- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi hanim hanim
Beş yıldır evliyim. Bir yıl korundum ve dört yıldır da çocuğum olmuyor. Letu klomen gibi ilaçlar kullandım yumurtam hiç büyümüyor yine de. Aşılama öneriyorlar ama aşılama olursam sanki çocuğu olmuyor diye bir bakış açısı oluşacak gibi hissediyorum. Hem de doğal yolla olmadığı için eksikmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Kimseye söylememeyi düşünüyorum ama çok sık görüyorlar beni ister istemez saklamak mümkün olmicak gibi, canım gerçekten çok sıkkın, yapabileceğim bir şey yok gibi dirençli durmaya çalışıyorum yıllardır ve şimdi de ama içim içimi yiyor..
ARKADAŞLAR LÜTFEN SÖZLERİMİ DOĞRU ANLAMAYA ÇAŞIN. BUNU BİR EKSİKLİK OLARAK GÖRSEM ASLA BU İŞE GİRİŞMEZDİM BİLE ZATEN. KENDİMİ NEDEN EKSİK GÖREYİM Kİ YA. BU İŞLER TAMAMEN NASİB MESELESİ HER HALİMLE MUTLUYUM
TOPLUMUN BASKISININ BANA DA BÖYLE DÜŞÜNDÜRMESİNDEN KORKTUĞUMU KASTETMEYE ÇALIŞTIM. BEN İNSANLARIN SÖZ VE DAVRANIŞLARINI ÇOK KAFAMA TAKAN BİRİYİM MEMNUN OLMASAM DA
CÜMLEM YANLIŞ ANLAŞILMIŞ SANIRIM, BUNDAN SONRA YAZDIĞIM ZAMAN BEN DE DAHA DETAYLI YAZMAYA ÇALIŞIRIM
ARKADAŞLAR LÜTFEN SÖZLERİMİ DOĞRU ANLAMAYA ÇAŞIN. BUNU BİR EKSİKLİK OLARAK GÖRSEM ASLA BU İŞE GİRİŞMEZDİM BİLE ZATEN. KENDİMİ NEDEN EKSİK GÖREYİM Kİ YA. BU İŞLER TAMAMEN NASİB MESELESİ HER HALİMLE MUTLUYUM
TOPLUMUN BASKISININ BANA DA BÖYLE DÜŞÜNDÜRMESİNDEN KORKTUĞUMU KASTETMEYE ÇALIŞTIM. BEN İNSANLARIN SÖZ VE DAVRANIŞLARINI ÇOK KAFAMA TAKAN BİRİYİM MEMNUN OLMASAM DA
CÜMLEM YANLIŞ ANLAŞILMIŞ SANIRIM, BUNDAN SONRA YAZDIĞIM ZAMAN BEN DE DAHA DETAYLI YAZMAYA ÇALIŞIRIM
Son düzenleme: