- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
ben çalışıyorum zaten uzun zamandır eşime hiç muhtaç değilim...ben bebek için hazır olduğumu düşünüyorum çünkü bi bebek gördüğümde içimdeki isteği kimseye anlatamam allah biliyor...o çocuk benim herseyim olacak...piskolojime gelirse...bazen bunalıyorum burda herkes kendi ailesi in içinde kimse kimseye gidip gelmez...dil kursunada gittim kendimi anlatacak kurtaracak kadar dil zaten biliyorum...Eşimle de bi sorunumuz yok...gayet ıyiz. ..ama sanırım eşim endişeli çocuk konusunda...
Eşinle aranız gayet iyi miAdam sana sende anne olacak kapasite yok,anca başkalarına özenirsin böyle demiş Bu adamla gerçekten aranız iyi mi şaşırdım valla ne diyim ..
Yani yani o okonusmayi yapmadan önce bi bi problem yoktu aramızda onu demek istedim. ..yanlış anlasildim. ..şuan tabi var çok kirginim kizginim onaaa...
Peki sizce bu normal mi? Evlilik tek tarafın yürüttüğü bir birliktelik değildir ki, müşterektir.herhalde bütün sorumlulugu bana atmaya çalışıyor demek istiyorki sen hazirsan bütün sorumlugu üstüne yüklemeye benim için bi problem yok ben baştan beri baba olmaya hazırım. ..ama bana yükleyerek bütün sorumlulugu ben öyle hissettim...Çünkü bu evde de bütün sorumluluk bende erkek işide kadın işide bende. ..
Komut vermeden hiç bişey yapmaz...şunu kaldır oraya koy demelisin sürekli gerçek bi ODUN. ..
Anladım çok kırıcı şeyler haliyle ..İnsan en ağır lafları maalesef en yakınından duyuyorNeden evin her işi sizde bir de orayı anlamadım ,ama böyle yaparak sanki onu sorumluluk sahibi olmaktan uzaklaştırmıssınız evine karşı ,tabii o bu yaşa kadar zaten sorumsuzdur ama sizde işini kolaylaştırmışsınız ,biraz topu ona atsanız anlasa hanyayı konyayı ..
Canım eşinin söyledikleri bana çok ağır geldi. Başka sorunlarınız olmadığına emin misin? Sanki senden hıncını çıkartır gibi konuşmuş.
Çok kırıcı sözler bunlar. Yaşın küçük değil, anne olmanın tam zamanı.
üzme kendini şekerim benim arkadaşımda çok sakardı kocası sen kendine bakamıyorsun çocuğa nası bakacaksın diye istemiyordu kız acayip üzülüyordu ama ne oldu şimdi 2 aylık hamile ..sen kendini üzme tatlım belki de hayırlısı o adamdan bir çocuğunun olmamasıdır çünkü doğru düzgün karekterli bir insan böyle şeyler söylemezdiİyi geceler kizlarrr...
içim çok acıyor. ..uyuyamadim..
sizden fikir almak istedim..
eşime çok kırıldım...
çocuk meselesi vardı daha önceki konumda eşimin çocuk istemediğini yazmisdim. ..Bu konu hakkında tekrar konuştum eşimle...
duyduklarim çok canımı yaktı sormaz olsaydım...
bana aynen bunları dedi:
ben baba olmaya hazırım her zaman ama sen hazır değilsin...
o sorumluluğu alacak kapasite yok sende... senin piskolojin bozuk...
Başkaları anne olur ama sen olamazsın öyle özenirsin millete işte. ..
Bu kanıya nerden vardı...
ben 4 yıldır evliyim ve geldiğim bu ülkeye hala alışamadım...
bazen yalnizligimla ağlıyorum ve eşim piskolojimin bozuk olduğunu düşünüyor. ..tek sorunum yalnizligim ve o çocuğun bana çok iyi geleceğini düşünüyordum...31 yaşındayım...çok istiyorum bebek ama eşim beni anne olmaya layık görmüyor. ..ara sıra bunalip agliyormusum diye o sorumluluğa yakistiramiyor beni... üzüldüm duyduklarim yani o baba olmaya layık ta ben anne olmaya layık değilim...Bu evdeki bütün sorumluluk bende 4 yıldır elimden geleni yaptım aldigim cevaba bak. ..
kalbim çok acıyor çok kırıldım...
İyi geceler kizlarrr...
eşime çok kırıldım...
çocuk meselesi vardı daha önceki konumda eşimin çocuk istemediğini yazmisdim. ..Bu konu hakkında tekrar konuştum eşimle...
bana aynen bunları dedi:
bazen yalnizligimla ağlıyorum ve eşim piskolojimin bozuk olduğunu düşünüyor. ..tek sorunum yalnizligim ve o çocuğun bana çok iyi geleceğini düşünüyordum...31 yaşındayım...çok istiyorum bebek ama eşim beni anne olmaya layık görmüyor. ..ara sıra bunalip agliyormusum diye o sorumluluğa yakistiramiyor beni... üzüldüm duyduklarim yani o baba olmaya layık ta ben anne olmaya layık değilim...Bu evdeki bütün sorumluluk bende 4 yıldır elimden geleni yaptım aldigim cevaba bak. ..
İyi geceler kizlarrr...
eşime çok kırıldım...
bana aynen bunları dedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?