- 14 Kasım 2021
- 713
- 579
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hayatiminanlami3
-
Gözleri çok küçük göz bebekleri büyük evet,yani Koreli çocuklar varya farzedinki onlardan ama türkBenim kizimida goren sasilik var mi diye soruyordu tam 4 ayri doktora goturdum sonuc burun basik ve goz bebekleri buyuk oldugu icin oyle gorunuyormus.buyudukce yuz hatlari degistikce yok oldu.numaralarda sanirim bir yasa kadar normal kabul ediliyordu(yanlista olabilir emin degilim)yani sizin oglunuzun gozude ondan sasi gibi duruyor olabilir.Ama bir doktora daha goturmenizde fayda var.ozeller daha fazla aciklama yapiyor.devlet aciklama yapma geregi duymuyor fazla
2 ayrı doktora götürdüm ama ikiside yok dedi anlamıyorum yani ben farkediyorum herkes farkediyor,ama bugün bı arkadaş düzelmiş çok şükür dedi dikkatli izledim bir süre evet düzelmiş gibi görünüyor ama hala var kayma yada şaşılık gerçi şaşı olsa düzelme olmaz sanırım kendi kendineGöz tembelliği olabilir. Kayma şikayetiyle goturdugumuzde kayma değil tembellik deyip tek gözü kapalı olarak egzersiz vermişti.baska doktora götürün lütfen
2 ayrı doktora götürdüm ama ikiside yok dedi anlamıyorum yani ben farkediyorum herkes farkediyor,ama bugün bı arkadaş düzelmiş çok şükür dedi dikkatli izledim bir süre evet düzelmiş gibi görünüyor ama hala var kayma yada şaşılık gerçi şaşı olsa düzelme olmaz sanırımGöz tembelliği olabilir. Kayma şikayetiyle goturdugumuzde kayma değil tembellik deyip tek gözü kapalı olarak egzersiz vermişti.baska doktora götürün lütfen
Benim kizimida goren sasilik var mi diye soruyordu tam 4 ayri doktora goturdum sonuc burun basik ve goz bebekleri buyuk oldugu icin oyle gorunuyormus.buyudukce yuz hatlari degistikce yok oldu.numaralarda sanirim bir yasa kadar normal kabul ediliyordu(yanlista olabilir emin degilim)yani sizin oglunuzun gozude ondan sasi gibi duruyor olabilir.Ama bir doktora daha goturmenizde fayda var.ozeller daha fazla aciklama yapiyor.devlet aciklama yapma geregi duymuyor fazla
Aynı durumu yaşadık kaç tanr doktor gezdik hepsi sorun yok dedi ama ben görüyordum. 5 yıl kimseyi ikna edemedim daha doğduğunda bile oluyordu ki o zmnda göz muayenesinde söyledim aylık kontrolünde. En son bir doktora götürdüm o çok eser miktarda ama emin olamıyorum bnm hocama götürün dedi ona randevu aldık. İlk muayenede o bile kararsız kaldi 1 Ay sonra çağırdı gittik 1 saat inceledi ve sonunda göz kasinda felç olduğuna kanaat getirdi daha geç kalsaydık ameliyat yaş aldıkça erkene göre fayda etmezmiş. Hemen ameliyat old
Hayır gözlük numarası değil yani ölçüm numalari üzerine basa basa bir şeyi yok dedi ,oldughna eminim ama doktorlar nasıl anlamıyor bilmiyorumMerhaba.benim kızımda da şaşılık var.fark ettiğimizde iki yaşındaydı.ilk önce norologa götürmüştük sonra göz doktoruna.o da muayene edip gözlük verdi yıllardır kullanıyor.5 yaşında ameliyat oldu ama tam olarak düzelmedi.şu an gözlük kullanıyor .siz fark ediyorsanız doktor nasıl yok diyor ki.o gelen mesaj da gözlük numarası ola bilir mi?
