Peki arkadaşıyla takılması nasıl bir sorun yaratabilir acaba Tabiki ailesiyle de zaman geçirir insan kardeşiyle de ama arkadaş ortamının olması sosyal olması da gayet önemli şeyler.umarim anneni suclamak yerine empati kurarsin..bir evlat kolay buyumuyorki buyutup oylece sokaga salinsin..hic sevmedigim bir sozdur anne olunca anladim derler ya ama bu konuda cuk iyr oturur sende gozunden bile sakindigin bi evladin olunca ne kadar gereksiz seyleri dert ettigini anlarsin
Arkadasiyla gezmesi arkadas budalasi olduğu anlamina gelmez ki ne alakasi var.. Siz her yere aileniz ile mi gittiniz bu zamana kadar ?Iki kiz annesi olucam insallah ama yaslari kac olursa olsun oyle kafalarina gore saatlerce disarda gezmesine izin vermem nr yani cok mu onemli birsey gezmek eglenmek mi istiyor bir insanin en yakini ailesidir ya ailecek yada kardesiyle takilmasini isterim...
Arkadas budalasi bagimlisi cocuklar yetistirmek istemiyorum
Bi insanın arkadaş budalası da aile budalası da olmaması lazım.Iki kiz annesi olucam insallah ama yaslari kac olursa olsun oyle kafalarina gore saatlerce disarda gezmesine izin vermem nr yani cok mu onemli birsey gezmek eglenmek mi istiyor bir insanin en yakini ailesidir ya ailecek yada kardesiyle takilmasini isterim...
Arkadas budalasi bagimlisi cocuklar yetistirmek istemiyorum
Arkadasiyla gezmesi arkadas budalasi olduğu anlamina gelmez ki ne alakasi var.. Siz her yere aileniz ile mi gittiniz bu zamana kadar ?
Keske benimle her yere gelen boyle ustume titreyen bi ailem olsaydi..annemde babamda cok el meraklisi, insanlardi cocuklari icin on dakikalik yol gitmez el icin fizana giderlerdi halada oyleler..hep icimde bi ukte kalmistir.bu kardesimizde dert edecegine kiymetini bilse keske..
Keske b
Ya Zana hiç kıyamam şu an :) bakalım senin bebeklerin büyüdüğünde Zaman Nasıl olacak sen onların hep yanında ol, hatalarında da destek ol yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?