- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.744
- 158
- Konu Sahibi birkusolsam
-
Dalga mı geçiyorsunuz artık?Devam etmek isterim ama şikayet ettiler birazdan bu nik de iptal olur 1 hafta sonra başka bir nickle gelirim artık
Yazdım canım@Mune yaz derdini anlat ve artık bu nickle devam etmek istediğini söyle.
Ay lütfween lütfen beni şikayet edin emgmye ama yok durum bence cimere şikayet esin ayy çok korktum yaaaDalga mı geçiyorsunuz artık?
İster bu nickle ister başka bir nickle gelin bebekle ilgili en ufak bir istismar yada taviz verdiğinizi okursam doğru yada yanlış!! İlk işim egmye ihbar etmek olacak.Sabah sabah insanın da sinirleriyle bir yere kadar oynanır ya.Psikolojiniz bitmiş,tükenmiş artık normalmiş gibi davranmayın gidin koşarak hastaneye gidin.
Spır ayakkabılarımı giydim maskemi taktım şehir hastanesine doğru koşuyorum tutmayın beni üleeeyynnnnDalga mı geçiyorsunuz artık?
İster bu nickle ister başka bir nickle gelin bebekle ilgili en ufak bir istismar yada taviz verdiğinizi okursam doğru yada yanlış!! İlk işim egmye ihbar etmek olacak.Sabah sabah insanın da sinirleriyle bir yere kadar oynanır ya.Psikolojiniz bitmiş,tükenmiş artık normalmiş gibi davranmayın gidin koşarak hastaneye gidin.
Ahahhaha bence sen bir asabiyeye görün canım burdan bakınca sen de pek normal gelmedin banaDalga mı geçiyorsunuz artık?
Ay lütfween lütfen beni şikayet edin emgmye ama yok durum bence cimere şikayet esin ayy çok korktum yaaa
Eski eşiniz sizden ayrılmış ve kurtulmuş,şu an sadece bebeğinize açıyorum.Acınası bir haldesiniz.Farkında değilsiniz.Buyuk ihtimalle çevrenizdeki herkes sizden uzaklaşmış ve kaçmış burada türlü senaryolarla ilgi toplamaya çalışıyorsunuz ve beceriyorsunuz da .Spır ayakkabılarımı giydim maskemi taktım şehir hastanesine doğru koşuyorum tutmayın beni üleeeyynnnn
Keşke devlet bu yazdıklarınızdan çıkarım yapıp çocuğu sizden alsa. Keşke herkes anne olmasa. Allah ım hak edene ver lütfen. Ayrıca Artık eşinize hak veriyorum. Siz gerçekten varlık seviyesindesiniz. Keşke azıcık bekleseydiniz de sizi eğitseydi. Eşinize ulaşacağımız bir yer var mı? Bebeği alması lazım sizdenSpır ayakkabılarımı giydim maskemi taktım şehir hastanesine doğru koşuyorum tutmayın beni üleeeyynnnn
Napim kendimi tanıtsam hemen şikayet ediyorlar
Canım ya senin su mesejını sesli okuyordum bebiş de yanımdaydı ay bir osurdu gülerek duyman lazımdıDalga mı geçiyorsunuz artık?
Evet canım malesef zaten 10 üzerinden 2 puanla sınıfta bıraktı beni boşarken.insanlığa geçiş yapamadım malesef burda sizinle takılıyorum işteKeşke devlet bu yazdıklarınızdan çıkarım yapıp çocuğu sizden alsa. Keşke herkes anne olmasa. Allah ım hak edene ver lütfen. Ayrıca Artık eşinize hak veriyorum. Siz gerçekten varlık seviyesindesiniz. Keşke azıcık bekleseydiniz de sizi eğitseydi. Eşinize ulaşacağımız bir yer var mı? Bebeği alması lazım sizden
Evet canım çok haklısın yazdıklarında.senim arkadaşların varsa eşin çok şanslı brnce senin gibi biri olduğu için çevreletinde samimi söylüyorumEski eşiniz sizden ayrılmış ve kurtulmuş,şu an sadece bebeğinize açıyorum.Acınası bir haldesiniz.Farkında değilsiniz.Buyuk ihtimalle çevrenizdeki herkes sizden uzaklaşmış ve kaçmış burada türlü senaryolarla ilgi toplamaya çalışıyorsunuz ve beceriyorsunuz da .
Keşke eski kocadan gelecek 3 5 kuruşu hesaplamak yerine biraz olsun siz çabalasaydınız.burada artistlik yapmak kolay değil mi? İşe girip çalışmak zor.buradaki üyeleri kandırmak kolay ama kendi kendinin ve bebeğinin sorumluluğunu alabilmek bile senin için cooook zor.
Valla haBence de helal her defasında açık vermiyim diyor yok olmuyor.süper dedektifler çıkar burdan
Evet canım benden alsa ve gece bebeği ambulansla hastaneye yetiştirdiğimmde beni gece arama taksi çağır diyen babasına verse di mi ama.Keşke devlet bu yazdıklarınızdan çıkarım yapıp çocuğu sizden alsa. Keşke herkes anne olmasa. Allah ım hak edene ver lütfen. Ayrıca Artık eşinize hak veriyorum. Siz gerçekten varlık seviyesindesiniz. Keşke azıcık bekleseydiniz de sizi eğitseydi. Eşinize ulaşacağımız bir yer var mı? Bebeği alması lazım sizden
Adamı nasıl bıktırdın ki gözü evladını görmüyor yazık. Çok üzüldüm o bebeğe. Keşke devlet alsa. Keşke devlet alsa. Keşkeeee. Belki iyi bir anne evlat edinir de o bebek de kurtulur. Siz normal değilsinizEvet canım benden alsa ve gece bebeği ambulansla hastaneye yetiştirdiğimmde beni gece arama taksi çağır diyen babasına verse di mi ama.
Canım şikayet et beni burdan vallahi bak.ayrıca adamın gözü ilk karısından olan kızını da görmüyor o kadın da nasıl bıktırdıysa demek....ama ablaları onun birer tanrıçaları....nasıl bıktırmadılarsa artıkAdamı nasıl bıktırdın ki gözü evladını görmüyor yazık. Çok üzüldüm o bebeğe. Keşke devlet alsa. Keşke devlet alsa. Keşkeeee. Belki iyi bir anne evlat edinir de o bebek de kurtulur. Siz normal değilsiniz
Dalga mı geçiyorsunuz artık?
Keşke devlet bu yazdıklarınızdan çıkarım yapıp çocuğu sizden alsa. Keşke herkes anne olmasa. Allah ım hak edene ver lütfen. Ayrıca Artık eşinize hak veriyorum. Siz gerçekten varlık seviyesindesiniz. Keşke azıcık bekleseydiniz de sizi eğitseydi. Eşinize ulaşacağımız bir yer var mı? Bebeği alması lazım sizden
Şu ramazan ayında RABBİM HER MURADINI GERÇEKLEŞTİRSİN HAYIRLISIYLANe kadar da acımasızsınız. Boşanamayan kadınlara yaptığınız hakaret ve acımasızlık bir yana, boşanmış insana destek olmak da sizler için imkansız. Çünkü hep söylediğim gibi tek derdiniz egonuzu tatmin etmek.
konu sahibi bence eski eşinizin yaptığı sizi üzen davranışlarıyla ilgili konu açın. Ama kendinizi saklamadan açın. Eski eşinizin yaptığını anlatarak açın. “E sen boşandın yeter yaaa” diye bağıran destek olma özürlü ego düşkünlerini görmezden gelin. Biz 3-5 halden anlayan insan yorum yaparız insan gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?