- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
bilerek kötü olmak mı yoksa karaktermi bilmiyorum..komşumun bi kızı var benim kızımdan 1 yaş büyük..bi kaç gün önce bizdeydi bende mutfakta yemek hazırlıyorum bunlara pat küt sesler geliyor odadan bi girdim kızımın oyuncaklarını orda oraya savuruyor..ne yapıyosun öle dedim kızımı kastederek onun oyuncaklarının hepsi kırılsın hiç oyuncağı kalmasın dedii banaao zmn bende toplayayım oyuncakları sıkıldınız galiba siz dedimm (sert bi ifadeyle)hepsini kırarım diyor hala bana benimkide odanın ortasında kalakalmış ve çocuk 4 yaşında falan..kızımın kolunu var gücüyle sıktı bi kez uyardım yapma bak canı acıyor dedim bu arada anneside o zaman yanımızda yanii ikinciye yine aynısını yaptı anneside gördü ve bişey demedi kimse kusura bakmasın söledim yani ayıp denilen bişey var madem çocuğun zarar veriyor getirme o zaman dedim.
Sizin zaten iki kücük cocugunuz var, bide eltiniz kendikinimi üstünüze atiyo... Bi olur iki olur ama devamlida olmazki... Cocugun bi sucu yok anlamiyor tabiiki ve tek cocuksa zaten paylasmayi bilmez, ayrica yaslar birbirine cok yakin oldugu icin kiskanclik var belli... Bunlarin hepsi normal seyler, sizin cocugunuzda yapabilirdi, olay ailede en cokta annede biter... Eger o olmuyosa yaninizda muhtemelen bisey derseniz siz kötü olacaksiniz... Beraberken eger bisey yaparsa cocuk uyarsaniz daha iyi olur bence... Dikkatli bi dil secmek lazim tabii, ayni apartmanda yuzyuze bakcaniz... Imkaniniz varsa eve fazla kabul etmemege bakin en azindan cocuklar biraz buyuyup dur kalktan anliyana kadar... Allah gostermesin girmediginiz bi anda kotu biseyde olabilir, cocuk bunlar iyiyi kotuyu bilmezlerki....
Cnm haklısın. Bazı çocukların içinden gelebilir. Annesine söyleyeyim haberi olsun ona göre hergün değilde haftada bir iki göndersin bunu yapabilir pekala. Onlar 3kız kardeşler. En küçüğü 3 yaşında ki işte.hadi bizi geçtim Özellikle kalabalık misafirim geldiğinde o da gelmek istio annesi gönderiyor. Ve misafirin çocuklarına zarar verme eğiliminde sürekli..bende rahatsız olmakta haksız mıyım
Yazilanlari hayretle okudum.konu edilen cocuk 3 yasinda ya el insaf.....
Annesi cocuga ne diyebilir desede Minik anlarmi?
Benimde 3 cocugum var Ben de kalabalik eltili mentili bir ailede buyuttum ama hic böyle düsünmemistim,
O Minik esinizin yegeni cocuklarinizin kuzeni biraz egitici, biraz sevecen olsaniz.
En ayipladigimda evine gondermek isteyince aglamasi.
Gitmesin ne olur ki...amcasinin evi ya....
Gercekten bu konunun acilmasina sastim kaldim.asil eltiniz böyle dusundunuzu duysa...
Yada empati yapsaniz....
ne munasebet ya konu sahıbı gene cok ıyı dayanmıs eltımın cocugu gelcek benım cocuklarıma yuzunu cızerek vs zarar vercek bende aman 3 yasında cocuk dıcem yok ole sey eltım madem bakamıyor ıkıde bır bana yolluyor dogurmasaydı ya bu ne rahatlık sevecen olsanız demıssınız konu sahıbı kımbılır kac kere uyardı guzellıkle ama cocuk mubarek dınlememıskı . sonuc olarak ole bır cocugu deıl eltımın cocugu olcak padısah cocugu olsa sokmam evıme herkez cocuguna baksın bakamıosa dogurmasın ona buna yollayıp basından savmak cozum deıl
desteğiniz için tşkler..
ben tabiki uyarıorum artık uyarılarıma sonuç alamayınca böyle bi konu açtım zaten..
hiç bi zaman çocuğu geri çevirmedim, bu yeterince sevecen olduğumu göstermez mi?
benim anneliğimi sorguladı arkadaş, bu konudan bu sonucu nasıl çıkardı şaştım kaldım doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?