenen adamlari kinar
Ben lohusayken pikniklere gitti biz hep yalnizdik gunboyu
Bisey dedimmi sen cikaniyosan bende mi cikmiyim bunaldim calismaktan der ayda 2 gun izinli yogun isi
Oyle iste laf soyledimmi daha beter oluyo
Cok dogru tahminleriniz mune hanimÇocuğa bakmak kadının işi mi?
Özür dilerim eşinizdir sizi incitmek istemem asla fakat eşiniz sorumluluk almamayı kendine iş edinmiş, kendinden başkasını düşünmeyen biri, eşi lohusa bir adam arkadaşlarıyla piknik yapıyorsa diyecek söz bulamıyorum, evliliğin ve çocuğun tüm yükünü sizin üstünüze atıp çekilmiş kenara, ben evi geçindiririm gerisine karışmam diyor, ekmeğin aşın mı eksik, yediğin önünde daha ne istiyorsun diyen koca tipi sizin eşiniz, böyle eşler Allah muhafaza evladınızın burnu kanasa sizden bilir ama, sürekli tek suçlu siz olursunuz.
Ev geçindirmek marifetse bebeğiniz büyüdüğünde sizde geçindirebilirsiniz, evlilik bu demek değildir, hayatı sorumlulukları birlikte omuzlamaktır, çocuğunuz ateşlendiğinde beraber sabahlamaktır.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Aynı sorunları bende yaşadım cnm dışarda gidip gidip bı yere kadar sonra bıkıp eve bağlanıyor o tiplerBebegim 9 aylik kusma ishal ve ates var cok huzursz dogal olarak esim kahvede..
Kiyamiyorum ogluma morelman coktum bi gelip de destek olmuyor,dun de acildeydik bekledik baya sikildim cay içmeye gidiyom dedi cabuk gel dedim napcan sen beni diyo gezeyim biraz diyo
Ben mi abartiyorum kizlar bu adam cok rahat ,hicbiseye yardimci degil ama hastalikdada boyle yapinca kizdim
Benimmi demem lazim gel diye bi gel gor ya evladini insan bu kadar mi gamsiz olur..
Eve erken gelicem diye odu patliyo her zaman 6 bucuk cikiyo isten hergun anasina gidiye 8bucuk 9 da ancak geliyor
Seytan diyor bosa gitsin bazen cok bunaltiyor
Ins cnm bizimki disarda biksa bile anasindan gelmezAynı sorunları bende yaşadım cnm dışarda gidip gidip bı yere kadar sonra bıkıp eve bağlanıyor o tipler
Canım allah yardım etsin.gerçekten hiç bir sorumluluk almayan bi baba örneği.hangi dilden anlıyorsa o dilden konuş.mesela üstü mü battı hadi babası bebeğimizin üstünü değiştirelim diye başla hemen getir kıyafetleri beraber yapın.böyle böyle alışır belki.ben 20 yaşında anne oldum bebek yıkamayı filan hiç bilmiyodum.kızımı hep eşimle yıkardık.onla giydirirdik.kıyafetine kadar ısıtır verirdi.şimdi oğlum 1 yaşında daha hiç beraber yıkamadık.ben biliyorum ya artık hiç demiyo yıkayalım diye.yardım iste.bilmiyorum derse tarif et.illaki değişir canım.sabırlı ol.kahve konusunda da kural koy.haftanın 1 günü mesela.otur isteklerini enine boyuna anlat.Cok dogru tahminleriniz mune hanim
Biseyden sikayet ettim mi ne eksigin var diye baslar lafa..
Onun dusuncesi koca eve bakar kadin evine cocuguna
Babasida oyleymis cok calisir ve hep eve gelip yatarmis kv 7 cocuga kendi bakmis herseyiyle
Cocuguyla ilgilenen adamlari yerer de yerer yok karisi miy miy yok ole adammi olur vs.
Basbasa biseyler yapma birlikte vakit gecirme olayinida sacma bulur neymis zaten evde hep berabermisiz bi yere giderken illa birilerini cagirir bilmiyorum duzelir mi bunlar bana huyu gibi geliyo
Cok dogru tahminleriniz mune hanim
Biseyden sikayet ettim mi ne eksigin var diye baslar lafa..
Onun dusuncesi koca eve bakar kadin evine cocuguna
Babasida oyleymis cok calisir ve hep eve gelip yatarmis kv 7 cocuga kendi bakmis herseyiyle
Cocuguyla ilgilenen adamlari yerer de yerer yok karisi miy miy yok ole adammi olur vs.
Basbasa biseyler yapma birlikte vakit gecirme olayinida sacma bulur neymis zaten evde hep berabermisiz bi yere giderken illa birilerini cagirir bilmiyorum duzelir mi bunlar bana huyu gibi geliyo
Bebegim 9 aylik kusma ishal ve ates var cok huzursz dogal olarak esim kahvede..
