• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk eğitimi konusunda uzman ebeveynler

Yok bence gelin de olsa eleştirilirdi
Ama asıl niyetin ne olduğu açıkça söylenmiş olsaydı 😬
Hiç ihtimal vermiyorum. Gelin olmak kk nın kırmızı çizgisi. Bi kere üye görümceyim demeye dursun gelin kafalarına taş da atsa ne yaptınız kadıncağıza da taşı attırdınız yazılır ki benzer örneklerini gördüm😃

Bi gün bu konunun görümce kv elti versiyonu açılırsa yorumlarda buluşalım 🤓🤓

Hiç ihtimal vermiyorum. Gelin olmak kk nın kırmızı çizgisi. Bi kere üye görümceyim demeye dursun gelin kafalarına taş da atsa ne yaptınız kadıncağıza da taşı attırdınız yazılır ki benzer örneklerini gördüm😃

Diğerlerini bilmem de ben genelde gelin diye adı gelinden yana olan bi insan değilim
Tam olarak potansiyel bi kaynanayım hatta bence 😂
Ama samimiyet görmeyince içim almıyor 😂

Yani burada söz konusu "görümcemi hiç sevmem,zaten çocuğuna da bağırıyor" "kv mi sevmem, küçük kaynıma da sürekli bağırıyoer" olsaydı kalıbımı basarım kv ve görümce ayak tırnağından saç teline kadar eleştirilirdi 😃
Yoo ben geçenlerde denk geldim.Bir üye gelmiş kaynanası ve gorumcesini atıyordu çok basit bir şey için herkes tepki göstermişti .Gelin kayboldu gitti 🙂🙂

Bence siz ilkokul öğretmeninizi çağırın .Okuduğunuzu anlamıyorsunuz çünkü .Anne olarak yazıyorum uzmanligi bir kenara atın dedim .Kızımdan örnek vermiyorum .Müge anlı izlediğiniz çok belli zaten.İlla olay çıkaracaksınız her yerde .Hadi byeess.
Ben de çocuk gelişimi uzmanıyım ama ortada duygusal şiddet falan yok
Siz atmaya yazdiginizi yalanlamaya devam edin . Ayrıca herkes müge anli izlemeli sakincali olan Esra Erol ben de sizin esra erol izledigini anladim nedenmi çünkü o program sadece gelin görümce sacmaligiyla ilgileniyor müge ise tarafsiz 🙃hadi bende bay haaa resmen bir önce yazdiginizi yazmadim diyip durmanizda neyse ahahaha allahtan yazilar silinemiyor 🤣

Uzmanligimi kenara atın anne olarak yaziyorum diyip 5 yaşındaki cocuga bagirmanin duygusal şiddet olmadigini savunan birisiyle yazistigima inanamiyorum okumak neyi aliyordu cehaletimiydi öyleyse bu ne . Nie egitim aliyor insanlar cocuklar üzerine kendi cocuguda dahil her cocuga yaklasmasi gereken En doğru yoldan yaklasmasi için bilmeyen öğretmesi için.

Resmen görümce sinirlendirdiyse anne olarak cocuga bagirmistir ne var bunda diyorlar. Bende diyorumki Allah sizin gibi uzman gecinenleri karsimiza cikarmasin. 🤐

tamam sızın 15 gunluk kendınıze uzman gorusunuze gore onlar yanlıs davranıyor
sız cocugunuz oldugunda onların yaptıgı yanlısı yapmayın onemlı olan gorduklerımızden tecrubelerden ders cıkarmaktır

bır omur 1 kere bıle sesınızı yukseltmeden ebeveyn ve eş olursanız alnınıza altın koyucam yemın ederım

sız cocugunuz oldugunda onların yaptıgı yanlısı yapmayın onemlı olan gorduklerımızden tecrubelerden ders cıkarmaktır

bır omur 1 kere bıle sesınızı yukseltmeden ebeveyn ve eş olursanız alnınıza altın koyucam yemın ederım
Nickinizin altinda yazan söz çok anlamli 😉

Siz atmaya yazdiginizi yalanlamaya devam edin . Ayrıca herkes müge anli izlemeli sakincali olan Esra Erol ben de sizin esra erol izledigini anladim nedenmi çünkü o program sadece gelin görümce sacmaligiyla ilgileniyor müge ise tarafsiz 🙃hadi bende bay haaa resmen bir önce yazdiginizi yazmadim diyip durmanizda neyse ahahaha allahtan yazilar silinemiyor 🤣
Ben de çok güldüm gerçekten .Hâlâ anlamıyorsunuz hâlâ anlamıyorsunuz sayın müge anlı izleyicisi ..Ben çocuk gelişimi uzmanıyım ama onu kızımdan örnek vererek bir anne atak yazdım dedim .Uzmanlığı da bir kenara bıraktım anne oalrak kendimin de maruz kaldığı çevrenin gereksiz eleştirilerinden bahsettim ama size böyle tane tane anlatmak lazım heralde .Anlamıyorsunuz ki.Sikinti var yani .

