çocuk çocuk çocuk

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
103
merhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim eşimle severek her şeyimizi kendimiz yaparak evlendik mutluyuz çok şükür ne ailevi problemlerimiz var ne başka bir şey. ama benim problemim eşimin devamlı çocuk istemesi. düğünümüzü kendimiz yaptık 2-3 ay daha yüklü ödemelerimiz var altından kalktık zorlanmadık çok şükür. onu bahane ediyorum şurda kaç ay kaldı şimdi hamile kalsan bile o zamana biter borçlar diyor. ben hazır hissetmiyorum diyorum ben çok istiyorum diyor. bazen kıyamıyorum bir dediğimi iki etmez sağolsun ama ben çok kararsızım bi çocuk düşünemiyorum neden bilmiyorum erken mi o yüzden mi böyle hissediyorum yoksa hiç istemez miyim korkuyorum. ben ne yapayım bi akıl verin kızlar :110:

Neden bahane bulmak zorunda hissediyorsun. Şu an istemiyorum demelisin açık açık. Sadece bir tarafın istemesiyle olacak bir şey değil. Bunları söylerken doktora gidip bir kontrol de olmayı ihmal etme. Her şeyi gözden geçir vs.

Daha yeni evlisiniz. Hazır hissetmiyorsan yapma diyeceğim ama o hazırlık duygusu 2 sene sonra da gelmeyebilir. Ama şuan evliliğin keyfini çıkarmak,borçları düzene sokmak vs. Açısından bence acele etmeyin. İstemediğiniz gebelik sizi olumsuz etkileyebilir. Yaşlarınız kaç?

Daha yeni evlisiniz. Hazır hissetmiyorsan yapma diyeceğim ama o hazırlık duygusu 2 sene sonra da gelmeyebilir. Ama şuan evliliğin keyfini çıkarmak,borçları düzene sokmak vs. Açısından bence acele etmeyin. İstemediğiniz gebelik sizi olumsuz etkileyebilir. Yaşlarınız kaç?
bende ondan korkuyorum ben 25 eşim 27 yaşında daha genciz olur hayırlısıyla vakti gelince allah aratmasın diyorum ama yüzü düşüyor hemen

Esin hevesli ise yap derim, her erkek hevesli degil bu konuda. Genelde kadınlar cok istiyor
bizde tam tersi abartısız her gün çocuk diyor bi de şakacıdır eşim çocuk gibi istiyorum ver diyor :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim

5 aylık daha yeniymiş evliliğiniz, açıkça konuşun.
Bahaneyle nereye kadar erteleyeceksiniz
Çocuk konusunda baba ne kadar yardımcı olsa da asıl yük annenin oluyor
Saygı duymalı kararınıza
söylüyorum haklısın ne kadar yardımcıda olsam sende olacak yük biliyorum diyor ama ikimizin bi parçası olacak çok istiyorum baba olmayı diyor

Bence eşin çok dillendirdiği için kendinin istediğinin bile farkına varamıyorsun.Eşin istemiyorum dese bu sefer de istemiyor diye üzüleceksin.

merhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim eşimle severek her şeyimizi kendimiz yaparak evlendik mutluyuz çok şükür ne ailevi problemlerimiz var ne başka bir şey. ama benim problemim eşimin devamlı çocuk istemesi. düğünümüzü kendimiz yaptık 2-3 ay daha yüklü ödemelerimiz var altından kalktık zorlanmadık çok şükür. onu bahane ediyorum şurda kaç ay kaldı şimdi hamile kalsan bile o zamana biter borçlar diyor. ben hazır hissetmiyorum diyorum ben çok istiyorum diyor. bazen kıyamıyorum bir dediğimi iki etmez sağolsun ama ben çok kararsızım bi çocuk düşünemiyorum neden bilmiyorum erken mi o yüzden mi böyle hissediyorum yoksa hiç istemez miyim korkuyorum. ben ne yapayım bi akıl verin kızlar :110:
erken tatlım sanki benim eşimde6. ayımızda başladı eşin gibi 10. ayda anca ikna edebildi beni:KK70: yoksa ben rahat 2 sene diyodum

geçen günde faceden asker arkadaşlarına bakmış tek tek gösteriyor bak onun da çocuğu olmuş bunu iki tane olmuş bu benden küçüktü çocuğu 2 yaşına basmış vs vs bi de o kadar masum anlatıyor söylüyor ki bişey diyemiyorum

1 hafta kadar önce gayri ihtiyari midem bulanıyor dedim ertesi gün hamilelil testi almış gelmiş :) yap yap diye ısrarlar deli misin dedim zorla yaptırdı tabi ki negatif nasıl üzülüyor anlayamıyorum

1 hafta kadar önce gayri ihtiyari midem bulanıyor dedim ertesi gün hamilelil testi almış gelmiş :) yap yap diye ısrarlar deli misin dedim zorla yaptırdı tabi ki negatif nasıl üzülüyor anlayamıyorum
bazı erkekler çocuğa çok düşkün olabiliyor anlıyorum seni

Back
X