- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.610
- 63
- Konu Sahibi showingnoemotions
Konu sahibi nerede bu arada .Kıskanç bir görümce yüzünden ben burda duyar kasanlarla bogusuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu gelini çekiştirelim olsa haklısınızBurası cekistirme yeri unuttunuz mu,"her türlü kv kp grmc cekistirilir"Gelinler niye cekistirilemiyor:) Not:ben de gelinim,pozitif ayrimciligimiz mi var?
Ayyy müge yi cagirin bana yahu çocuk gelisim uzmanıyım demedinizmi siz .Doktor da değilim uzman da değilim .Zaten şimdiki çocuklar doktorlar ,uzmanlar ne biliyor diyen insanlar yüzünden böyle .Gitmezsiniz bir daha o da sizin tercihiniz .Bu durum çok farklı .Akraba kıskançlığından başka bir şey değil .Benim kızım eve bir misagir geldiğinde değişik davranislarda bulunur.Hic yapmadığı şeyleri yapar .Sürekli bagirilmasi ,çocuğun bağırması falan tabiki degisik ama konu sahibinin konuya girişi bana güven vermedi Ben kardeşimin esininde hiç sevmem diye başlayan bir konuyu ciddiye almam.
Annelerini sevmediğiniz için çocukları 3 senede bir görmüyorsunuzdur sanırım.Ayyy müge yi cagirin bana yahu çocuk gelisim uzmanıyım demedinizmi siz .
Ve evet doktorlara gidiyoruz malesef herkesin karakteri ortada degil nerden bilecek insan doktor gorunumlu ve hatta uzman görunumlu şiddet savunucusu oldugunu nerden bilebiliriz. Oda sansa kalmış artık. Allah doğru insanlarla karsilastirsin.
Bende dayimin karisini sevmem ama yigenlerim benim canimdir bir zarar gelse ilk biz kosariz. Hastanede yanyana oturup yuzyuze bakmamisligim bile var ama o cocuklar benim için kiymetlidir. Illa annelerini sevmem gerekmiyor.
Banlandı konu sahibi.Konu sahibi nerelerdesin acaba niyetin anneyimi cekistirmek cocuga ne faydam olurmu diye sormakmi hani birazdan ban gelecekte ondan yani
Ne kadar sığ bir bakış yahu görümce kıskancligi olsa ne olmasa ne sonuçta sözel şiddet gören bir çocuk var .Konu sahibi nerede bu arada .Kıskanç bir görümce yüzünden ben burda duyar kasanlarla bogusuyorum![]()
Turkiyedeler telden gorusuyoruz ben tatile bile 2 yildir gitmiyorum allahtan yengem normal bir anne. Hakkinida yiyemem .Annelerini sevmediğiniz için çocukları 3 senede bir görmüyorsunuzdur sanırım.
Çocuk 5 yaşında, halası maksimum 3 kez görmüş![]()
Ayy ne çabukBanlandı konu sahibi.
İlk mesajından itibaren atar gider hakaret yardırdı herkese. Okumadınız mı ayol konuyuAyy ne çabuk
Tamam işte. O sebeple veya bu sebeple. Hiç fark etmez. Çocuğa bağırıyor mu bas bas? Evet. Konu sahibi diyelim aşırı kötü niyetli. Misafir var diye çocuk da şımardı diyelim. Kadın da sinirlendi diyelim. Sonuç itibariyle bağırıyor mu? Evet. Bu duygusal şiddet midir? Evet. Neyini tartıştığımızı anlamadım. Bağırmanın biri ikisi, hafifi şiddetlisi, geçerli sebebi vs olmazEger konu sahibi abartmadan anlatıyorsa tabikide yanlış bir aile tepkisi var ortada .Ama kardeşimin eşini hiç sevmem falan diye giriş yapınca bana çok inandırıcı gelmedi .Benim yazdığım bu .Sanki tek amaç bagciyi dövmek gibi..Aynı sorunu ben de yaşadım çünkü .Konuda kendime değinmek istemedim ama kayınvalide ve görümce benden haz etmezler .Biliyorum.Surekli çocuk bakmamı elestirdiler .Kayınvalide 10 yaşındaki çocuğun eline yenidoğan bebeğimi verip hoplatip ziplatiyordu .Ben elime alınca ayy ayya ayy diyordu .Kızım başkalarının yanında yemek yemiyor .Zaten iştahsız bir çocuk ama ben evde bir şekilde yalnızken yediriyordum.Ve bunu söylediğimde inanmayıp bana yalancı muamelesi yapıp sürekli çocuğa yemek yediremedigimi onu zorlamadigimi iddia ediyorlardı .Asıl bu duygusal şiddet ve konu sahibinden de böyle bir etki aldım .Sanki tek amacı karşı tarafı eleştirmek .Belki çocuk da yabancıların yanindahic davranmadigi gibi davranıyor .Benim gorumcenin yaptığı gibi hiçbir şey demeden gözleri ile elestiriyorsa,ayyy bu çocuk neden böyle diyorsa .Kadın sinirlenip çocuğa bağırıyor olabilir .Belki normalde böyle değiller .
