Çocuk gibi koca !!!!!

Yazik etmissiniz kendinize Ailecek
Maddiyat yok,iki cocuk,dogur dogur ise basla,kendine bir bisiklet bile alama
Neden hayati bu hale getirdiniz ki?
Cocuklara yazik,esinize yazik,size yazik. Diyecek bir sey bulamadim baska
Hayatımızı ben tek başıma bu hale getirmedim eşimin de katkısı var. Ama bedel ödeyen tek benim nedense maddi olarak kısan ben bu sonsuza kadar bu şekilde olmayacak bunu biliyorum 2 yıla arabanın kredisi ve diğer borçlar biter rahatlarız o zaman ama 2 yıl ciddi kısmamız gerekecek onu yapmıyor başından beri kısmamız gereken zamanlarda hiç kısmamız için bu hale geldik zaten hiç beklemiyor bir şey istediği an anında yapmak istiyor ertelemiyor ona kalsa bu kadar şıkışık olmamıza rağmen krediler düştüğü için benim arabamı satıl daha üst model almalıymışız bıraksam bunu ciddi ciddi yapacak başıma Yen'i bir borç çıkacak yani düşünce tarzı bu şekilde umarım anlatabildim

Ben olsam giderdim. 7bucuk aylık hamile halimle maraşa muvekkili cezaevinde gormeye gittim eşimle. Gitmisken gezdik tabi. Ev almışsın araba yenilemişsin bunlar çok buyukbir başarı mı senin için? Biraz keyfine bak.
Corona olmasa gidebilirdim ama şimdi gitsem 3 saat gidiş er sonra insan inip bir yerde dinlenmek yemek yemek ister restoranlar riskli hava yağışlı gösteriyor dışarda çok gezemeyşz kapalı alanlar virüs kaynıyor bu riski alamam hem gebeyim hem diğer bebeğim küçük en basitinden bebeğimin yemeğini nerde yedireceğim altını üstünü nerde değiştireceğim eskiden olsa git restorana avm ye yedir yemeğini değiştir altını devam et gezmeme şimdi uygun zamanlar değil

Yönetimi tamamiyle ele alın maaş kartınada el koyun madem size güveniyor beyefendi,bisikleti ısrarla alacağım derse aha kapı işte sapı bidaha gelme deyin bu nedir saçmalık siz kisin o harcasin kovarim öyle adamı.

Napsam ki ben? Rahmimi mi alırsam bilemedim.

Kesinlikle konu sahibi sen haklısın bisiklete binecek zaman mı baba oluyor ikinciye

Isi bırakın bakin nasil yola gelecek. Kesinlikle kadinlarin kendi ayaklari uzerinde durmalarindan yanayim ama evlilikte calisirken durumlar hiçte eşit olmuyor. Sen hem calisacaksin, hem cocugunu küçücükken bırakacaksın hem de eşin bu kadar sorumsuz olacak. Zaten maddi anlamda tekine yetemezken ikinci üçüncü nedir ya? Ben bir tane verse Allah nasil olur geçinebilir miyiz derdindeyim. Biraz mantikli hareket etmekte fayda var

neden 2. çocuk diye sormasına sorulur da, bu kadın bu forumda konu açsa, 'maddi durumumuz çok kötü, korunduğum halde hamile kaldım, sizce aldırmalı mıyım?' dese, bu forumdan son 1-2 ayda anladığım kadarıyla hemen hemen kimse aldır demezdi. daha çok şey oluyor, çalışır kazanırsın, allah rızkını verir, kocan ek iş bulur, vb.. bence de konu bu değil şu an yani. olmuş işte, insanların başına neler geliyor...

kocanız mantıksız ama gelgelelim mantık dedektörü düzgün çalışan erkek görmedim ben çok 40-50 yaşın altında. neden bu kadar heves etmiş ki, 600 km den daha yakında bulunamayan bir bisikletse çok profesyonel bişeydir herhalde, var mıymış ona ihtiyacı gerçekten? ben erasmusta mesela 50 euroya 2. el bi bisiklet alıp 5 ay kullanıp sonra yine 50 euroya satmıştım. kocanızın da biraz kullanıp satmak gibi bi planı var mı?

15-16 senedir cinsel hayatım var, hiç o %4 ihtimale denk gelmedim. Çocuğum olmuyorsa demek
Birde bizim kesim var . İstiyoruz olmuyor . Sonrasımı ? Tonlarca para dök doktorlardan umut bekle ( ki tüp bebekte biraz ticari mağlesef ) yani korunurken olanlara şaşıyorum bence çok şanslılar .

