Sürekli söylüyorum da işe yaramıyor malesef"Anne benim yasitlarim evlenip yurtdisina cikip fingir fingir geziyolar ben kendi sehrimde senin tanidigin arkadaslarimla bile gezince sucmu oluyo" de. Hem evlilige itmekten korkup baskiyi kısar hemde guzel bi damardan girme yontemi bence :)
Sanırım bizleri hala küçük kızları olarak görüyorlar. Birazcık evci yetistirildik ondan mı acaba aynı sorun bende de vardı :)Nişanlıyım ve senelerdir sürekli çıkarım hala arada tavır yiyorum.
Umarım sizinki alışır benimki alışamadı bir türlü.
Ha aferin, "işe başlayıp, kendi ayaklarımın üstünde durup ayrı eve çıkayım" demeyin, hemen evlenin. Hey yarabbim ya.Sürekli söylüyorum da işe yaramıyor malesefo kadar sinirliyim ki su an ona gerçekten evlenip gitmek istiyorum
Üç ay boyunca ev hanimi olmamı istiyor . Ciksam bir hafta suratBenimde annem aynı şekildeydi sürekli çık dışarı alışır bi süre sonra zaten ben oyle yaptım
Sizene?Ha aferin, "işe başlayıp, kendi ayaklarımın üstünde durup ayrı eve çıkayım" demeyin, hemen evlenin. Hey yarabbim ya.
* Size ne doğrusu.Sizene?
Sanırım bizleri hala küçük kızları olarak görüyorlar. Birazcık evci yetistirildik ondan mı acaba aynı sorun bende de vardı :)
Geçen yaz bende çalıştım akşam 9 gibi geliyordum hiç bir sorun olmuyordu. Özel ders verdim kışın yine 9 gibi geldim sorun yok. Gezmeye çıkınca sorun oluyorOlabilir sanırım. Ise giderken okula giderken sorun yokta gezmeye gidersem çok geziyor oluyorum.
Çokta takılmamak lazım yine sıkıntı çıkarmayacak şekilde yapacağımı yapıyorum. Bazen bunaltmıyor değiller. Evlenince çözülecek sanırım anca benimkisi.
Okul işi olunca bende bunaltilmiyorum ama gezme arkadaşla buluşma olunca ne kadar alıstırdıysam da onları bazen oluyor sıkıntı sorun çok evci yetiştirilmek benceOlabilir sanırım. Ise giderken okula giderken sorun yokta gezmeye gidersem çok geziyor oluyorum.
Çokta takılmamak lazım yine sıkıntı çıkarmayacak şekilde yapacağımı yapıyorum. Bazen bunaltmıyor değiller. Evlenince çözülecek sanırım anca benimkisi.
Bilemiyorum bazı aileler alışmıyor anca rest çekmek ya da evi ayırmak gerekiyor sanırım. Ama sırf bu yüzden evlilik düşünüyorsanız o da yanlış.Geçen yaz bende çalıştım akşam 9 gibi geliyordum hiç bir sorun olmuyordu. Özel ders verdim kışın yine 9 gibi geldim sorun yok. Gezmeye çıkınca sorun oluyor
Ne söylendiği değil nasıl söylendiği önemlidir çoğu zaman. Evlenmek istesem evlenirim zaten ben. Annemle konussam da fayda etmiyor malesef bu konu hakkında. Aslında çok açık görüşludur. Her yeri gezeriz birlikte . Ben yalnız çıkınca sorun.Kavun arkadaşa kızmışsınız ama doğru söylüyor. Ben de 24 yaşındayım yaşıtım kuzenlerim evli ve hep uzakta, her yeri geziyorlar. Ben de okulumu bitirdim, işim var tek eksiğim evlenememek mi birey olarak kabul edilmem için koca mı gerekiyor bu mu zihniyetin dedim bir konuyla ilgili, hak verdi annem.
Anlıyorum seni aslında. Benzer problem durumunda ben güzelce bu yazdığımı söyledim kendini açık görüşlü sanıyorsun ama değilsin bari tamam ben böyleyim de kendine yedirip dedim. Başkalarına yobaz demeyi biliyorsunuz dedim. O günden sonra sıkıntılarım çözüldü sayılır büyük oranda. Gerçi ben bu konuşmayı şehir dışına çıkmak için yapmıştım seninki daha da kolay çözülür diye düşünüyorum. Çık sen neticede akşam ebe geliyorsun alışır yavaş yavaş.Ne söylendiği değil nasıl söylendiği önemlidir çoğu zaman. Evlenmek istesem evlenirim zaten ben. Annemle konussam da fayda etmiyor malesef bu konu hakkında. Aslında çok açık görüşludur. Her yeri gezeriz birlikte . Ben yalnız çıkınca sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?