• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk isteği ve eşimin küsüp odaya gitmesi

aytutulmasi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
4
0
1
37
Kızlar kisaca anlatayım 3 senedir cocuk sahihi olmaya çalışıyoruz tedaviler asilamalar tüp bebek derken halen kismet olmadi...bu ay yine ilaç kullanip catlatma iğnesi yaptırdık carsamba günü dün ve bugün ilişki olması lazım..neyse ben bugün rahatsızlandım ateşim çıktı ve buna bağlı olarak dilimde kabarcıklar çıktı eşime de gösterdim neyse ben hazırlandım geldim eşim öpmesem seni olur mu dedi bu da benim zoruma gitti o zaman yapmayalım dedim o da senin tribini cekemem yapmayalım deyip odaya gitti ben olece kaldım odada...ben mi acaba alınganlık yaptım ne demem ggerekiyordu zoruma gitti ama öle demesi de...bu çocuğu hem istiyor hem de trip yapip gidiyor ben öle ictigim ilaç vurulduğum igne ile kaldim...bana akil verin ne yapayım

Agzinizin icinde yaralar cikiyor, ne oldugu belli degil. Belki bulasici bir sey. Doktora da gostermemissiniz galiba. Boyle bir durumda opmek istememesi, hastalikla ilgili oldugu icin, normal. Trip atmaniz gereksizmis. Ondan once sizin uyarmaniz lazimdi agizdan yaklasmamayi.

Kızlar kisaca anlatayım 3 senedir cocuk sahihi olmaya çalışıyoruz tedaviler asilamalar tüp bebek derken halen kismet olmadi...bu ay yine ilaç kullanip catlatma iğnesi yaptırdık carsamba günü dün ve bugün ilişki olması lazım..neyse ben bugün rahatsızlandım ateşim çıktı ve buna bağlı olarak dilimde kabarcıklar çıktı eşime de gösterdim neyse ben hazırlandım geldim eşim öpmesem seni olur mu dedi bu da benim zoruma gitti o zaman yapmayalım dedim o da senin tribini cekemem yapmayalım deyip odaya gitti ben olece kaldım odada...ben mi acaba alınganlık yaptım ne demem ggerekiyordu zoruma gitti ama öle demesi de...bu çocuğu hem istiyor hem de trip yapip gidiyor ben öle ictigim ilaç vurulduğum igne ile kaldim...bana akil verin ne yapayım

Stresten kaynaklanıyor. Bir şeyi çok istersin olmaz olmaz ve olmaz artık umudun kalmaz strese neden olur bir yerde patlar bu da öyle bir şey olmuş. Hem sen haklısın hem eşin haklı biraz zaman ver ...

Hastayken neden bu kadar hamile kalma cabasindasiniz vucut kendi fizyolojik dengesinden uzak bi donemde. Boyle durumda olacak hamilelik ne kadar saglikli olabilir bilemiyorum. Benimde cocugum olmadi 2 seneden fazla. Yasadiklarini anlayabiliyorum ama ben anladimki ne tedaviler kurler vs hic bisey yaramiyor. Rabbimin kendince bi zamanlamasi var. Ben yumurtlama gununun haftasini bile kacirmiyordum. Sonra acayio bi sekilde pes ettigim zamanda oldu

Haklisiniz sanirim kizlar zaten bu sekilde öpmeyi bende istemem kendime de ona da ezoyet olur ama ben tedavi surecindeyim hasta da olsam degerlendirmem lazim çünkü ictigim ilacin iğnenin hiç etkisi kalmıyor...bir anda söyleyince ben alınganlık ettim sanirim keske once ben soyleseydim...offf varya bu bebek olayi birazcik insani ister ostemez psikolojik olarak etkiliyor :(

Ama senin durumunda ben olsam direkt ben derdim "Öpüşmeyelim" diye.
Bu iğnelerin vücudunuza etkisi nedir, hırpalar mı vücudu sürekli bu iğneden olmanız?
Eşiniz de bir şekilde gönlünüzü alabilirmiş, siz vücudunuzu zorluyorsunuz sonuçta, çekemem tribini demek yerine.

İkiniz de haksız ve düşüncesizsiniz bence.
Karşılıklı yıpranıyorsunuz ve zor dönemlerden geçiyorsunuz, bir de üstüne birbirinize sarıyorsunuz.
Biraz relaks...

Umarım hayırlısıyla muvaffak olursunuz.
Gidin eşinize "Düşünemedim, aslında benim demem lazımdı öpüşmeyelim diye. Bu süreç bizi çok yordu, belki ben çok kırılgan bir hale geldim, sen de öfkeli..." vb. diyin, dertleşin, sarılın.

