- 25 Eylül 2011
- 7.575
- 11.493
- 498
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yani. Kar kalmıyor gerçekten.
O arkadaşınızın karakter yapısı ile ilgili bir durum. Bu o davranışın doğru olduğu anlamına gelmiyor. Tüm uzman pedagoglar 2-3 yaşa kadar çocukların anneleri ile beraber olmalarını tavsiye ediyor. Allah hiç bir anneyi minicik bebeğinden çalışmak için ayrılmak zorunda bırakmasın. 2,5-3 yaşından sonra çalışmak isteyen anneler tabiki çalışır.1 yas kucum diyenler,benim arkadasım 3 aylik bebeğini krese bırakıp gidiyordu ise! Ki asla ama asla o çalıştığı paraya ihtiyacı yoktu. O ayda 1500 dolar kazanırdı yada 2 bin ama esi 10.000 kazanırdı ama yinede 3 aylik bebeğini birakirdi
Ben tabiki bu durumu desteklemiyorum. Ben kendi çocuğuma yapamam bunu. Ha çok çok mecbursun 1 yasında verirsin de ondan öncesi asla.O arkadaşınızın karakter yapısı ile ilgili bir durum. Bu o davranışın doğru olduğu anlamına gelmiyor. Tüm uzman pedagoglar 2-3 yaşa kadar çocukların anneleri ile beraber olmalarını tavsiye ediyor. Allah hiç bir anneyi minicik bebeğinden çalışmak için ayrılmak zorunda bırakmasın. 2,5-3 yaşından sonra çalışmak isteyen anneler tabiki çalışır.
Aynen , ben işi bıraktım sözde 3 yaşında dönecektim, kimseye emanet edemedim. Kreşe başlattım orda oğluma bağırmışlar çok sinir oldum. Artık haftada 3 gün oyun grubuna götürüyorum sadece. 4 yaşında başlatacağım tekrar anaokuluna. Sonra işe döneceğim. Diyorum ya Allah maddi durum yüzünden minicik evlatlarını bırakıp işe giden annelerin yardımcısı olsunBen tabiki bu durumu desteklemiyorum. Ben kendi çocuğuma yapamam bunu. Ha çok çok mecbursun 1 yasında verirsin de ondan öncesi asla.
Ben henüz anne değilim ama şimdiden asla kıyamıyorum evladıma allah muhtaç etmesin inşallah. Gerçekten hayat zor ve pahalı. Rabbim yardımcı olsun çalışan annelereAynen , ben işi bıraktım sözde 3 yaşında dönecektim, kimseye emanet edemedim. Kreşe başlattım orda oğluma bağırmışlar çok sinir oldum. Artık haftada 3 gün oyun grubuna götürüyorum sadece. 4 yaşında başlatacağım tekrar anaokuluna. Sonra işe döneceğim. Diyorum ya Allah maddi durum yüzünden minicik evlatlarını bırakıp işe giden annelerin yardımcısı olsun
Maas gidecek size ne kalacak en azindan 3 yasa gelsin derim benMeraba , ya çalişmak istiyorum ben geçinmek zor tek maaşla ,bugun gitsem işim hazır hertürlü işi yaparım. Daha önce kasıyerlık yaptım tekstil atölyesinde çalıştım .bi iş daha var tavuk fabrikası tamam desem direk alınıcam. Ama bebegim 1 yasında emziriyorum kreş sordum 2000 dedı ben çalışırsam butun maaşı kreşe verecem ozman .Annem bakamaz diğer ıkı toruna bakıyo zaten KV de çalişiyor oda bakamaz. Bı yandan bebegım cok küçük diye onada kıyamıyorum çalişmadanda olmuyo. Siz nasıl yapıyosunuz.
Dediğiniz uygulamayı devlet bir kez yaptı, pilot illerde.. Normalde ülkeye yayılmalı idi ama tamamen kalktı.. Zaten kime nerden ceza yazıp para kazansak diyor devlet, hayatta devam ettirmezarastirin,
benim cocugum kucukken yeni baslamisti, 3 ilde uygulaniyordu da benim ilimde de yoktu,
belki su an artmistir il sayisi.
ya da 3 yasindan sonra devletin daha uygun fiyatli kresleri oluyor, onlari dusunebilirsiniz.
benim yegenim gidiyor, 8.30 - 16.30 arasi, besyuz kusur lira oduyor, tam net rakami bilmiyorum.
Tam gun kres her yerde bulunmuyor ama yarim gun de olsa belki kalan yarim gunu baska sekilde tamamlayabilirsiniz.
EliniZde para kalmasa bile sgk niz yatar.bence calisin varsin tum para krese gitsinMeraba , ya çalişmak istiyorum ben geçinmek zor tek maaşla ,bugun gitsem işim hazır hertürlü işi yaparım. Daha önce kasıyerlık yaptım tekstil atölyesinde çalıştım .bi iş daha var tavuk fabrikası tamam desem direk alınıcam. Ama bebegim 1 yasında emziriyorum kreş sordum 2000 dedı ben çalışırsam butun maaşı kreşe verecem ozman .Annem bakamaz diğer ıkı toruna bakıyo zaten KV de çalişiyor oda bakamaz. Bı yandan bebegım cok küçük diye onada kıyamıyorum çalişmadanda olmuyo. Siz nasıl yapıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?