• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk bakma

Paapaatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
229
207
53
Herkese selam kizlar. Sizlere bir sorum olacak. Ev hanimiyim 1.5 yasinda bir kizim var.3 aylik bi bebegi olan esimin is arkadasi var, karisi da calisiyormus cocuga da bakacak birini ariyolarmis. Esime soylemis senin karin bakabilir mi diye. Ben de dusunuyorum 500 tl verirlerse .Cocuklari cok seviyorum emanet bebek bi yandan da korkuyorum. Bebegi evime getirecekler olursa.Siz benim yerimde olsaydiniz nasil karar verirsiniz?

Herkese selam kizlar. Sizlere bir sorum olacak. Ev hanimiyim 1.5 yasinda bir kizim var.3 aylik bi bebegi olan esimin is arkadasi var, karisi da calisiyormus cocuga da bakacak birini ariyolarmis. Esime soylemis senin karin bakabilir mi diye. Ben de dusunuyorum 500 tl verirlerse .Cocuklari cok seviyorum emanet bebek bi yandan da korkuyorum. Bebegi evime getirecekler olursa.Siz benim yerimde olsaydiniz nasil karar verirsiniz?

Cnm benim kizimda 16 aylik ve cok yaramaz
Ve 6 aylikta hamileyim simdiden dusunmeye basladim ikisini de ihmal etmeden bakabilirmiyim diye

burda is sana dusucek cok dikkatli olmalisin cunku kizin bilmeden zarar verebilir

ayrica ikisinede sevgi vermen lazim o kucuk bebek ana baba olmadigi icin senin ilgine ce sevgine daha cokihtiyaci olcak
Kendine guvenemoyorsan hic girme bu ise
cunku cocuk isi para kazanmak icin yapilacak bir is degil...cok cok dikkatli sabirli ve sefkatli olman lazim o bebek sana emanet olacak kendi evladin gibi koruyup kollan lazim

kizim kiskanir mi bilmiyorum. evet cok dikkatli olmam lazim. sefkat ,sevgi fazlasiyla gosteririm . Kendime de guveniyorum aslinda iste kizim olunca o yuzden cok kararsiz kaldim tsk ederim hepinize

Onlarin is yeriyle benim evim arabayla 5 dk lik mesafede. Kesin bi karar olmayinca ayrintilar konusulmadi. Bakalim hayirlisi neyse o olsun.

Canım çocuk bakımı çok zor ya, işi üstüne aldınmı bırakamazsın kolay kolay. sıkıntı olur.
Ama şu varki incik boncuk işlemekten bin kat iyi bir iş

Çocukları seviyosun, hem kendi çocuğun da var.
Hele ki bazen sanılanın aksine çocuklar kendi akranlarını isteyebiliyolar yanlarında.
Kıskançlık duygusu ilk etapta baskın gibi olsa da aslında daha çabuk sahiplenebiliyolar birbirlerini.
Bence 2 aile bi akşam biraraya gelin ve bebekler arasındaki uyuma göre daha net karar verin :)

aslinda evet bu sekilde bisey yapabiliriz guzl fikir . Benim kizim yalniz buyudu , buyumuye de devam ediyor. yaninda onun akranlarini gordugu zaman cocuk hemcok seviniyor hem de nasil davranacagini bilmiyor. Yaninda bi cocuk bagirdigi zaman hickira hickira agliyor.

senın yerınde olsam para ıcınde olsa bakmazdım cunku senın cocugun 1.5 yasında benımde oglum 1.5 yasındaa evde zapdedemıyorum bı bebegı var gıydırdım ettım onu sevdıgım zaman hemen kıskanıyo gercekk olsa aglasa bende susturmaya calıssam benım cocugum strese gıreck bu sefer daha huysz olcakk cok meşakatlı bı iş senın cocugun olmasaydı ve bu cocuga baksaydın tamam guzel iştı ama bence sen cok zorlanırsın ayrıca kendı cocugun A GEREKTIGI KDR ZAMAN AYIRAMASSIN artık yaz mevsımındeyızz 1.5 yasındakı bı cocugu hergun dısarı cıkarman lazım dolasmak ıster gezmek ıster hergunde 3 aylık bebegı cıkaramassın cıkarsan bırıne bakarken bırısı ıhmal edılecek yanı bana kızma ama ben kendı cocugum duruken kımsenın cocugunada bakmam yanıı

Buyuk bir sehirde yasiyorsan, 500 tl cok az. Istanbul'da 750-1000 tl den asagi bakan bulmak zor ki, bunun uzerine sigorta istiyenler bile cikiyor.
.

Bende bebegim icin bakici ariyorum. Bir komsum bakmak istedi, 2 yasinda kizi var. Oturmaya gittim, kizi cok hareketli, her an ilgi alaka istiyor. Ee benim kuzumda cok ufak, sakin bir bebek.. koy bir kenara durur saatlerce. İster istemez kendi cocuguyla yogun ilgilenecek, ben istemedim. Kizimla ben tum gun konusuyorum, oyunlar oynuyoruz, gezmelere gidiyoruz. Bi kenarda kendi kendine duracagi fikri icimi acitti. Yoksa cok titiz, temiz iyi bir insandi. Sirf cocugu yuzunden icim elvermedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kızın daha küçük bebeği kıskanır. İkisiyle ilgilenmen çok Zor olur bende dokuz ay baktım çocuklarım büyük ama 5 yaşındaki yeğenim bile kıskandı bizden gitmek istemiyodu o varken. Çocuğu bırakınca çok sevinmişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X