- Konu Sahibi inci mercan
-
canım eşinle konus bence.psıkolojının bu aralar cok ıyı olmadıgı yalnız kalmak ıstedıgını kırdıgını ve ozur dılemek ıstedıgını anlat.yarın bırgun kayınvalıden gıder ıkınız kalırsınız.uyumlu ol,annenın lafını dınlemesende dınlıyor gıbı görün,yada ona anne bız boyle öğrendık fln de kırmadan.sende haklısın,eşinde sana kırılmış.
Allah yardımcın olsun.tatlı dil yılanı delıgınden cıkarır.
arkadaşlar ben iki yıllık evliyim 25 martta kızım dünya ya geldi.kayınvalidem bizde .çocuk doğduğundan beri bin tane kocakarıtavsiyeleri veriyor.ben çocuk gelişimcisiyim dinlemedim tabi.eşimde beni dinlemek yerine annesini dinliyor.annesi bir daha bize gelmiyceğini söylemiş.eşimle iki gündür küsüs.eskiden küstüğümüzde barışma çalışmalarını hep ben yapardım ama bu defa çok kırgınım gittiği yere kadar konuşmıycam.depresyona soktular beni.yazıp rahatlayayım dedim ....
Canım bir kere sen daha lohusasın,hiç kimse üzmemeli seni,süt veriyorsan sütün bile kesilir.:1no2:arkadaşlar ben iki yıllık evliyim 25 martta kızım dünya ya geldi.kayınvalidem bizde .çocuk doğduğundan beri bin tane kocakarıtavsiyeleri veriyor.ben çocuk gelişimcisiyim dinlemedim tabi.eşimde beni dinlemek yerine annesini dinliyor.annesi bir daha bize gelmiyceğini söylemiş.eşimle iki gündür küsüs.eskiden küstüğümüzde barışma çalışmalarını hep ben yapardım ama bu defa çok kırgınım gittiği yere kadar konuşmıycam.depresyona soktular beni.yazıp rahatlayayım dedim ....
bence sen elinden geldiği kadar iyi davran canım kaynana
çocuğa zararı olcak bişey söylemez muhakakk
kendi de çocuk büyütmüş o da bi anne ayrıca
hem şunu da söyleyimm bazen o kocakarı ilaçları hurafeler dediğiniz şeyler doktorların özene bözene yaptığı verdiği ilaçlardan çok daha iyi geliyo
misal benim abimde hemoreid vardı doktorların verdiği ilaçlar gram acısını almazken
annemin yaptığı kocakarı ilaçları ile 2 günde şifasını buldu kendi bile inanamadı abim
:1shok:
ayrıca öyle kültürsüz biride değil üni. okumuş kendini yetiştirmiş bi insandır kendisi
o yüzden bu kadar karşı olma bence bazı şeylere sert cevap vermek yerine daha ılımlı ol
evet demesen bile hayır da deme dinliyomuş gibi yap başını salla geç derim ben
+rep verecektim ama son 24 saat içinde normal olmayacak kadar konu değerlendirmişim
borcum olsunŞenizŞeniz
kayınvaliden misafir..
neden kırıcı oluyorsunuz ki?
tamam önerilerini mantıklı bulmayabilirsiniz
ama o da heralde sizin eşinizi o yöntemlerl büyütmüş..
eminim ki en iyisi neyse onu istiyordur sizin için..
bunu bir arada kalma gibi düşünme
size değer vermiş gelmiş kadın..ne de olsa gidecek...
eşinizin yerinde olsam bende annemin önerilerini dikkate almayan ve bu şekilde davranan
eşime pek sıcak bakamazdım..sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?