Kiyamiyorum ogluma morelman coktum bi gelip de destek olmuyor,dun de acildeydik bekledik baya sikildim cay içmeye gidiyom dedi cabuk gel dedim napcan sen beni diyo gezeyim biraz diyo
Ben mi abartiyorum kizlar bu adam cok rahat ,hicbiseye yardimci degil ama hastalikdada boyle yapinca kizdim
Benimmi demem lazim gel diye bi gel gor ya evladini insan bu kadar mi gamsiz olur..
Eve erken gelicem diye odu patliyo her zaman 6 bucuk cikiyo isten hergun anasina gidiye 8bucuk 9 da ancak geliyor
Seytan diyor bosa gitsin bazen cok bunaltiyor
Sordum bu soruyu onda hemde bi kac defa sen evlendiginde 2 kisi olunacagini bilmiyormuydun madem hic evlenmeseydin dedim, kalabalik ortami seviyorum sikiliyorum boyle demisti evliligimiz ilk aylarinda iste boyle söylediğinde sordum sevdim evlendim diyoTanıyorum bu erkek modellerini:)
Sevgim ilgim eksik diyeceksiniz, çocukla erkekte ilgilenir, çocukların rol modeli anne ve babalarıdır.
Bir çocuğun anne kadar babayla da vakit geçirmeye ihtiyacı vardır ve babasıyla vakit geçirmeyen çocukların hep bir yanı eksik kalır.
Bu eksikliği de dışarıda ararlar, dilerim evladınız iyi yetişmiş hayırlı bir evlat olsun ama şunu bilmenizi isterim ki o yavrucak baba sevgi ve ilgisini yeterince alamadı diye ileride babasına en ufak saygısı olmaz ve babalık mı yaptın derse kabahatlisi eşinizdir.
Neden evlenmiş peki? Evlenmeseymiş, kimse silah dayamamıştır evlen diye.
6 bucuk 7 gibi cikiyo isten hoop anasindayemeğide anasının evindemi yiyip geliyo. birlikte yemek yiyomusunz hiç. bunun etrafında mantıklı bi Allahın kulu yokmu akıl versin, her gün böyle olmaz evine git, karınla çocuğunla ilgilen diye. belki kendi beyni basmıyodur. anası yalnızsa merak ediyosa yine uğrasın 5-10 dk bi ihtiyacın varmı diye. her gün 2-3 saat orda durmak nedir yaordanda gelip kahveyemi gidiyo. seni sevdiğinden eminnisin belkide seni görmek istemiyo.
Ablacım çok yeni evli sayılırsınız, bu gidişata bir dur demen lazım, ailesidir, arkadaşlarıdır elbette görüşecek, onlarla da vakit geçirecek ama eşin sorumluluk almıyor ve böyle devam ederse evliliğiniz boyunca da aynı huyla gidecek, benim bir tanıdığın eşi de eşin gibi, devamlı ya ailesinin yanına gidiyor ya kahveye, 2 çocukları var, çocuklar hasta oluyor, karısı hasta oluyor adam hiç oralı değil devamlı dışarıda, onlarda severek evlendiler 10 yıl önce ama durum ortada, eşini iyi tanıyorsundur nasıl yaklaşırsan ikna olabilir bilirsin, bebeğinizinde seninde ilgiye eşinle zaman geçirmeye ihtiyacınız var.Sordum bu soruyu onda hemde bi kac defa sen evlendiginde 2 kisi olunacagini bilmiyormuydun madem hic evlenmeseydin dedim, kalabalik ortami seviyorum sikiliyorum boyle demisti evliligimiz ilk aylarinda iste boyle söylediğinde sordum sevdim evlendim diyo
belki düzelecek kardeşim o da kadının elinde baktın düzelmiyor enn son çare boşanmak olur. İlerde annesi babası boşanmış bir çocuk daha olacak onu da düşünmek gerekirÇocuğuna sahip çıkmayan adamı çatır çatır boşayıp, nafakanı alacaksın. Çocuk ateşliyken, hastalıkta yanında olmayan, acillerde seni tek başına bırakan adam defolsun gitsin anasının dizi dibine. Eve bile almam.
Çocuğuna sahip çıkmayan baba, çocuğun başında dursa ne olur, durmasa ne olur? Acillere götüren anne, başında duran anne. Adam ilgisiz. Nasıl evlilik bu? Bu kadar koca delisi olmamak lazım. Vicdan tektir. Şarta göre değişmez. Bir insan çocuğunun ateşlenmesini umursamıyorsa yaşamasın bence. Anne babalık doğurtmakla olmuyor. Şu Aman kocişim aman kocişimcilerden gına geldi artık.belki düzelecek kardeşim o da kadının elinde baktın düzelmiyor enn son çare boşanmak olur. İlerde annesi babası boşanmış bir çocuk daha olacak onu da düşünmek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?