Böyle kendisi çocuk fikrinden kıyı bucak kaçan kişiler var çocuklu hamile görünce saldiriyolar siz bakmayın. Herşey olur hayatta büyük konuşmamak lazım.
Evet kaciyoruz çünkü cocuk maddi manevi büyük sorumluluk. Klise olacak ama beden bizim karar bizim ben bekarim büyük konusmayayim ama cocuk istemiyorum. Arkadas demis ki bakamayacaksaniz neden yaptiniz ? Hakli da.
-----
Konu sahibi adam kendine bi bisiklet alamayacaksa neden calissin. Siz kendinize bi tshirt alamayacaksaniz neden calisiyorsunuz ? İki maasla nasil bu kadar yoksul olabiliyorsunuz. Esinize alma demek yerine beraner bisikletlere bakip bütcenizi sarsmayacak bir bisiklete karar verin önce ucuzunu almasini eğer devami gelirse onu satip bir üst modelini almasini destekleyin. Hatta siz de alin beraber binin

aldırma fikrine sıcak bakmayıp çocuğu doğurmak istemişsiniz; sağlıkla kucağınıza alın büyütün. ama hem o hem bu hem şu olmuyor hayatta. ev kredisini bitirip araba almışsınız. yani genç yaşınızda ev araba herseyini olacak diye bu kadar sıkışmaya değer mi. tek tişörtle gebelik geçirmek, bir hobiye bin lira ayıramamak, bebeği üç aylık bırakmak zorunda kalmak (siz daha uzun süre yanında kalmak istiyorsunuz diye böyle söylüyorum yoksa isteyen bir aylıkken de bakıcıya bırakır kariyerine döner)... iki yıl sıkışır düze çıkarız diye plan yapmışsınız, bebek sürprizi gelmiş, şimdi daha da daha da fazla sıkışıyorsunuz sinirleriniz geriliyor. ben olsam arabayı satarım nedir yani... ayrıca bakın eşiniz hobilerinden kısmıyor siz niye kendinizi sıkıyorsunuz. arabayı satalım o zaman ben de ücretsiz izne ayrılırım deyin

Telefon Yen'i diye yazdigina gore iphone...
Ona kalsa benim arabayi degistirip ust model alırız dediğinize göre 2 araba var...
Ev de var...
2 kişi çalışıyor...
2 çocuk var...
Ama bisiklet ve tişört alamıyorsunuz...
Eş aşırı sorumsuz ve yük tek kişinin üstünde, durum vahim ama korunma alelade ve ilişki, evlilik devam...
Bisiklete binmek istemek çocukluk...
Ben hiç bir şey anlayamıyorum.....

Yahu insanın yaşama arzusunu canlandıran zevkleri vardır, adamın da bisiklet.
Ne büyütmüşsünüz olayı.
Onu da yapamayacaksa niye çalışıyor niye yaşıyor, bırakın alsın.
Aksine eşinizin hayatında bir gayesi, mutlu olduğu bir heyecanı var diye sevinin.
Hep dert, hep kaygı nereye kadar...

2. El bisikleti çok büyütmüşsün. Parasından değil de keyfine bakacak çocukları bana atacak derdinde gibisin. En fazla 1 saat biner yazın. 3 ayda da sıkılır kömürlük bekler. Bir arkdşımın eşi ikizler doğunca arkadaşlarıyla 1 hafta ava gitti. Kostümünü mostümünü tamamlayıp full aksesuar. O napsın? Bisiklette bişey yok. Daraltırsan kendinden de evinden de uzaklaştırırsın.

Allah size sabir eşinize de akil fikir versin.Sizde artık korunun bence

İnsallah duzelir arkadasim,kimse kimsenin kotu olmasini istemez. Elbette tek basiniza yapmadiniz ama iste tasasini siz de cekiyorsunuz,hepiniz cekiyorsunuz ben ona uzuldum

Bende aynı bebiş 3 aylıkken işe başlamak zorunda kalicam zorlaşan ailem yardımcı olur bana ama maddiyati dusunuyo insan eşinizi anlatırken gözümde banane bananeeeee bunu istiyorum diyip omuz silkeleyen bir çocuk canlandı gözümde valla siz yazmışsınız zaten erkekler çocuk gibidir almadığı sürece sürekli lafını edip sizi gerer bence alsın sizde rahat edin su an hamilelikte stres yaşamamak icin haber bile açmıyorum eşini icin değil kendiniz için düşünün alsin

Bu metni eşinize sesli bir dialog içinde söylediğinizi hayal ettim.. taramalı tüfek gibi. Acıdım adama. Alt tarafı bisiklet ya.. sanki spor araba alıcam iki kapılı demiş gibi davranıyorsunuz.

24 saatini size vakfetmeyecek ya adam. Günde yarım saat çıksa gelse daha aktif daha enerjik daha moralli, hava almış şekilde daha çok yardımcı olur size.

Baskılayın adamı eve hapsedin bana yardım et çocuk bak diye. Bakalım ne zaman ne şekilde patlar. Mesaj mı atar internetten arkadaş mı bulur artık potansiyeline göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…