- 30 Eylül 2025
- 6
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi Hatice ygtoglu
-
Çocuğumu biraka bilecegim kimse yok ve küçük olduğu içinKendi mesleğinizi neden yapmıyorsunuz
Çocuğunuzu kreşe bırakma imkanınız yok muÇocuğumu biraka bilecegim kimse yok ve küçük olduğu için
Şu anda bir gelirim olmadığı için öyle bir imkanım yokÇocuğunuzu kreşe bırakma imkanınız yok mu
Evliyim eşim ceza evinde çalışmaya ihtiyacım var 3 yaşında oğlum var biraka bileceğim biri yok oğlumla beraber çocuk bakiciligi yapabilirim Uşak da yaşıyorum çocuk bakıcılığı yapabilirim hemşireyim mesleğim hemşirelik
Evliyim eşim ceza evinde çalışmaya ihtiyacım var 3 yaşında oğlum var biraka bileceğim biri yok oğlumla beraber çocuk bakiciligi yapabilirim Uşak da yaşıyorum çocuk bakıcılığı yapabilirim hemşireyim mesleğim hemşirelik
Şu anda bir gelirim olmadığı için öyle bir imkanım yok
Belediyenin bedava kreşleri var. Yukarıda bir arkadaş atmış. Bazen hastanelerde de
Bilmiyordum ben daha 3 yıldır Uşaktayim bıraksam bile daha küçük bensiz bir yerde durmuyor
Durmuyor daha önce denedim kirese değil ama ailemin yanına gittiğimde bırakmıştım ve durmadi aradı ertesi günde aynı şekilde tam 3 yaşını doldurmadi az kaldığı için 3 yaşında dedimSizsiz durabilecek yaşta yavaş yavaş alışıyorlar.
Durmuyor daha önce denedim kirese değil ama ailemin yanına gittiğimde bırakmıştım ve durmadi aradı ertesi günde aynı şekilde tam 3 yaşını doldurmadi az kaldığı için 3 yaşında dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?