Çocuk için devam mı etmeli yoksa kendimi mi düşünmeliyim ?

Eşiniz size iyi bir koca olamamış olabilir ancak çocuğunuza iyi bir baba olmayacağı anlamına gelmez siz kendi hayatınızı yaşıyorsunuz ve kendinizi nasıl mutlu ve rahat hissediyorsanız o şekilde devam etmelisiniz ama her çocuk babasını görmek ve vakit geçirmek ister onun babasıyla geçirdiği vakit onunla babası arasındadır onun haricinde ki yaşantınız sizi ilgilendirir çocuk için tekrar barışmayı düşünmeyin çünkü çocuk sizi ayrı ayrı da görse mutlu olarak görüyor ikiniz aynı ortamda olup çocuğun mutsuz bir ortamda yetişmesi değil de ayrı ayrı görüp mutlu bir ortamda yetişmesi daha doğru gibi olur bence

Maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür..Hatta o olmayınca maddi olarak daha rahat yaşadım diyebilirim..

Suan da çocuğum bana tavır almış durumda.Babam seni çok seviyor ama sen istemiyorsun sarılın barışın diye gezip duruyor.Günün sonunda bana kin beslemiş gözüküyor barışmak istemediğimde..içimde ne o eski sevgi kaldı ne sıcaklık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…