Dediğim zamanda gidin doktora tetkiklerinizi yapar, vajinal muayeneyi zaten her halukarda yapıyorlar.9 ay oldu
Umarim en kısa zaman da anne olursunuzAdetin 3 cu gunu kan alinir ama adet olamiyorsanizda mecburen bakiyorlar kan alip ,9 aydan sikayet ediyosunuz ben 3 yildir bekliyorum ama allahtan umut kesilmez canim.
Amin canim kimin gönlünde bu murad dilinde bu dilek varsa tez zamanda olsun gercekten sabir isteyen bir sürecUmarim en kısa zaman da anne olursunuz
AminAmin canim kimin gönlünde bu murad dilinde bu dilek varsa tez zamanda olsun gercekten sabir isteyen bir sürec
Reglken de vajinal muayene yapiliyor. Herhangi bir engel yok.Reglinizin 3. gününe Kadın Doğum bölümünden randevu almaya çalışın önce kan alınsın hormonlarınıza bakılsın. Regliniz bitince tekrar gidersiniz hem kan sonuçlarınızı gösterir hem de vajinal muayene olursunuz.
Eşinizin de gitmesi gerek o da Üroloji bölümünden randevu alıp sperm örneği vermesi gerekiyor.
Ancak devlet hastanesine gidecekseniz 1 sene denemiş olmanızı istiyorlar. 1 seneyi geçti mi?
Bazı doktorlar yapmıyor, bizzat yaşadım.Reglken de vajinal muayene yapiliyor. Herhangi bir engel yok.
Pandemiden dolayi mi yapmiyorlar acaba?Bazı doktorlar yapmıyor, bizzat yaşadım.
Belki dePandemiden dolayi mi yapmiyorlar acaba?
Vajinal ulrasaon yapmışlardıReglken de vajinal muayene yapiliyor. Herhangi bir engel yok.
Bana da yaptilar.Vajinal ulrasaon yapmışlardı
Sana ne dedilerBana da yaptilar.
Genel muayene işte. Özel bir şey denmedi.Sana ne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?