Aile Planlaması Cocuk icin

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

rumuz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
82
9
1
25
Selam kızlar bi sorum olacaktı çocuk istiyoruz suan olmadı bi doktora gitmek istiyorum ve çocuğumun olup olmayacağını öğrenmek istiyorum bu yuzden kadın doğuma mu gitmem gerekiyor yani adet günü falan mı gitmem gerek

Reglinizin 3. gününe Kadın Doğum bölümünden randevu almaya çalışın önce kan alınsın hormonlarınıza bakılsın. Regliniz bitince tekrar gidersiniz hem kan sonuçlarınızı gösterir hem de vajinal muayene olursunuz.
Eşinizin de gitmesi gerek o da Üroloji bölümünden randevu alıp sperm örneği vermesi gerekiyor.
Ancak devlet hastanesine gidecekseniz 1 sene denemiş olmanızı istiyorlar. 1 seneyi geçti mi?

Adetin 3 cu gunu kan alinir ama adet olamiyorsanizda mecburen bakiyorlar kan alip ,9 aydan sikayet ediyosunuz ben 3 yildir bekliyorum ama allahtan umut kesilmez canim.

Reglinizin 3. gününe Kadın Doğum bölümünden randevu almaya çalışın önce kan alınsın hormonlarınıza bakılsın. Regliniz bitince tekrar gidersiniz hem kan sonuçlarınızı gösterir hem de vajinal muayene olursunuz.
Eşinizin de gitmesi gerek o da Üroloji bölümünden randevu alıp sperm örneği vermesi gerekiyor.
Ancak devlet hastanesine gidecekseniz 1 sene denemiş olmanızı istiyorlar. 1 seneyi geçti mi?
Reglken de vajinal muayene yapiliyor. Herhangi bir engel yok.

Reglinizin en yogun gününde muayene oluyorsunuz. Hamile kalmak istiyorum, 9 aydir deniyorum olmadi derseniz gereken her sey yapilir. Siz talep etmeden amh degerine bakmıyorlar genelde. Onu da talep edin. Vajinal ultrasona girebilirsiniz reglken.

Eşinizin de ürolojiye gidip hem muayene olmasi hem de sperm örneği vermesi gerekiyor.

Back
X