Çocuk gibi koca !!!!!

Size güveniyor. Nasıl olsa toplar arkamı diye yani burdan görünen o. Ne diyim Allah sabır versin. Benimki 1000'de 1'ini yapıyorda çıldırıyorum. Sizi düşünemiyorum.

Ben sizi anladım sizin derdiniz sadece eşinizin kendini düşünüp geleceği düşünmemesi ama çoğu erkek böyle benimde başımda var böyle birtanesi eminim ki bardağı taşıran son nokta bisiklettir.

15-16 senedir cinsel hayatım var, hiç o %4 ihtimale denk gelmedim. Çocuğum olmuyorsa demek
Çocuk istiyorsanız umarım olur istemiyorsanız umarım olmaz. Kusura bakmayın ama bu birinin 20 yıl sigara içip akciğer kanseri olmaması başka birinin Hiç içmeyip olması gibi bir şey şimdi 20 yıl sigara içen ben o kadar yıl içtim kanser olmadım sigara kanser yapmıyor demesi gibi bir şey olmuş sizin söyledikleriniz. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.

Madem maddi gücün yokmuş da niye çocuk yapmışsın da hobilerine vakit ayiramazmissin da miş miş de muş muş . Yahu yapmayın olan olmuş nasip böyleymiş kazara hamile kalan binlerce kadın var burda mesele maddi güç ve borç varken neden çocuk yapıldığı değil, 0-6 yaş grubu beyinle davranan bi koca. Haklı serzenişleri olan bir anne. Başına gelmeyen ne de rahat konuşuyor hani derler bekara karı boşamak kolay.
Konu sahibi eşine maddi bı desteğin varsa kes sanırım ciddi ciddi sorumluluk sahibi olduğunu anlaması gerek bunun nasil yapabileceginin üzerine git kocani en iyi sen tanıyorsun.

Bence abartmissiniz alsın eşiniz madem var durumu kendisi bunu hesap edemeyecek yaşta mi? Bisiklet sürmeye yıllık gitmez heralde iki çocuğu size bırakıp.
Kredi kartından nakit avans çekip alacak yol parası çabası sonra ay başında gelip bu ay kredi kartımın minumumubu bile ödeyemedim diyor öıldırma noktasına geliyorum o zaman. Başıma geleceği biliyorum şimdi aldım boşa mı parayı vermiş olayım diyip çıkıp binecek ben de 2 çocukla kalacağım

3. Ye hamile değilim 2. Ye hamileyim toplamda 3 çocuk isteyen o ben 3. Yü istemiyorum sadece bu şekilde davranıp nasıl 3. Yü isteyebiliyor diye yazdım
Bunu okuduğunu sevindim . gerçekten bu durumda neyine 3.cocuk ?ister istemez kadının sırtına yük biniyor.

Tüm ömrünüzü çocuk dogurup bakmakla geçirin eşiniz hobilerinin peşinden koşsun.. Hiç Adil degil..

Tüm ömrünüzü çocuk dogurup bakmakla geçirin eşiniz hobilerinin peşinden koşsun.. Hiç Adil degil..

Ozaman sizde iki cocugunuzu birakip calisacaginiza oturun cocuklarinizi bakin oda evi nasıl gecindirecegini düşünsün. 3 aylik cocuk birakilirmi ya pardon bebek anne kuzusu daha gözünü yeni acmis surekli emmesi gereken..

Ben olsam giderdim. 7bucuk aylık hamile halimle maraşa muvekkili cezaevinde gormeye gittim eşimle. Gitmisken gezdik tabi. Ev almışsın araba yenilemişsin bunlar çok buyukbir başarı mı senin için? Biraz keyfine bak.

15-16 senedir cinsel hayatım var, hiç o %4 ihtimale denk gelmedim. Çocuğum olmuyorsa demek
Bende KK da takılmaya başladıktan sonra gördüm bu imkansız bebeleri. Elim ayağım titriyor 3 yönteme rağmen olursa diye. Menopoza girsem de kurtulsam.

Ozaman sizde iki cocugunuzu birakip calisacaginiza oturun cocuklarinizi bakin oda evi nasıl gecindirecegini düşünsün. 3 aylik cocuk birakilirmi ya pardon bebek anne kuzusu daha gözünü yeni acmis surekli emmesi gereken..
Ona kalırsa Aslan gibi geçindirirmiş öyle diyor ama nasıl geçindireceğim biliyorum tüm kredi kartlarını patlatarak hatta kredi çekerek ayları atlatmaya çalışacak en son ücretsiz aldığımda yaptığı toplamda 60000 borcu kapatmaya çalıyoruz hala güya evi geçindirdi

Reactions: 000
Bende KK da takılmaya başladıktan sonra gördüm bu imkansız bebeleri. Elim ayağım titriyor 3 yönteme rağmen olursa diye. Menopoza girsem de kurtulsam.
Korkutmak istemem ama Menopozla ilgili bi tedavi görürken üstelikte senin istesen de olmaz dedikleri halde korunuyodum. Hamile kaldım benden çok Dr um şok oldu. Bu değerlerle ihtimal bile yok denecek kadar az diye. Bende diyodum nasıl olur ya rahat davranıyolardır. Başıma geldi.

600 km yolu ikinci el bisiklet için gitmesine anlam veremedim.o kadar yol parası verecek bide bisikletin parası. Gerçekten bu kadar hesapsız mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…