Altınımı hazırlayın 😀😀

Uzmanligimi kenara atın anne olarak yaziyorum diyip 5 yaşındaki cocuga bagirmanin duygusal şiddet olmadigini savunan birisiyle yazistigima inanamiyorum okumak neyi aliyordu cehaletimiydi öyleyse bu ne . Nie egitim aliyor insanlar cocuklar üzerine kendi cocuguda dahil her cocuga yaklasmasi gereken En doğru yoldan yaklasmasi için bilmeyen öğretmesi için.

Resmen görümce sinirlendirdiyse anne olarak cocuga bagirmistir ne var bunda diyorlar. Bende diyorumki Allah sizin gibi uzman gecinenleri karsimiza cikarmasin. 🤐
Siz anlamamakla neden bu kadar iyi anlasiyorsunuz ben anlamiyorumki .Bu konuda diyorum bu konuda bu konuda bu konudaaaaaaaaaa.Daha ne yazayım yaaaa.Ne mezunusun sen bu kadar eziklendin kendi kendine eğitim durumuna falan girdin kendi kendine .Konu sahibi gelin kaynana ptogramina giriş yapar gibi gelinimi sevmiyorum diye konuya başlayınca abartı olmuş olabilir duygusal siddet ya da bağırma olmayabilir diyoruuuuummm.Cok da şeyyy etmeyin diyoruuuum😂😂😂😂Yaa niye anlamıyorsunuz kiiii.

Ya bunu yazan da ailesinden 3 öğün sopa yemiştir .Gelmiş burda matmazel matmazel takılıyor konuda .Duyar kasıyor .Şimdi de dayağı savunuyorsun yazar bana ..

Ben de çok güldüm gerçekten .Hâlâ anlamıyorsunuz hâlâ anlamıyorsunuz sayın müge anlı izleyicisi ..Ben çocuk gelişimi uzmanıyım ama onu kızımdan örnek vererek bir anne atak yazdım dedim .Uzmanlığı da bir kenara bıraktım anne oalrak kendimin de maruz kaldığı çevrenin gereksiz eleştirilerinden bahsettim ama size böyle tane tane anlatmak lazım heralde .Anlamıyorsunuz ki.Sikinti var yani .
Aslinda önemli olan bizim burda bidi bidi laf yaristirmamiz değil sizde cocugunuza bir anlik öfkeyle bagirmissinizdir. Konuda yazan çocuğa aglayana kadar bagirilmasi ve anne babanın aynı sekilde bagirmasi. Gözümle elbeteki gormedim konu sahibinin yalancisiyim ama ya gercekse?

Biz birsey elbette yapamayiz konu sahibi ciddi bir durum varsa ilgili yerlere şikayet etmesi gerekir ama ozamanda is bambaşka yerlere gider bu çok ciddi bir durum yani zaten konu sahibi de banlandigina göre uzatmaya gerek yok ben gidim mügeme bakim kacirdim canli yayini. 😁

Siz anlamamakla neden bu kadar iyi anlasiyorsunuz ben anlamiyorumki .Bu konuda diyorum bu konuda bu konuda bu konudaaaaaaaaaa.Daha ne yazayım yaaaa.Ne mezunusun sen bu kadar eziklendin kendi kendine eğitim durumuna falan girdin kendi kendine .Konu sahibi gelin kaynana ptogramina giriş yapar gibi gelinimi sevmiyorum diye konuya başlayınca abartı olmuş olabilir duygusal siddet ya da bağırma olmayabilir diyoruuuuummm.Cok da şeyyy etmeyin diyoruuuum😂😂😂😂Yaa niye anlamıyorsunuz kiiii.
Ayy tamam ayol aaaa 😅😅😅konu sahibi zaten yok uzatmayalim diyorum .

Valla ben hep kaynanacıyım, görümceciyim. Kaynanaları seviyorum. O yüzden sivriliyorum. Ama bu konuda görümceyi sevemedim, samimi bulmadım.

