bence ağlayan kadından hoşlanmıyor eşiniz ve sizi gazlamak için öyle söylemiştirİyi geceler kizlarrr...
içim çok acıyor. ..uyuyamadim..
sizden fikir almak istedim..
eşime çok kırıldım...
çocuk meselesi vardı daha önceki konumda eşimin çocuk istemediğini yazmisdim. ..Bu konu hakkında tekrar konuştum eşimle...
duyduklarim çok canımı yaktı sormaz olsaydım...
bana aynen bunları dedi:
ben baba olmaya hazırım her zaman ama sen hazır değilsin...
o sorumluluğu alacak kapasite yok sende... senin piskolojin bozuk...
Başkaları anne olur ama sen olamazsın öyle özenirsin millete işte. ..
Bu kanıya nerden vardı...
ben 4 yıldır evliyim ve geldiğim bu ülkeye hala alışamadım...
bazen yalnizligimla ağlıyorum ve eşim piskolojimin bozuk olduğunu düşünüyor. ..tek sorunum yalnizligim ve o çocuğun bana çok iyi geleceğini düşünüyordum...31 yaşındayım...çok istiyorum bebek ama eşim beni anne olmaya layık görmüyor. ..ara sıra bunalip agliyormusum diye o sorumluluğa yakistiramiyor beni... üzüldüm duyduklarim yani o baba olmaya layık ta ben anne olmaya layık değilim...Bu evdeki bütün sorumluluk bende 4 yıldır elimden geleni yaptım aldigim cevaba bak. ..
kalbim çok acıyor çok kırıldım...
İyi geceler kizlarrr...
Bu kanıya nerden vardı...
ben 4 yıldır evliyim ve geldiğim bu ülkeye hala alışamadım...
bazen yalnizligimla ağlıyorum ve eşim piskolojimin bozuk olduğunu düşünüyor. ..tek sorunum yalnizligim ve o çocuğun bana çok iyi geleceğini düşünüyordum...31 yaşındayım...çok istiyorum bebek ama eşim beni anne olmaya layık görmüyor. ..ara sıra bunalip agliyormusum diye o sorumluluğa yakistiramiyor beni... üzüldüm duyduklarim yani o baba olmaya layık ta ben anne olmaya layık değilim...Bu evdeki bütün sorumluluk bende 4 yıldır elimden geleni yaptım aldigim cevaba bak. ..
kalbim çok acıyor çok kırıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?