Bebek yapmak zor değil diyenler..siz hiç infertilite veya tüp bebek forumunda gezinmiyorsunuz anlasılan..Allahın kimi neyle sınayacagını bilemezsin sana kolay olan baskasına zordur..insan en sevdiğiyle imtihan edilir zaten..Allah aratmadan istediğiniz ve de en hayırlı vakitte versin
Korunma fikriniz olursa sen ve eşin tahlillerinizi yapmadan korunmayın
bir dur evliliğin rayına otursun maddi durum vs de çok önemli daha çok erken kaldıramazsın ben bile 30 yasında çocuk bakımında zorlanıyorum20 gunluk evliyim sabahki konumda belirtmistim yeni uyeyim.
Kucuklugumden beri kendi kucuklugumu gectim hep anne olmak istemisimdir bir kizim olsun onunla ilgileniyim makyaj yapalim saclarimizi yapalim bende guzel bir anne olayim taksin beni koluna gezelim yada bir oglum olsun ilk aski oluyim bi farkli baksin bana sahiplensin bende onu sahipleniyim uzemesin beni o kadar sevsin o kadar sevdiriyim. Masal olsun kizimin adi mutlulukla bitsin sonu belkide 15 yasindan beri hayalimdir bir evlat. Suan 21 yasindayim daha bir ay olmamasina ragmen cocuk yapmak istiyorum ama simdide cesaret edemiyorum kayinvalidem cok erken diyo para biriktirin diyo suan kiradayiz evimiz ne zaman olur bilemiyorum ilk aydan cocuk yapanlar nasillar peki simdi ?
O konuda hemfikiriz yaşa baglı olarakta bu sure değişebilir ama en az bir yıl cocuk düşünmemek en guzeli.benim takıldıgım nokta korunacaksan mutlaka eşler test yaptırmalı bir sorun yoksa en azından için rahat eder.ama yok ciddi bi sorun varsa da zaman kaybetmemiş olursun en onemli nokta bu..Yahu ya olmazsa diye evlilik oturtmadan çocuk yapılır mı? Bu mantık çok çiftte var ama son derece saçma. Ya olmazsa diye ilk günden bebe yapsın insanlar sonra o bebeğe yedirecek mama giydirecek don bulamasın. Ne maddi ne manevi yönden yetebilsin. Hatta olmadı ayrılsınlar çocuklar ortada kalsın. Ama ya olmazsa dimi. Dünyada en büyük sorun çocuk olmaması çünkü.
O konuda hemfikiriz yaşa baglı olarakta bu sure değişebilir ama en az bir yıl cocuk düşünmemek en guzeli.benim takıldıgım nokta korunacaksan mutlaka eşler test yaptırmalı bir sorun yoksa en azından için rahat eder.ama yok ciddi bi sorun varsa da zaman kaybetmemiş olursun en onemli nokta bu..
20 gunluk evliyim sabahki konumda belirtmistim yeni uyeyim.
Kucuklugumden beri kendi kucuklugumu gectim hep anne olmak istemisimdir bir kizim olsun onunla ilgileniyim makyaj yapalim saclarimizi yapalim bende guzel bir anne olayim taksin beni koluna gezelim yada bir oglum olsun ilk aski oluyim bi farkli baksin bana sahiplensin bende onu sahipleniyim uzemesin beni o kadar sevsin o kadar sevdiriyim. Masal olsun kizimin adi mutlulukla bitsin sonu belkide 15 yasindan beri hayalimdir bir evlat. Suan 21 yasindayim daha bir ay olmamasina ragmen cocuk yapmak istiyorum ama simdide cesaret edemiyorum kayinvalidem cok erken diyo para biriktirin diyo suan kiradayiz evimiz ne zaman olur bilemiyorum ilk aydan cocuk yapanlar nasillar peki simdi ?
O konuda hemfikiriz yaşa baglı olarakta bu sure değişebilir ama en az bir yıl cocuk düşünmemek en guzeli.benim takıldıgım nokta korunacaksan mutlaka eşler test yaptırmalı bir sorun yoksa en azından için rahat eder.ama yok ciddi bi sorun varsa da zaman kaybetmemiş olursun en onemli nokta bu..
bu heves bir bende yok çocuk yapanların çoğu yalnızlıktan yapıyor hep annemlerleyim yalnızlık çekmiyorum iyi böyle20 gunluk evliyim sabahki konumda belirtmistim yeni uyeyim.
bu heves bir bende yok çocuk yapanların çoğu yalnızlıktan yapıyor hep annemlerleyim yalnızlık çekmiyorum iyi böyle[/QUOTE
Yoo bende tek degilim aslinda bigun kaynanam gelir bigun annem gelir otururuz evde ben giderim babami gormeye cok severim onu sonra evin islerini yapiyorum ama bazen evde otururken kendi kendime suralarda biri kostursa ne guzel olur diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?