Nickinizin altinda yazan söz çok anlamli 😉
evet anlayana cok anlamlıdır umarım gercekten sızde anlamıssınızdır

zaten bende gelınımızı hıc sevmem dıye konuya baslayan bırı ıcın ''ınsallah sız tecrubenızden ders alır cocugunuzu ıyı yetıstırırsınız ''deyısım ıkı taraf ıcınde aynı uzaklıkta ve tam tarafsız yorumdur . herkese atarlı gıderlı dan dun konusan bu yuzden banlanan bırıne karsı sakin kalabıldıgım ve dogru yonlendırdıgım kendımı tuttugum ıcın iyiyim . agresıf ve kotu bırı olsaydım cok guclu bır cenem var burayı delıp gecebılecek kapasıteye sahıbım ;) pekı tartıssaydım bunun kıme ne faydası var kımseye ? ınsanlara buraya yazanlara sen ne anlarsın kı sende uzmanmısın kı haha uzmandan da bu sozu duydum deyıp polemıge gırmektense faydalı bır yorum yaptım

ıyı forumlar

Valla ben hep kaynanacıyım, görümceciyim. Kaynanaları seviyorum. O yüzden sivriliyorum. Ama bu konuda görümceyi sevemedim, samimi bulmadım.
Sen nadirsin kendini sayma😀😀
Kk ikiyüzlü ama bu da bir gerçek
Karısını aldatan adama sürünsün köpek gebersin derken kocasını aldatan kadına kendinle barış, yoluna bak der

Yani burada söz konusu "görümcemi hiç sevmem,zaten çocuğuna da bağırıyor" "kv mi sevmem, küçük kaynıma da sürekli bağırıyoer" olsaydı kalıbımı basarım kv ve görümce ayak tırnağından saç teline kadar eleştirilirdi 😃
bu sıtede sızden daha aktıf bır uye oldugumu goruyorum yorum sayımızdan dolayı en azından ... 7 yıldır uye toplam 10 yıldır da burayı takıp eden bırıyım

asla bu soyledıgınıze denk gelmedım , bız burada cok fazla gelıne de gorumceye de eltıye de kardese de sen yanlıssın abartıyorsun ınsanlar senın yuzunden sana boyle davranıyor kayınvalıdem haklı asıl kıskanc eltı sensın asıl kotu kardes sensın, esıne allah sabır versın dedık

asla gelın kayıran gorumce gomen bırı degıl burası bırcogumuz gelın gorumce eltı zaten kımı kıme gomdurucez

bırını 2 kere gormeyle kotu ebeveyn olduklarını soyleyemeyız , hele hele gelınıde pek sevmem zaten veya gorumceyı de pek sevmem zaten ustelık de psıkolog yanı o kadar yetersız mınvalınde konusan kımseyı cıddıye almayız. benım burada goz ardı lıstemde cok uye var bazen goz ardı edılen seyı goster deyıp bakıyorum konu acmıs oluyorlar tum samımıyetımle yorum yapıyorum konusuna veya haklı oldugunu dusundugum konuda begen butonuna basıyorum goz ardı lıstemde olmasına ragmen... burada konu sahıbının konuya gırısınden bellı bazı seyler.

eger konuyu soyle acsaydı hanımlar sıze bırsey sormak ıstıyorum yegenıme anne babasının bır kac kere bagırdıgına tanık oldum cocugun bundan etkılendıgını dusunuyorum bu konuda ne yapabılecegımı bılmıyorum tavsıyenız var mı
deseydı yorumlar ve tavsıyeler bambaska gelırdı

cok yorgunum uykusuzum cocugumda durmadı sesımı yukselttım pısmanım cok agladım dıyen anneye bır cogumuz sende ınsansın sakın olmaya calıs baba ne yapıyor ev ısıne dahıl et oda yardım etsın dıyoruz ne bıcım annesın demıyoruz onlara .

Yani,dün gece biri demiş,nişanlımın ailesi 300 km uzaktan geldi alışveriş icin, hoşgeldin demedim diye KV küstü.Aaaa dennngesiz kadiiin,ne var demek zorundamiydinnn,yanmissin kızınm sen,boşan :DHosgeldin ya hoşgeldin,ilk ogrendigimiz gorgu kuralı:D

Sen nadirsin kendini sayma😀😀
Kk ikiyüzlü ama bu da bir gerçek
Karısını aldatan adama sürünsün köpek gebersin derken kocasını aldatan kadına kendinle barış, yoluna bak der
Yok yav kocami aldattim konularinda da savunmami yapiliyor denk gelmedim yada gözumden kacmistir. Yuh artik ne diyim.

Aldatan karaktersizdir istisnalar kaideyi degistirmez 😶

Back
X