Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Çocuk için Online Satış Tavsiye Edebileceğiniz Siteler?

ASLIYAKUP

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
3
0
6
35
Ankara
Arkadaşlar Merhaba,

Çok yoğun çalıştığım için çocuğuma internetten kıyafet satın almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz site var mı?

Ben internette gezinirken şöyle bir site buldum. Daha önce burdan alışveriş yapmış olanınız var mı?

Nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unnado
Butikbebe
Babyhome
İdil baby
Marka bebe
Özelcanbebe
İlke bebe

Bunlar bildiklerim

Çok Teşekkür ederim siteleri inceleyeceğim. Peki kidspoint.com.tr ile ilgili bir bilginiz var mı? Siteyi beğendim ama bir sorun çıkar mı bilemiyorum.

Deniz Çocuk kesinlikle tavsiyemdir. Ürünleri çok iyi çok seriler ve neredeyse bir yıldır tüm alışverişimi onlardan yaptım hiç sorun çıkarmadılar.

Merhaba, bende iş yoğunluğundan ve bebekle/çocukla alışverişin zorluğundan dolayı internetten alışveriş yapıyorum. Genelde kızım için bebekdukkanim.com dan alışveriş yapıyorum, yeni doğan ikiz yeğenlerime de buradan birçok şey aldım, unnado.com dan alıyorum zaman zaman, ayakkabı veya giyim

bende senle aynı durumdayım canım alışveriş yapıp memnun kaldığm bir çok site var isimlerni veriyim sen bakarsın hatta artık lcw de de çok güzel ürünler oluyor eskisi gibi değil yani :)

ebebek
unnado
bebeshop
ebrubazaar
morhipo
lcw
gap
joker

bende senle aynı durumdayım canım alışveriş yapıp memnun kaldığm bir çok site var isimlerni veriyim sen bakarsın hatta artık lcw de de çok güzel ürünler oluyor eskisi gibi değil yani :)

ebebek
unnado
bebeshop
ebrubazaar
morhipo
lcw
gap
joker

Merhaba, şu anda hamileliğim daha önce yoğun iş temposu sebebiyle sürekli netten alıyorum.

Son zamanlar da hem ucuza hem de kaliteli seren bebek dünyası var.

Butikbebe de denk gelmiştim.Sonra sitelerini buldum ve hemen hemen herşeyi oradan alıyorum.Çok memnunum.

Bir de markafoni den alıyorum.

Alıyorum ben canım hem fiyat uygun hemde çeşit çok bi bak derim :KK46::KK49::nazar:

Back
X