Çocuk için aldıklarına kendine aldıklarını da eklemiyon değil mi dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birkusolsam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
81
-5
3
44
Mafaka istememiştim.anlaşmalı boşanırken.sadece bebeğin ihtiyaçlarının üçte ikisini o karşılayacaktı ama mesela bebeğe bir oyuncak alıyordum onun parasını ben vermem kendine yaz diyor mesela.
Bir de ben fiş biriktirip aynsonunda hesaplıyorum üçe bölüyorum birini kendim ödemiş oluyorum 2sini o.bana birkaç kez sordu kendine aldıklarını da ekliyon mu dedi.
15 bin maaşı var.
Ben nafaka davası açıcam zatrn bebek için mahkemenin açılmasını bekliyorum.
Açılana kadar da aylık 1400 ile 1500 arası para isyicem.sizve 1 buçuk yaşındaki bebek için bu miktar normal mi?mahkeme bana kaç tl verir?
benneyanginlargordum ?

En son evli değil miydiniz siz ? Eşiniz size varlık seviyesindesin demişti . Siz o eski üyesiniz değil mi ? Manyak bir adamdan boşanan sürekli kendini suçlayan. Adamın yaptıkları normal degl ama sizde normal değilsiniz bencen. Önünuze bakın artık bebeğinizle hayatınıza odaklanin .sürekli eski eşinizin yaptıklarını yazıp o normal mi bu normal mi diye sormakta cok anormal kusura bakmayın. Diyelim ki biz eşinizin yaptıkları normal diyecez ne olacak me değişecek ki değil asla . Psikolojinize yapmayın bunu artık değmez

Tamam yapmicam ama bu konuya yorum yapar mısınız?

Isteyebildiginiz en yüksek miktardan isteyin kesinlikle ki 1500 yetmez vence çocuğa maaşı 15 binde versin daha fazla . Ve tekrar ediyorum artık kendinize eziyet etmeyin haklarinizida isteyin versin eşek gibi
Ben boşanırken çocuğa sabit bir nafaka ver demiştim.paragöz demişti bana.
Ben sana şimdi 1000 tl versem 800 ünü çocuğa harcadı diyelim ki o ay 200 nolacka diyordu

Konu sahibi yeni anne olmayı üstüne de boşanmayı pek atlatamadi...düzenli aralıklarla (haftada en az 2 kez) konu açar..bir sene önce olmus birşeyi yeni yaşanıyor gibi sorar...zihni hala daha önce ki konuşmalarda..o onu demişti ..bu bunu demişti ..tekrarlayıp duruyor geçmişteki yaşananları.Burada ve şimdiye döndüğü an biraz olsun iyileşir kanısındayım ama hepimiz su an bebek için endişeliyiz.

Ya bebek için endişelenmeyin.ben yavruma paşalar gibi bakıyorum maddi manevi.ben sadece boşanırken neden kendimi çok ezdirdim diye kendime kızıyorum.

Ben boşanırken çocuğa sabit bir nafaka ver demiştim.paragöz demişti bana.
Ben sana şimdi 1000 tl versem 800 ünü çocuğa harcadı diyelim ki o ay 200 nolacka diyordu
Nolcagi seni ilgilendirmez çocuk icin vermen gereken neyse vereceksin diyip geçin . Umursamayın dediklerini

Ya bebek için endişelenmeyin.ben yavruma paşalar gibi bakıyorum maddi manevi.ben sadece boşanırken neden kendimi çok ezdirdim diye kendime kızıyorum.
Çok samimi söylüyorum Allah a havale et onları..maddi bölümü avukatinla zaten çözersin ama manevi olarak bebeğine -sana verilen hasar illaha ki çıkar bu adamdan. Sen mutlu olmaya ,hayata akmaya calis.Cocugun senden öğrenecek hayatta bir sorunla -engelle karşılaşınca nasıl başa çıkılabilecegini ..ayağa nasıl kalkabilecegini

Allahım senden razı olsun arkadaşım.şu ramazanlık günde inşallah rabbim hakkımı onun yanına bırakmaz

Erkeklerin bide bu dertleri var üç kuruş nafaka verir çocuğa ne olacak kalanı diye sorar sanane anneden daha çok mu düşünüyorsun sanki ,utanmaz insanlar evlen çocuk yap sonra para vermek bı tarafına zor gelsin,klasik cümle olacak ama sanki babasının evinden getirdi kadın bunu, Allah böylelerine bidaha çocuk nasip etmesin,konu sahibi Allah kolaylık versin sizede inşallah

Amin canımçok sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…