Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende sorun yokmuş belki eşinde vardır neden sana sorun çıkarıyor çocuğu fırında pişirip servis mi yapacakmışsın,la bu erkekler beni öldürecek bir gün![]()
bence kesinlikle psikolojik olabilir aynı durum arkadaşım ile eşi arasında yaşandı ikiside oluruna bıraktıklarında hamilelik gerçekleşti ve şuan bir kızları var..bence bir süre düşünmeyeye çalışmalısınCanim yanlis anlamada nekadar anlayissiz esin var senin? Bunun icin sorun cikarilirmi?? Bizimde olmuyor nerdeyse 1 senedir ugrasiyoruz. Doktorlar bana cogu kiside 1 1,5 sene suruyor dedi. Herkes ayni degilki. Bizdede sorun yok ama rabbim uygun gormuyorsa suan ne yapabiliriz ki? Benimde 1 troid bezim yavas calisiyormus doktor ondanda olmuyabilir dedi. Onun tedavisi icinde sInIrI gecmesi lazimmis benimki tam altinda heran cikabilir. Eger dereceler yukselirse tedavi olmam lazim ve 1 sene cocuk yasakmis. Bizde uzuluyoruz ama herseyi allahima biraktim. O nezaman neyi uygun gorurse ozman olucak. SANA TEK TAVSIYEM BIR KAC AY DUSUNMEYIN COCUK HAKKINDA KONUSMAYIN. BURDA HAMILELER TOPICLER OKU COGU UMIDI KESTIKTEN SONRA HAMILE KALMISLAR. gercekten cok isteyince dusununce olmuyor.
SabırYa arkadaslar esim çocuk istiyo ve olmuyo bu yuzden surekli sorun yasiyoruz doktor hicbir sorun yok dedi sadece hormon bozuklugu var oda az seviyede dedi ne yapayim bilmiyorum
bence kesinlikle psikolojik olabilir aynı durum arkadaşım ile eşi arasında yaşandı ikiside oluruna bıraktıklarında hamilelik gerçekleşti ve şuan bir kızları var..bence bir süre düşünmeyeye çalışmalısın