Dün hürriyet gazetesinde afganistanda 9 yasindaki cocugun 55 yasindaki bir yasli tekeye satilisini izledim kolundan tuttu kızı goturdu cehennemine. Elden ne geliyor hiç birsey uzulmekten başka ama eğer bir çocuk için birsey yapabiliceksek yapalim. Ister yeğenim olsun ister 40 kat yabancı. Bana ne diyip kafamizi kuma gomersek kaybederiz.insanligimizi.Niye öyle dediniz ki?
Yeri geliyor sokakta hiç tanımadığımız çocuk, haberde gördüğümüz çocuk, komşunun bağırtısını duyduğumuz çocuk için endişe etmiyor muyuz?
Düşündüm, peki bu anne- baba üzerinde ne yaptırımım var yada konu sahibinin ne yaptırımı var?Çocuk,anne babanın MALI değildir.
O,toplumun bir ferdidir.Ve toplum,ona karşı sorumludur.Siddete uğrayıp çaresizce bunu yaşayan her çocuk,görüp,duyup tepkisiz kalan her ferde yarın nefret duyacaktır,bunu hiç dusundunuz mu??
Bence siz ilkokul öğretmeninizi çağırın .Okuduğunuzu anlamıyorsunuz çünkü .Anne olarak yazıyorum uzmanligi bir kenara atın dedim .Kızımdan örnek vermiyorum .Müge anlı izlediğiniz çok belli zaten.İlla olay çıkaracaksınız her yerde .Hadi byeess.Ayyy müge yi cagirin bana yahu çocuk gelisim uzmanıyım demedinizmi siz .
Ve evet doktorlara gidiyoruz malesef herkesin karakteri ortada degil nerden bilecek insan doktor gorunumlu ve hatta uzman görunumlu şiddet savunucusu oldugunu nerden bilebiliriz. Oda sansa kalmış artık. Allah doğru insanlarla karsilastirsin.
Bende dayimin karisini sevmem ama yigenlerim benim canimdir bir zarar gelse ilk biz kosariz. Hastanede yanyana oturup yuzyuze bakmamisligim bile var ama o cocuklar benim için kiymetlidir. Illa annelerini sevmem gerekmiyor.
Öncelikle okuduğunu anlayan birilerini görmek çok iyi oldu burada .İlkokul ogrencisine anlatır gibi ne ifade ettiğimi anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri gına geldi artık .Ben bağırmayi savunmadim.Kisi direkt kardeşimin esini sevmiyorum diye başlayınca ,gelin görümce konuları da burada çok oluncaTamam işte. O sebeple veya bu sebeple. Hiç fark etmez. Çocuğa bağırıyor mu bas bas? Evet. Konu sahibi diyelim aşırı kötü niyetli. Misafir var diye çocuk da şımardı diyelim. Kadın da sinirlendi diyelim. Sonuç itibariyle bağırıyor mu? Evet. Bu duygusal şiddet midir? Evet. Neyini tartıştığımızı anlamadım. Bağırmanın biri ikisi, hafifi şiddetlisi, geçerli sebebi vs olmaz
Ben de son bi kez daha durduğum noktayı anlatmaya çalışayımBu kk her konu birilerinin dedikodusu değil mi?
Gelin olduğu için mi battı bu kadar anlamadım.
Hiçbir kv konusunda, kv çekiştirme denmiyor mesela.
Yani burada söz konusu "görümcemi hiç sevmem,zaten çocuğuna da bağırıyor" "kv mi sevmem, küçük kaynıma da sürekli bağırıyoer" olsaydı kalıbımı basarım kv ve görümce ayak tırnağından saç teline kadar eleştirilirdiBen de son bi kez daha durduğum noktayı anlatmaya çalışayım
Konu gelini sevmiyorum, çocuğa da böyle davranıyor üstelik olsa aorun yok
Ama bu konu canım yeğenime ne kadar da kötü davranılıyor damarından girilip aslında gelini çekiştirelim istenen bir konu gibi geldi bana
Derdim yeğenimse konuya annesini de hiç sevmem diye girmem çünkü
Böyle yapıyorlar sizce ne yapabilirim filan derim
O yüzden samimi gelmedi bana hiç
Detaylar abartılmış bile olabilir
Gelin nefreti yeğen sevgisinden ağır basmış anlatımında çünkü
Yok bence gelin de olsa eleştirilirdiYani burada söz konusu "görümcemi hiç sevmem,zaten çocuğuna da bağırıyor" "kv mi sevmem, küçük kaynıma da sürekli bağırıyoer" olsaydı kalıbımı basarım kv ve görümce ayak tırnağından saç teline kadar eleştirilirdi![]()