- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi BalArisi10
1.5 yıl önce ortak bir yerde bulunduk 1 yıldır instadan takipleşiyorduk. Bu benim hikayeme 2 defa falan yanıt verdi normal konuştuk. Sonra başka bir gün dmden napıyorsun yazdı. Baya flörtleşiyordu benle hatta beni tiyatroya falan davet etti ama istanbuldayız uzak diye açıklayıp geri çevirdim ama kapıyı da açık bıraktım. Konuşmaya devam ettik sıkıntı olmadı. Dün de ben çocuğa dedim ki pazartesi müsait misin, bir kahve içelim mi o da olur dedi plan yapıldı vs. Ondan sonra din ve bugün öyle mesajlşamadık zaten ama ben şey düşündüm hani buluşma netleşti ondan dolayı yazışmaya gerek yok, o da öyle düşünüyordur diye baktım. Bugün şey yazmış bana salı sınavım varmış pazartesiyi başka güne alsak olur mu ben de kibarca tamam, ortak müsait olduğumuz bir zaman haberleşiriz dedim. Aslında tamam anladım yazacaktım ama pasif agresif olurdu gerek yok. O da bana alternatif gün önereceğine tamamdır teşekkür ederim yazmış. Sadece şunu anlamıyorum. İlk buluşmak sıfır beklentiyle tanışmak içindir. Buna anlam yüklemiyorum. Üzülmedim de ama mantığıma oturmadı. Hani insan neden ilk adımı attığı flörtleşerek başladığı insana bir anda böyle yapar.
Bu arada ben de daha görüldü attım ölsem de yazmam.Bir tek kötü hissettim hani acaba karşımdaki insanı kahve içmeye davet ederek gerdim mi diye
Bu arada ben de daha görüldü attım ölsem de yazmam.Bir tek kötü hissettim hani acaba karşımdaki insanı kahve içmeye davet ederek gerdim mi diye