- 6 Mayıs 2020
- 81
- -5
- 3
- 44
- Konu Sahibi birkusolsam
-
Tamam yapmicam ama bu konuya yorum yapar mısınız?En son evli değil miydiniz siz ? Eşiniz size varlık seviyesindesin demişti . Siz o eski üyesiniz değil mi ? Manyak bir adamdan boşanan sürekli kendini suçlayan. Adamın yaptıkları normal degl ama sizde normal değilsiniz bencen. Önünuze bakın artık bebeğinizle hayatınıza odaklanin .sürekli eski eşinizin yaptıklarını yazıp o normal mi bu normal mi diye sormakta cok anormal kusura bakmayın. Diyelim ki biz eşinizin yaptıkları normal diyecez ne olacak me değişecek ki değil asla . Psikolojinize yapmayın bunu artık değmez
Isteyebildiginiz en yüksek miktardan isteyin kesinlikle ki 1500 yetmez vence çocuğa maaşı 15 binde versin daha fazla . Ve tekrar ediyorum artık kendinize eziyet etmeyin haklarinizida isteyin versin eşek gibiTamam yapmicam ama bu konuya yorum yapar mısınız?
Ben boşanırken çocuğa sabit bir nafaka ver demiştim.paragöz demişti bana.Isteyebildiginiz en yüksek miktardan isteyin kesinlikle ki 1500 yetmez vence çocuğa maaşı 15 binde versin daha fazla . Ve tekrar ediyorum artık kendinize eziyet etmeyin haklarinizida isteyin versin eşek gibi
Konu sahibi yeni anne olmayı üstüne de boşanmayı pek atlatamadi...düzenli aralıklarla (haftada en az 2 kez) konu açar..bir sene önce olmus birşeyi yeni yaşanıyor gibi sorar...zihni hala daha önce ki konuşmalarda..o onu demişti ..bu bunu demişti ..tekrarlayıp duruyor geçmişteki yaşananları.Burada ve şimdiye döndüğü an biraz olsun iyileşir kanısındayım ama hepimiz su an bebek için endişeliyiz.Yahu daha çarşamba günü “Varlık seviyesindesin diyor...” Diye eşinizle olan kavganızla alakalı konu açtınız. Ne ara fiş biriktirdiniz, boşanmalar, bebeğe masraflar vs gibi olaylar oldu :) sonra ben fake konu fake profil diyince ban yiyorumsevgili Mune
Çok sağolIsteyebildiginiz en yüksek miktardan isteyin kesinlikle ki 1500 yetmez vence çocuğa maaşı 15 binde versin daha fazla . Ve tekrar ediyorum artık kendinize eziyet etmeyin haklarinizida isteyin versin eşek gibi
Ya bebek için endişelenmeyin.ben yavruma paşalar gibi bakıyorum maddi manevi.ben sadece boşanırken neden kendimi çok ezdirdim diye kendime kızıyorum.Konu sahibi yeni anne olmayı üstüne de boşanmayı pek atlatamadi...düzenli aralıklarla (haftada en az 2 kez) konu açar..bir sene önce olmus birşeyi yeni yaşanıyor gibi sorar...zihni hala daha önce ki konuşmalarda..o onu demişti ..bu bunu demişti ..tekrarlayıp duruyor geçmişteki yaşananları.Burada ve şimdiye döndüğü an biraz olsun iyileşir kanısındayım ama hepimiz su an bebek için endişeliyiz.
Vermeli amaHayati zorlastiriyorsunuz. Sen istesen de adam verecek mi? Mahkeme durumunuza gore belirler buradakiler ne bilsin. Sürekli mutsuzluk huzursuzluk. Birak arkadasim su akar yolunu bulur.
Vermeli tamam. Sen mutlu ol yeter ki vermeli dedim.Vermeli ama
Nolcagi seni ilgilendirmez çocuk icin vermen gereken neyse vereceksin diyip geçin . Umursamayın dedikleriniBen boşanırken çocuğa sabit bir nafaka ver demiştim.paragöz demişti bana.
Ben sana şimdi 1000 tl versem 800 ünü çocuğa harcadı diyelim ki o ay 200 nolacka diyordu
Çok samimi söylüyorum Allah a havale et onları..maddi bölümü avukatinla zaten çözersin ama manevi olarak bebeğine -sana verilen hasar illaha ki çıkar bu adamdan. Sen mutlu olmaya ,hayata akmaya calis.Cocugun senden öğrenecek hayatta bir sorunla -engelle karşılaşınca nasıl başa çıkılabilecegini ..ayağa nasıl kalkabileceginiYa bebek için endişelenmeyin.ben yavruma paşalar gibi bakıyorum maddi manevi.ben sadece boşanırken neden kendimi çok ezdirdim diye kendime kızıyorum.
Allahım senden razı olsun arkadaşım.şu ramazanlık günde inşallah rabbim hakkımı onun yanına bırakmazÇok samimi söylüyorum Allah a havale et onları..maddi bölümü avukatinla zaten çözersin ama manevi olarak bebeğine -sana verilen hasar illaha ki çıkar bu adamdan. Sen mutlu olmaya ,hayata akmaya calis.Cocugun senden öğrenecek hayatta bir sorunla -engelle karşılaşınca nasıl başa çıkılabilecegini ..ayağa nasıl kalkabilecegini
Amin canımçok sağolErkeklerin bide bu dertleri var üç kuruş nafaka verir çocuğa ne olacak kalanı diye sorar sanane anneden daha çok mu düşünüyorsun sanki ,utanmaz insanlar evlen çocuk yap sonra para vermek bı tarafına zor gelsin,klasik cümle olacak ama sanki babasının evinden getirdi kadın bunu, Allah böylelerine bidaha çocuk nasip etmesin,konu sahibi Allah kolaylık versin sizede inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?