Şu cevabı şartları duyduğunda kocana verseydin de burda napayım diye konu açmasaydin inanacaktik çocuğunu düşündüğüne ama cıks, ben ikna olmadım şahsenÇok komiksin❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu cevabı şartları duyduğunda kocana verseydin de burda napayım diye konu açmasaydin inanacaktik çocuğunu düşündüğüne ama cıks, ben ikna olmadım şahsenÇok komiksin❤
Ben ona cevabını çok güzel verdimŞu cevabı şartları duyduğunda kocana verseydin de burda napayım diye konu açmasaydin inanacaktik çocuğunu düşündüğüne ama cıks, ben ikna olmadım şahsen
Ne dedin kız? Ağır konussaydinBen ona cevabını çok güzel verdim
Şimdi yine ağzımı bozamicam ama emin olun ben düşündüğünüz gibi gurursuz biri degilimNe dedin kız? Ağır konussaydin
Etmem silik bir anne olacağıma çocuğumla hayata karşı mücadele ederim.Çocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Kızlar mrb daha önce bununla ilgili konu açmıştım okuyanlar vardır aranızda kısaca yine anlatayım biraz eşimle çok büyük olaylar yaşadık ve karşılıklı boşanma davası açtık.Şimdi ise bana yuvanı kurtarmak istiyosan çocuk için sana bir şans veriyorum diyor. Benim şartlarımı isteklerimi yerine getir diyor bana şartları da şöyleymiş düğünde takılan altınları verecekmişim ve kendisinde özür dilecekmişim annesi babası abisi hala bunca bunca yaptıklarına rağmen evime gelecekmiş ben onlara hizmet edecekmişim güler yüz gösterekmisim hiç bisey olmamış gibi ama bende onun annesinin evine gidecekmişim işlerine yardim edip kalacakmışım ama kendi ailemin evinde de ole istediğim zaman gidemezmişim onun belirlediği günlerde izin verirse gidebilirmisim yaa sanki bunca şeyi ben yapmışım ona benim şartlarımla yaşayacaksın diyor dedim çocuğuna hiç mi için acımıyor o beni büyüyünce bulur diyor düşünceye bakın kızlar
Ağzını bozacağın kişiler burada değil.Şimdi yine ağzımı bozamicam ama emin olun ben düşündüğünüz gibi gurursuz biri degilim
Valla ben sana söyleyim o adam altınların derdine düşmüş mahkeme de haklı çıkmak için ikinci defa seni kandırıp biraz zaman geçirip gönderecek.ayrıca bu kadar boyun eğmeniz neden sizin eşiniz ne sanıyo kendini dünyada ki son erkek flan mıEski konudan buldum şartları:
Benim şartlarımı isteklerimi yerine getir diyor bana şartları da şöyleymiş düğünde takılan altınları verecekmişim ve kendisinde özür dilecekmişim annesi babası abisi hala bunca bunca yaptıklarına rağmen evime gelecekmiş ben onlara hizmet edecekmişim güler yüz gösterekmisim hiç bisey olmamış gibi ama bende onun annesinin evine gidecekmişim işlerine yardim edip kalacakmışım ama kendi ailemin evinde de ole istediğim zaman gidemezmişim onun belirlediği günlerde izin verirse gidebilirmisim yaa sanki bunca şeyi ben yapmışım ona benim şartlarımla yaşayacaksın diyor
gördüğüm en güzel yorum. Ustune söylenecek fazla bisey yok.Çocuk için değil ama kendim ayaklarım üzerinde duramayacaksam. Korkuyor ve çalışmak bana bir adamın ağız kokusunu çekmekten daha zor geliyorsa kalır ve çocuğu bahane ederim
Tabi bunu ben yaparım siz değilsiz cefakar ve fedakar ana olarak kalın tabi .
gördüğüm en güzel yorum. Ustune söylenecek fazla bisey yok.
Benim de profilindeki yazıyı gördüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum
Nutkum tutuldu.
Çalışmadigimi nerden biliyorsunuz
Hayır , bu kötülüğü çocuğuma da kendime de yapamam , köle misiniz sizÇocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Bunlar şart değil köle olmaya mahkumiyet belgesiKızlar mrb daha önce bununla ilgili konu açmıştım kısaca yine anlatayım biraz eşimle çok büyük olaylar yaşadık ve karşılıklı boşanma davası açtık.Şimdi ise bana yuvanı kurtarmak istiyosan çocuk için sana bir şans veriyorum diyor. Benim şartlarımı isteklerimi yerine getir diyor bana şartları da şöyleymiş düğünde takılan altınları verecekmişim ve kendisinde özür dilecekmişim annesi babası abisi hala bunca bunca yaptıklarına rağmen evime gelecekmiş ben onlara hizmet edecekmişim güler yüz gösterekmisim hiç bisey olmamış gibi ama bende onun annesinin evine gidecekmişim işlerine yardim edip kalacakmışım ama kendi ailemin evinde de ole istediğim zaman gidemezmişim onun belirlediği günlerde izin verirse gidebilirmisim yaa sanki bunca şeyi ben yapmışım ona benim şartlarımla yaşayacaksın diyor dedim çocuğuna hiç mi için acımıyor o beni büyüyünce bulur diyor düşünceye bakın kızlar
HayırÇocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Haha alıntıya devam kuzum ❤ O yazı tam 5 senedir orda , kimsenin dikkate aldığı yokBenim de profilindeki yazıyı gördüm.
Ben artık senden alıntı yapamayacak mıyım![]()
Babanın cocuğa olan faydasını değerlendirirm. Baba cocuğa iyi davranıyor mu? Seviyor mu? İhtiyaçlarını karsılıyor mu ? Bunlara bakarımÇocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
adam kendi çocuğuna babalık yapmak için şart mı koşuyor?Çocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Pes size gerçekten.
Sizin eşiniz kardeşiyle bir olup anne babanızı dövmüş bir "adam".
Çocuğu da 6 aydır görmedi diyen sizsiniz.
Tüm bunlara rağmen ailenle görüşmeyecek, aileme her türlü hizmet edeceksin diye şart koşmuş size.
Çocuğu bahane etmeyin artık. Çünkü adamın baba olmakla ilgili en ufak fikri bile yok zaten.
Gidecekseniz gidin, hizmet edin anne babanızı el kaldırmıştır koca ve ailesine.