Çocuk Hastalıkları Cocuk cerrahi-üroloji doktoru önerisi istiyorum sizlerden

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

marti25.28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
232
16
118
47
Erzurum
Arkadaslar aranızda cocuk cerrahi- üroloji prof tavsiyesi olan varmı.oglum için.istanbulda yada ankarada olabılır.diğer sağlık frumlarında baslık ıcın yer bulamadım.o yuzden buraya actım.

oglum dogustan sunnet denılen bır anomalıyle dogdu.tıpta hüpospadias denılıyor.simdide bu amelıyat sonrası sorunlar cıkmaya basladı.ıdrar cıkısı tıkanıyor süreklı sondalı gunler gecırıyor.bu yuzden cok uzuluyorum ve baska doktorların fıkrını alıp gerekırese tedavıye orada devam ettırmek ıstıyoreum

oglum dogustan sunnet denılen bır anomalıyle dogdu.tıpta hüpospadias denılıyor.simdide bu amelıyat sonrası sorunlar cıkmaya basladı.ıdrar cıkısı tıkanıyor süreklı sondalı gunler gecırıyor.bu yuzden cok uzuluyorum ve baska doktorların fıkrını alıp gerekırese tedavıye orada devam ettırmek ıstıyoreum

çok geçmiş olsun arkadaşım. istanbul anadolu yakası hisar continental hastanesinde hem çocuk cerrahı hem de çocuk üroloğu olan salih somuncu var. biz oğlumuzu 23 günlükken ona sünnet ettirdik, ilgili ve iyi bir doktor, ben sünnet öncesi baya bi araştırmıştım. kendi internet sitesi de var google da aratırsan bulabilirsin. acil şifalar diliyorum.

Gebze Medical Park Hastanesi Doktoru Op.Dr. Timurçin Ünal Saatlerce Gelmedi Ve üstümüze yürüdü kaba Davranıp bizi geri gönderdi.
Bebeğimin kasık fıtığı şikayetiyle gittiğimiz hastane baştan sona eziyetti. Ameliyat sürecini bilen yok, eski devlet hastaneleri gibi, anestesi-öss-yatış-dr-yatış-anestezi arasında turlar attık. Ertesi gün 8:00'e saat aldık. Ameliyat için bebeği gece saat 02'de son olarak besledik, 07' de hastaneye geldik, hemen ödeme yapmamız istendi. Bende çıkışta ödeyeceğimi söyledim... Dr. gelip 7:30 da kontrol edeceğim demişti çünkü, ama saat 07:30 da gelmedi, personel gelip bebeği soyun dedi. Dr'u sorduk geliyor dedi üşümesin diye bebeğimi soymadım, 8:30'da tekrar sorduk geliyor dedi, 9'da Dr. yok, 9:30 yok, 9:45 yok, 10 yok, bebek çok açıktı, susadı. İyiki bebeği soymamışım...Personele Dr. gelmezse çıkacağımı söyledim.2 dakika sonra bebeği almaya bir bay geldi. Dr geldi mi dedim ,evet dedi . Dr.un adını sordum bilemedi... Bebeği güvenip veremedim. Dr .gelmeden vermem kontrol edeceğini söylemişti dedim... 10:40 Dr. geldi özür yerine "emrettiğiniz gibi ayağınıza geldim" deyip kızdı personelle birlikte kabadayılandı. Bende çok beklettiniz, ama sizi görmeden kimseye güvenemedim doğru haber alamadım dedim...Dr yine kabadayı tavrıyla, "güvenmiyorsanız terk edin gidin burayı" dedi. Ameliyat iptal oldu, bebeğim mağdur..Şehir dışından gelen onca misafirim geri gitti...20 gün daha başka Dr. larda randevu alarak zaman kaybettik o arada bebeğim hastlanabilirdi. ..Önermiyorum aman dikkat...

Back
X