- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.400
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Adana da oturuyorum ben böyle bisi hıc duymamıştım .Arastırıcambazi pilot illerde kres yardimi/ bakici yardimi var,
kendi iliniz icin arastirin bence.
Yani. Kar kalmıyor gerçekten.Elinde bir kâr'ın olmakca çalışmanında pek avantajı olmuyor. Evinde oturup çocuğuna kendin bak daha iyi.
O nasıl kreş ya , ayda 2000 ! ?Meraba , ya çalişmak istiyorum ben geçinmek zor tek maaşla ,bugun gitsem işim hazır hertürlü işi yaparım. Daha önce kasıyerlık yaptım tekstil atölyesinde çalıştım .bi iş daha var tavuk fabrikası tamam desem direk alınıcam. Ama bebegim 1 yasında emziriyorum kreş sordum 2000 dedı ben çalışırsam butun maaşı kreşe verecem ozman .Annem bakamaz diğer ıkı toruna bakıyo zaten KV de çalişiyor oda bakamaz. Bı yandan bebegım cok küçük diye onada kıyamıyorum çalişmadanda olmuyo. Siz nasıl yapıyosunuz.
Bakıcıya nekadar ödüyosun canım ayıpttır sorması. Şimdi çalişacaksam benımde elimde bişiler kalmalıkı çaliştigima degsınBenimde 14 aylık kızim var canım ve 10 gundur calismaya basladim.bende emziriyorum cok cok zor oluyo ama hayat sartlari iste ;( bakici tuttuk biz kres icin cok kucukler daha.kiyamam dertlerini anlatamiyorlar.bakici birini bulsan sende daha rahat olur..
Adana da oturuyorum ben böyle bisi hıc duymamıştım .Arastırıcam
Valla 2000 dedı servis yemek böyle şeyler saydı internetten ulaştım zaten.O nasıl kreş ya , ayda 2000 ! ?
500 olsa onada eyvallahta . Zannetmiyorum o fiyata bulacağımı. tek kreş sormuştum zaten baska kreşlerede bakmam lazımarastirin,
benim cocugum kucukken yeni baslamisti, 3 ilde uygulaniyordu da benim ilimde de yoktu,
belki su an artmistir il sayisi.
ya da 3 yasindan sonra devletin daha uygun fiyatli kresleri oluyor, onlari dusunebilirsiniz.
benim yegenim gidiyor, 8.30 - 16.30 arasi, besyuz kusur lira oduyor, tam net rakami bilmiyorum.
Tam gun kres her yerde bulunmuyor ama yarim gun de olsa belki kalan yarim gunu baska sekilde tamamlayabilirsiniz.
Meraba , ya çalişmak istiyorum ben geçinmek zor tek maaşla ,bugun gitsem işim hazır hertürlü işi yaparım. Daha önce kasıyerlık yaptım tekstil atölyesinde çalıştım .bi iş daha var tavuk fabrikası tamam desem direk alınıcam. Ama bebegim 1 yasında emziriyorum kreş sordum 2000 dedı ben çalışırsam butun maaşı kreşe verecem ozman .Annem bakamaz diğer ıkı toruna bakıyo zaten KV de çalişiyor oda bakamaz. Bı yandan bebegım cok küçük diye onada kıyamıyorum çalişmadanda olmuyo. Siz nasıl yapıyosunuz.
Canım benım zıyan olur çocuk 500 lıraya kreşte.500 olsa onada eyvallahta . Zannetmiyorum o fiyata bulacağımı. tek kreş sormuştum zaten baska kreşlerede bakmam lazım
Şehirle alakalıdır mutlaka ama arkadaşımValla 2000 dedı servis yemek böyle şeyler saydı internetten ulaştım zaten.
Yaa valla bı yanımda aynı senin dediğin gibi dio 2 yastan sonra enazından 2 yasına kadar emzırırım kıyamıyorum emmeyi çok seviyor çalişma gıbı bı durum olursa onun içinde benım içinde çok zor olucak napıcamı sasırdımCanım bır gelır elde edemeyeceksen hıc calısma, 1 yasında kreş ıcınde cok erken ayrıca. Bakıcı olsa benım arkadaşlarım 1000 lıraya baktırıyorlar. Suanda bır ısın olmadığı ıcın 2 yasına kadar bak derım ben
1200 tl anlastik canim.zaten evime yakin oturuyor kendisi yol parasi derdi vs olmayacak.aynn sanada bisiler kalmali tabi.yoksa calismanin bi anlami yok.Bakıcıya nekadar ödüyosun canım ayıpttır sorması. Şimdi çalişacaksam benımde elimde bişiler kalmalıkı çaliştigima degsın
500 olsa onada eyvallahta . Zannetmiyorum o fiyata bulacağımı. tek kreş sormuştum zaten baska kreşlerede bakmam lazım
Gelir heralde aklımda kardeşimde var .3 ay tatilinde baksa hem o kazanırdı hem ben .Kres değilde bakıcı baksanız daha uyguna gelmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?