yine de başka doktora götürseniz.siz fark ediyorsanız vardır bir şey muhakkak.biz ilk başta norologa götürdük o da ilaç verdi 1 ay sonra tekrar gelin dedi.o 1 ayda daha da arttı sanki.biz de göz doktoruna götürdük sonra.2 ayrı doktora götürdüm ama ikiside yok dedi anlamıyorum yani ben farkediyorum herkes farkediyor,ama bugün bı arkadaş düzelmiş çok şükür dedi dikkatli izledim bir süre evet düzelmiş gibi görünüyor ama hala var kayma yada şaşılık gerçi şaşı olsa düzelme olmaz sanırım
Hayır gözlük numarası değil yani ölçüm numalari üzerine basa basa bir şeyi yok dedi ,oldughna eminim ama doktorlar nasıl anlamıyor bilmiyorum
Evet tekrar götüreceğim oda bişey yok derse norolaga götürürümyine de başka doktora götürseniz.siz fark ediyorsanız vardır bir şey muhakkak.biz ilk başta norologa götürdük o da ilaç verdi 1 ay sonra tekrar gelin dedi.o 1 ayda daha da arttı sanki.biz de göz doktoruna götürdük sonra.
Merhaba sonuç aldınız mıEvet tekrar götüreceğim oda bişey yok derse norolaga götürürümçok sagolun
Merhaba 3 göz doktoruna götürdüm 3 ude sorun yok dedi en son çocuk nörolojisine gittik,oda kontrolde sorun yok dedi ama isterseniz ilaçlı emar çekelim deyince boşuna anestezi almasını istemedim gözlerinin şaşiligida büyük ölçüde hafiflemisti zaman içinde ,doktorda tekrar birden şaşılık başlarsa ozman gelin anestezi ile emar çekelim dedi şuan iyiyiz yani bir sorun yok umarım tekrar olmazMerhaba sonuç aldınız mı
Kaç yaşında çocuğunuz?ne zaman farkettiniz ne zaman geçtiMerhaba 3 göz doktoruna götürdüm 3 ude sorun yok dedi en son çocuk nörolojisine gittik,oda kontrolde sorun yok dedi ama isterseniz ilaçlı emar çekelim deyince boşuna anestezi almasını istemedim gözlerinin şaşiligida büyük ölçüde hafiflemisti zaman içinde ,doktorda tekrar birden şaşılık başlarsa ozman gelin anestezi ile emar çekelim dedi şuan iyiyiz yani bir sorun yok umarım tekrar olmaz
Peki numara çıkıyor muydu gözündeAynı durumu yaşadık kaç tanr doktor gezdik hepsi sorun yok dedi ama ben görüyordum. 5 yıl kimseyi ikna edemedim daha doğduğunda bile oluyordu ki o zmnda göz muayenesinde söyledim aylık kontrolünde. En son bir doktora götürdüm o çok eser miktarda ama emin olamıyorum bnm hocama götürün dedi ona randevu aldık. İlk muayenede o bile kararsız kaldi 1 Ay sonra çağırdı gittik 1 saat inceledi ve sonunda göz kasinda felç olduğuna kanaat getirdi daha geç kalsaydık ameliyat yaş aldıkça erkene göre fayda etmezmiş. Hemen ameliyat oldu ve şuan çok şükür düzeldi. Hep dua ederim doktorumuza
Yok hayir numarasi çıkmıyorPeki numara çıkıyor muydu gözünde
Tam hatırlamıyorum ama tarihi buraya konu avmadan yaklaşık 2 ay önce olması lazım hemen götürdüm doktora ölçümlerde kesinlikle birşey çıkmıyordu ama bariz belliydi şaşılık,ben olduğu an anladım yani diğer odaya gitti bı geldi gözleri şaşı olmuş ama sonradan düşünüyorum acaba bir yeremi çarptı kafası diye hiç ağlama seside gelmedigi için o an düşünmedim böyle birşey,yaklaşık 3 ay içinde tamamen düzeldiKaç yaşında çocuğunuz?ne zaman farkettiniz ne zaman geçti
Bu arada şuan 5 yasindaKaç yaşında çocuğunuz?ne zaman farkettiniz ne zaman geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?