- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben 9 aylıktan berı çalışıyorum benımkıde emıyor. Ikı taraflı olarak gunduz evde olmamaya alıştık. Ama benım edındıgım bır gelır var sen aldığını kreşe verırsen ne anladım o ısten. Hıc bulaşma sımdılık eger cok cok zor durumda degılsen, ha oyleysede bır komsunun bakmasını ıstebılırsın.Yaa valla bı yanımda aynı senin dediğin gibi dio 2 yastan sonra enazından 2 yasına kadar emzırırım kıyamıyorum emmeyi çok seviyor çalişma gıbı bı durum olursa onun içinde benım içinde çok zor olucak napıcamı sasırdım
Adana başka şehirlere göre daha uygun olur aslında ama siz tek bir yere sormuşsunuz başka kreşlerde vardır onları araştırın 2000 çok aylık,yada bakıcı seçeneği nasıl olur komşularına filan sorsan.500 olsa onada eyvallahta . Zannetmiyorum o fiyata bulacağımı. tek kreş sormuştum zaten baska kreşlerede bakmam lazım
Bi arastırın iyiceGelir heralde aklımda kardeşimde var .3 ay tatilinde baksa hem o kazanırdı hem ben .
Yok komşuya falan veremem .off en iyisi ertelemek şimdilik .Çok ta zor durumda değiliz .Ben 9 aylıktan berı çalışıyorum benımkıde emıyor. Ikı taraflı olarak gunduz evde olmamaya alıştık. Ama benım edındıgım bır gelır var sen aldığını kreşe verırsen ne anladım o ısten. Hıc bulaşma sımdılık eger cok cok zor durumda degılsen, ha oyleysede bır komsunun bakmasını ıstebılırsın.
En iyisi ertelemek ya. Onada kıyamıyorum .şu şekil yapabilirim ama 2.3 saat KV baksa bana güvenlik için 3 y kursa gitsem sertifika alırım enazından sonra çocuğum biraz büyüyünce güvenlikgüvenlikçi olurum :)) nasıl fikirCanım benım zıyan olur çocuk 500 lıraya kreşte.
Oyle emmeyınce kriz geçiriyo benjmkı. Ertelemekten başka çarem yok gıbıBakicilar da ucuz degil ki. Asgari ucret ve sigorta istiyorlar. El mecbur oturdum kendim baktim,sunan 3 yasini gecti. Baharda krese verebilirim ancak o da yarim gun. Tam gun bu yaslar icin uygun degil bence,kalan yarim gune de bakici bulacagim veya anneme gonderecegim o da bana yine 2500 liraya gelecek.
Yani cocugu krese veririm demekle ya da bakici bulurum demekle is cozulmuyor. Daha bunun getiri goturu var,is saatinde sizi ararlarsa cikip gitmesi var, cok zor.
Bence bakiciyi bulduktan en az 2 ay sonra ise baslayabilirsiniz. Sizin cocuk cok da kucuk daha. Emen cocugun annesiz durmaya alismasi da kolay degil. Simdiden sinirlerinize hakim olun
Hangi ilde acaba? İstanbuldayim 2500den asagi bakici bulamiyorum.Canım bır gelır elde edemeyeceksen hıc calısma, 1 yasında kreş ıcınde cok erken ayrıca. Bakıcı olsa benım arkadaşlarım 1000 lıraya baktırıyorlar. Suanda bır ısın olmadığı ıcın 2 yasına kadar bak derım ben
Ankara canım , komsusu bakıyor. Bayada ıyı bır kadın arad ayemek bıle yapıyor fırsatını buluncaHangi ilde acaba? İstanbuldayim 2500den asagi bakici bulamiyorum.
Haklısın valla . Yapacak bısı yok büyümesi beklıcwmBosverin 1 sene daha sabredin. Parasizlik zor ama o cocugun sizden ayrilmasi daha zor. Hem 0-2 yas kreş zor, özel ruhsati olmasi lazim her yere verilmez. +2 yasta tercihler cogalir. Bakıcı deseniz ayni para...
Öyle bi adama çocuk emanet edilir mi?ozeller cidden pahali, devleti arastirin,
3 yasinda basliyor ama belki 2 yasinda baslayanlar da vardir.
bir tanidigim da soyle calisiyor,
baba haftanin 3 gunu ofiste calisiyor, 2 gunu evde calisiyor,
anne haftanin 3 gunu (cumartesi ile birlikte) calisiyor.
boyle donusumlu cocuga bakiyorlar. esinizin isi esnekse bu tarz cozumler de dusunebilirsiniz.
Evet oyle olurlar geneldeOyle emmeyınce kriz geçiriyo benjmkı. Ertelemekten başka çarem yok gıbı
Barıştık janet jak 1 sans daha verdim. Ameliyat oldu çip taktırdı 1yıl boyınvada 3 yda 1 taktırıcak.Öyle bi adama çocuk emanet edilir mi?
Hani boşanacaktınız konu sahibi?
İşkur'un işbaşı eğitim programlarına katılın. Günde 5 saat falan eğitim, ve cep harçlığı olarak 60 TL veriyorlar. O kısa sürede de kayınvalide bakar çocuğa. Hem çocuk az alışmış olur sizden ayrı kalmaya.En iyisi ertelemek ya. Onada kıyamıyorum .şu şekil yapabilirim ama 2.3 saat KV baksa bana güvenlik için 3 y kursa gitsem sertifika alırım enazından sonra çocuğum biraz büyüyünce güvenlikgüvenlikçi olurum :)) nasıl fikir
Düşünebilirim canım iyi fikirİşkur'un işbaşı eğitim programlarına katılın. Günde 5 saat falan eğitim, ve cep harçlığı olarak 60 TL veriyorlar. O kısa sürede de kayınvalide iş bakar çocuğa. Hem çocuk az alışmış olur sizden ayrı kalmaya.
İşbaşı program sonrasi size iş de öneriyorlar.. gidip bu şekilde güzel işlere giren arkadaşlarım olmuştu (ilk bir sene sskni işkur ödediği için bir sürü işveren de oluyor)
İnşallah işe yarar da kurtulur o illetten.Barıştık janet jak 1 sans daha verdim. Ameliyat oldu çip taktırdı 1yıl boyınvada 3 yda 1 taktırıcak.
Amin amin inşallah suan sıkımtı yok aksine baya baya düzelmiş .cok ıyı davranıyor süprizler falan yapıyo. Allah düşmanımın bıle evine huzur versın inşallah.İnşallah işe yarar da kurtulur o illetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?