Bunu hayat gösterir herkesin aynı olmaz durumları. Ve kayınvalideniz haklı bence hem yaşınız küçük hem de maddi anlamda bi gelecek vaadedin önce hayalinizdeki kızınıza..siz de çalışın ya da okuyun ki kızınıza rol model olabilin..
Evlat zaten bambaşka bişey zamanı gelince inşallah nasip olur size de..Evet bunuda dusunuyorum dugunumdeki altinlarimi sadece onun icin sakliyorum bi ceyregine bile dokunmadim dokunmicamda. Onun ihtiyaclari olsun cok guzel buyusun guzel yerlerde okusun ben okumadim lise sonda aciga aldim okulumu bi senem var bitiricem insallah kizimin annesi okumhs olsun insanlara okumadi demesin utanmasin. Calisip parada biriktirmek istiyorum aslinda esimin maasi suanlik evin ihtiyaclarini goruyo ama bi iki sene daha evlat hasreti bile nefesimi kesiyo sanki bunu yazarken bile kotu oluyorum neden bu kadar istiyorum bilmiyorum
Evlat zaten bambaşka bişey zamanı gelince inşallah nasip olur size de..
Dediğiniz gibi annesini beğensin koşulları güzel bi çocuk olsun istiyosanız okulunuzu kesinlikle önce lise sonra olursa açıktan da olsa üniversite olarak tamamlayıp eşinizle elele verip hayat standartlarınızı yükseltmelisiniz.ayrıca altınlarınızı evde tutmayın ya kasa kiralayın ya da nakite çevirip bankada tutun altın hesabı olarak Allah korusun başına bişey gelmesin..
1 yıl olacak evleneli, en az 3 yıl daha düşünmüyorum. Daha kendime bakamıyorum ben. Cesaretinize hayran kaldım:)
O evlerin eksikleri hiç bitmez ben 2 yıllık evliyim hala bitmedi :) Allah gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin sana :) ama ne yaparsan çocuktan önce yapabiliyosun gerçekten yoksa hep bebeğine ilgi göstermek istiyosn o yüzden okulmuş işmiş hepsi zor geliyo..hayatını düzene koy naçizane tavsiyem
Valla senin bileceğin iş Bebek yapmak zor değil önemli olan şartlarını iyi tutabilmek ki bunu da doğduktan sonra sağlamak zor..Dedigini yapmak icin elimden geleni yapicamm :) duygularima hakim olmayi basaririm insallah evlenmeden halilari hali yikamaya verdim tuyleri pamuklari ciksin cocugum olursa agzina kacmasin diye insallah yapmam :))
Valla senin bileceğin iş Bebek yapmak zor değil önemli olan şartlarını iyi tutabilmek ki bunu da doğduktan sonra sağlamak zor..
Çocuk yapmakta bir şey yokki...
Ona maddi, manevi ve ruhani olarak yetebilmekte tüm dert.
Anladığım kadarıyla şuan sizde saydığım 3 şey de mevcut değil...
Yok, demek istediğimi siz anlamamışsınız.Anlamamissiniz demekki manevi kelimesini tum anlamiyla ona yasatabilirimm ruhen en iyi derecede bakabilirim. Gerekirse kopekler gibi calisir yemeyip ona yedirebilirim evet maddi durummu yok ugrasip elde etmeye calisicam tabikide Allah buyuktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?