Çocuk için

Eski konudan buldum şartları:

Benim şartlarımı isteklerimi yerine getir diyor bana şartları da şöyleymiş düğünde takılan altınları verecekmişim ve kendisinde özür dilecekmişim annesi babası abisi hala bunca bunca yaptıklarına rağmen evime gelecekmiş ben onlara hizmet edecekmişim güler yüz gösterekmisim hiç bisey olmamış gibi ama bende onun annesinin evine gidecekmişim işlerine yardim edip kalacakmışım ama kendi ailemin evinde de ole istediğim zaman gidemezmişim onun belirlediği günlerde izin verirse gidebilirmisim yaa sanki bunca şeyi ben yapmışım ona benim şartlarımla yaşayacaksın diyor
Serv antlaşmasının şartları bile daha hafifti :D

Ben zaten bosanmaktan vazgeçmiyorum sadece burda insanlardan duyunca doğru yolda olduğumu bir kez daha görüyorum ve iyi hissediyorum okadar burdan yazmanın sebebi bilmeden yüklenmeyin lütfen tsk ederim yorumunuz içinde daha iyi hissettim

Ben zaten bosanmaktan vazgeçmiyorum sadece burda insanlardan duyunca doğru yolda olduğumu bir kez daha görüyorum ve iyi hissediyorum okadar burdan yazmanın sebebi bilmeden yüklenmeyin lütfen tsk ederim yorumunuz içinde daha iyi hissettim
Babanı dövdüler mi cidden ?
Ve sen hala yol diyorsun hxhs pes kıaz :D

Dün bir hocanin (dini yorum yasak biliyorum) videosunu izledimde. Orda insan gibi gecinmeye niyetiniz yoksa o zaman hic cocuklari bahane etmeyin Diyordu. Evlilikte sorumluluk yetiskinlerd3 cocuklarda degil. Eski konunuza da baktim. Sizde akillanmiyorsunuz ama. Sizin hicbir günahiniz yokken bunlari yasatan adamin (lafin gelisi adam degil) ne sart kosma hakki olabilir?! Ha asıl soruya gelince: Ben cocugumu böyle bir pisliginin duygu degisikliklerine maruz birakmazdim. Yine evden atar. Bu sefer olan cocuga olur asıl

Eylül ayından beri karar veremediniz mi hala boşanmaya.

Kusura bakma ama o herifi doğduğuna pişman etmistim simdiye kadar.Sen halen doğru yolda miyim bakayim diyorsun ,iki tane pis herif bir olup benim babami dövecek, ki sizin tek sorununuz bu değil ben daha oturup bunu düşünücem

Back
X