- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
Merhaba hanimlar. Ben 6 senedir. Evliyim 4 yasina yaklasmis bir kizim var. Evlilikte cok yiprandim. Artik nefes alamaz oldum.problem esimin herseyi elestirmesi, beni ozellikle. Sen nasil bir insansin , ailen seni yetistirememis. Görmemisin gibi imalar. Kizim babasina cok duskun. Benide seviyor ama, babasi geldiginde bambaska bir cocuk oluyor. Ben ne yapma desem yapiyor.problem yaratiryor bize , babasi eleme cocuga ustune gitme cocuga diyor.beni eziyor cocuk varkene beni gormuyor. Biraz once kolumu sıktı , eleme cocuga diye. Tabi ben delirdim. Sen dusunuyorsun da ben dusunemiyormuyum dedim. Kizim yaptiginin farkinda gec otur dedim babasinin gozunun icine bakiyor. Babasi eleme diyince gene kalkti yerinden tabi.bende oturacak yerine dedim .esim kalkti gitti odaya. Kizim o evden gitti sanio. Anne ozur dilerim bida yapiycam falan dedi(babasi gittigi icin )
Babasi olsa beni sikayet eder.
Yoruldum artik daha gencim. Bosanmak istiyorum ama yapamiyorum cesaretim yok. Is guc desen hic yok. Annem kendisi zor geciniyor hasta.
Diyorum ayirilacaguz ilan bana olacak. O gununu gun edecek ben cocuk buyutecegim.para kazanmaya ugrasacagim.
Baska birini tanima fikri urkutuyor beni.
Mutlu degilim.
Ya ayrilirsam kizim ne olacak , her aksam pencereden babasinin gelmesini bekleyen gunde on kere goruntulu arayan kizim ne olacak. Ona haksizlik etmis olurmuyum. Daha once bosanma davasi acildi ama cocugum cok kotu oldu babasi eve gelmeeyince, onun icin baristik. Ne yapicam kendimi cok caresiz hisediyorum yardim edin
Babasi olsa beni sikayet eder.
Yoruldum artik daha gencim. Bosanmak istiyorum ama yapamiyorum cesaretim yok. Is guc desen hic yok. Annem kendisi zor geciniyor hasta.
Diyorum ayirilacaguz ilan bana olacak. O gununu gun edecek ben cocuk buyutecegim.para kazanmaya ugrasacagim.
Baska birini tanima fikri urkutuyor beni.
Mutlu degilim.
Ya ayrilirsam kizim ne olacak , her aksam pencereden babasinin gelmesini bekleyen gunde on kere goruntulu arayan kizim ne olacak. Ona haksizlik etmis olurmuyum. Daha once bosanma davasi acildi ama cocugum cok kotu oldu babasi eve gelmeeyince, onun icin baristik. Ne yapicam kendimi cok caresiz hisediyorum yardim edin