• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk bakıcılığı

Hatice ygtoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
6
0
1
20
Evliyim eşim ceza evinde çalışmaya ihtiyacım var 3 yaşında oğlum var biraka bileceğim biri yok oğlumla beraber çocuk bakiciligi yapabilirim Uşak da yaşıyorum çocuk bakıcılığı yapabilirim hemşireyim mesleğim hemşirelik

Maalesef burası iş arama yeri değil. İnstagram bile daha çok iş görür bu konuda. 3 yaşında çocukla bakıcı pek tercih edilmez başka bir iş tercih etseniz daha iyi olabilir. Umarım gönlünüzce olsun ne deyim.

Evliyim eşim ceza evinde çalışmaya ihtiyacım var 3 yaşında oğlum var biraka bileceğim biri yok oğlumla beraber çocuk bakiciligi yapabilirim Uşak da yaşıyorum çocuk bakıcılığı yapabilirim hemşireyim mesleğim hemşirelik

Evinizde bakıcılık yapabilirsiniz belki daha düşük ücretlere. Bakkala markete emlakçılara vs çevresi geniş esnafa söyleyin.
Sahibinden.coma ilan bırakabilirsiniz.

Evinizde bakıcılık yapabilirsiniz belki daha düşük ücretlere. Bakkala markete emlakçılara vs çevresi geniş esnafa söyleyin.
Sahibinden.coma ilan bırakabilirsiniz
Şu anda bir gelirim olmadığı için öyle bir imkanım yok

Durmuyor daha önce denedim kirese değil ama ailemin yanına gittiğimde bırakmıştım ve durmadi aradı ertesi günde aynı şekilde tam 3 yaşını doldurmadi az kaldığı için 3 yaşında dedim

Zaten bir anda bırakmayacaksınız bu bir süreç.
Günde 1 saat başlanıyor siz kapıda bekliyorsunuz istediğinde çıkıp size bakıyor geri giriyor.sonra 2 saate çıkıyorsunuz.
Ailenizle sık görüşmüyorsanız tabi ki durmaz. Güvenli alan ister çocuk yanında güvenli bağlandığı biri ister bu yaşa kadar sadece sizle vakit geçirdiyse ayrılmak daha zordur. Ama artık yavaştan alıştırmanız gerekli.

Back
X