Çocuk gibi koca !!!!!

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Kızlar şu anda çok sinirliyim bu erkekler neden böyle umursamaz düşüncesiz. Eşim tutturmuş bisiklet alacağım diye uzun zamandır söylüyordu ben de zaten 2. Bebeğimiz yakın zamanda doğacak diğer oğlumda henüz çok küçük iki küçük bebekle hem bisiklet sürmeye vaktin olmaz hem de maddi olarak ona oraya ayırmayız diye almasını istemiyordum. Bulunduğumuz yerde tüm gün bisiklet kiralanıyor git bir kaç gün kirala hevesini al dedim. Ama yok 2. El bir bisiklet bulmuş bulunduğumuz şehire 300 km uzakta bir şehire gidip alıp gelecekmiş 300 km gidiş 300 geliş 600 km yol yapacak bir günde bir de siz de gelin diyor nasıl geleyim gebe halimle karnım burnunda diğer bebeğim küçük bir günde 6 saat YÖK corona zamanı zaten gemezeyşz restoranlar güvenli değil ben gelmeyeceğim dedim o zaman ben giderim diyor hani şart mı bisiklet allah aşkına çocuk gibi zaten bebek de Doğumda vakit olmayacak iki çocuğunu bana bırakıp beyefendinin bisiklet sürmeye gitmesine göz uymamam çok zorlanırım ayrıca maddi olarak da zor durumdayız zaten 1000 tl bisiklet yol parası çabası ki ben bebek doğduktan sonra hesap yaptım 1 ay bile ücretsiz izin kullanamıyorum borçlarımız var bebeğim 3 aylıkken resmen bırakıp işe başlamam gerekecek ama beyefendinin yaptığına bakın kredi kartından nakit avans çekip alacak söylüyorum ben bebeğimi 3 aylıkken bırakıp işe başlayacağım para yol diye sen napıyorsun bu kez de ben hiç kendime bir şey yapmayacak mıyım diyor ki bisiklet şart değil ben de kendime bir şey yapmıyorum idari izindeyim diye kıyafet bile alamadım bir tane gebe tişörtüm var dışarı çıkarken forma gibi oldu ben bunları yaparken onun bu kadar düşüncesiz olması bir de şaka gibi 2. Oldun hemen 3. Yü yaparız demesi tam cinnet geçirmelik

3 aylık bebe bırakılmıyor
Bırakan varsa helal olsn.
Ben 9.5 aylık yarım gün bırakıyorm 2 haftadır
O saatler gecmiyor.
Yani harcamalarınızı ona göre yapın.
Suan gereksiz bir harcama ve bence bebe gelince evden kacma bahanesi o bisiklet

Okudum,okumaya başlayınca diyecektim ki ne güzel bisikletw binecekmis işte eşiniz,benimki de çok biner ,ben söylerim hatta hadi çık diye ama 2 çocuk ve 3.ye hamile olduğunuzu söyleyince çok ta ağzımı açamadım hani.Hakli yonleriniz çok .Maddi manevi size daha çok yük biniyor.peki eşiniz size yardım ediyor mu , çocukları ile ilgileniyor mu ?Anlassaniz peki ,o bir saat bisiklete binse siz de o bir saat dışarıda istediğiniz birşeyi yapsanız çocuklara baksa gibi ,yanaşır mi bu fikre ya da siz ister misiniz?

2: çocuğu ben de şimdi istemiyordum korunmamıza rağmen oldu nasıl oldu demeyin ben de korunuyorum olması mümkün değil diyordum insanların nasıl yanlışlıkla oluyor diyordum ama balıma gelince anladım olunca okuyormuş hiç bir koruma yöntemi % 100 korumuyor %95-96 koruyor % 4 ihtimalde olacağı varsa oluyor yaşayarak gördüm

O yüzde 4 ihtimal nedense bizim forumun %85’ine vuruyor.

Siz düşünmeyin. Siz düşündükçe o düşünmeyecek çünkü.
Sizde işe başlamayın. Bırakın evi o geçindirsin madem.

Onu da düşündüm sonra brn geçindiririm evi ne var diyor ki daha önceki bebeğim doğduğunda bir süre ona güvenip bir bildiği var herhalde diye ücretsiz almıştım işe başlayınca bütün kredi kartlarının film dolu bütün hesaplarının ekside olduğunu söyledi onları kapatmamız için 60000 t gerekti yani ona güvenip de o düşünsün dersem sonra yine gırtlağa kadar borca batıyoruz evi geçindirmedi kredi kartlarını patlatmak şeklinde oluyor

O zaman şimdi siz bu adama 2. çocuğu mu bahşediyorsunuz repliğim geliyor. Kusura bakmayın adam bangır bangır ben salatalık bile değilim benden cacık olmaz demiş

3. Ye hamile değilim 2. Ye hamileyim toplamda 3 çocuk isteyen o ben 3. Yü istemiyorum sadece bu şekilde davranıp nasıl 3. Yü isteyebiliyor diye yazdım

Bu durumu insan başına gelince anlıyormuş eşinizin kişisel istekleri hobileri olması güzel tabi ama maddi manevi sıkıntı yaratacak bir gelişme var hayatınızda, tek çocuk maddi olarak etkiliyorken plansız 2. Bebek zorlayacaktır bunu anlaması lazım. Çocukla ilgilenmekten kaçış için yer yapıyor sanki. Ben olsam yerinizde ücretsiz izin alırdım maddiyatı siz bebeğinizi bırakmak pahasına düşünmek zorunda kalıyorsanız bırakın o da düşünsün, zorlansın.

Size sadece büyük konulmayın diyorum çünkü ben de zamanında büyük konuştum başıma geldi

Böyle kendisi çocuk fikrinden kıyı bucak kaçan kişiler var çocuklu hamile görünce saldiriyolar siz bakmayın. Herşey olur hayatta büyük konuşmamak lazım.

O zaman şimdi siz bu adama 2. çocuğu mu bahşediyorsunuz repliğim geliyor. Kusura bakmayın adam bangır bangır ben salatalık bile değilim benden cacık olmaz demiş
Aynen öyle ona maddi konularda zaten hiç güvenmiyorum güevemem ben hallederim dediği her şey sonrasından bize borç olarak dönüyor. İlk bebeğim büyüyüp işe başlayınca bir plan yapmıştım rahatlayacaktık 2 yıla evimizin borcu Yen'i bitti arabayı değiştirdik onun kr di var her şey planlıydı ama 2. Ye plansız hamile kaldım buradakiler inanmıyor ama gerçekten korunuyordum ki bu konuda bilinçli biriyim öyle olunca oturup konuştuk maddi olarak tamam kısarız kendimizden hallederiz aldırmayalım dedi ki gebelik oldukta sonra aldırmak benim de içime sinmiyordu. Ama olan oldu işte beyse bebeğim sağlıkla gelsin de halledilir dedik ama koca kişisi durmuyor sürekli bir şeylerle geliyor karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…