İkiniz de bebek durumundan dolayı streslisiniz galiba. Tepkileriniz fazla olmuş. Ama eşiniz haklı. Kendiniz uyarmalıydınız öpmemesi için.

Haklisiniz sanirim kizlar zaten bu sekilde öpmeyi bende istemem kendime de ona da ezoyet olur ama ben tedavi surecindeyim hasta da olsam degerlendirmem lazim çünkü ictigim ilacin iğnenin hiç etkisi kalmıyor...bir anda söyleyince ben alınganlık ettim sanirim keske once ben soyleseydim...offf varya bu bebek olayi birazcik insani ister ostemez psikolojik olarak etkiliyor :KK43:

Amaan eşin odun!! İnsan canin yanmasin daha artmasin diye opmez opmezse
sende degisiksin:/
eşin dediği için kırıldın haklısın o demese opusecekmiydin gerçekten

Bana kalırsa eşinin sevismeye gönlü yokmuş

Haklisiniz sanirim kizlar zaten bu sekilde öpmeyi bende istemem kendime de ona da ezoyet olur ama ben tedavi surecindeyim hasta da olsam degerlendirmem lazim çünkü ictigim ilacin iğnenin hiç etkisi kalmıyor...bir anda söyleyince ben alınganlık ettim sanirim keske once ben soyleseydim...offf varya bu bebek olayi birazcik insani ister ostemez psikolojik olarak etkiliyor :KK43:

Yaş kaç bekleyin belki kendiliğinden kalırsın
Benim arkadaşımın ilk çocuk tüp bebek 2. Normal yolla hamile kalmış

Alıncak bi şey yok ki.. bulaşabilir nihayetinde.. eşiniz diye ne siz onun yaralı ya da kabarcıklı ağzını öpmek zorundasınız ne de o sizin.. bazıları hassastır bu konuda.. ben oğlumun bile ekmeğin ağzına deyip ıslandığı yeri yiyemem ama eşim ağzından çıkan lokmayı bile yer.. ikimiz de öz anası babasıyız ama benim içim almaz.. yok yere aranızı açmayın derim.. zaten hassas zamanlar geçiriyosunuz sizin stres olmamanız lazım

Cocuk için sevisilecegi zaman insan bunu görev gibi görüyor zevkten uzak odak noktası bebek olan bir iliski oluyor. Bu da insanı En baştan strese sokuyor. Normal bu sekilde triplesmeniz. Birbirinize daha hoşgörülü davranin. Umarım en kisa zamanda hamile kalır sağlıklı hayırlı bir evlat dogurursunuz.

Öncelikle gecmiş olsun . İnşallah hayırlı bi evlata kavuşursunuz . Ama yani canım lütfen yanlış anlama sanırım diliniz ilaçlardan mantar olmuş . Bu durumda sizin zaten eşinizi uyarmanız lazım . Ayrıca eşin öpmek istemeye bilir belki bulaşıcıdır istememesi cok normal. Ay sana sperm lazım tatlım öpüşmeden sevişin nolmuş yani . Zaten amac cocuk yapmak . Sizin bu hassas dönemde sinirleriniz yıpranmış cok normal . Ama eşinde ne küsüyo hemen böyle bi durumda sevişmeniz mecburken sacmalamış eşiniz de küsülcek durumda değilsiniz oyuncak değil bu iş böyle bi tedaviye başladıysanız karsılıklı sabır ve destek lazım küsmekte nedir yahu

Evet sen alinganlik yapmissin adam yarana zarar vermekten korkmus olabilir ya da bulasmasindsn korkmus olabilir bu seferlik opmeyeyim demis ömür billah opme dememis git gönlünü al çabuk işini gör her şey evladin icin analik gorevin burda baslasin :))))

Seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim napican adamın suyuna git sana sperm lazım al onu sonrası Allaha kalmış.esinde binalmistir yazık napsin.sen güçlü olmak zorundasın bebeğine kavuşunca hepsini unutacaksiniz ama senin saglam durup esinin suyuna gitmen şart.sakin kaçırma ben 6 yıl sonra catlatma ignesi ve yumurta tskibi ile hamile kaldım düştü iki ay sonra kızıma hamustim yine kızım bir yaşını geçti şimdi çoook mutluyuz insallah sizde yavrunuz a kavuşur sunuz stres yapma sakin.ben hiç hesap etmedigim bir kere ilişki yasadigim ay hamile kaldım sok olmuştum.çünkü beklenti yoktu tup bebek yapacaktık ve gerek kalmadı yani u mmadigim anda oldu insallah sende anne olursun insallah pes etme sakin ..

Back
X