cocuk istegi

berrin24

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
2
0
6
İstanbul
Ya arkadaslar esim çocuk istiyo ve olmuyo bu yuzden surekli sorun yasiyoruz doktor hicbir sorun yok dedi sadece hormon bozuklugu var oda az seviyede dedi ne yapayim bilmiyorum

Canim yanlis anlamada nekadar anlayissiz esin var senin? Bunun icin sorun cikarilirmi?? Bizimde olmuyor nerdeyse 1 senedir ugrasiyoruz. Doktorlar bana cogu kiside 1 1,5 sene suruyor dedi. Herkes ayni degilki. Bizdede sorun yok ama rabbim uygun gormuyorsa suan ne yapabiliriz ki? Benimde 1 troid bezim yavas calisiyormus doktor ondanda olmuyabilir dedi. Onun tedavisi icinde sInIrI gecmesi lazimmis benimki tam altinda heran cikabilir. Eger dereceler yukselirse tedavi olmam lazim ve 1 sene cocuk yasakmis. Bizde uzuluyoruz ama herseyi allahima biraktim. O nezaman neyi uygun gorurse ozman olucak. SANA TEK TAVSIYEM BIR KAC AY DUSUNMEYIN COCUK HAKKINDA KONUSMAYIN. BURDA HAMILELER TOPICLER OKU COGU UMIDI KESTIKTEN SONRA HAMILE KALMISLAR. gercekten cok isteyince dusununce olmuyor.

sende sorun yokmuş belki eşinde vardır neden sana sorun çıkarıyor çocuğu fırında pişirip servis mi yapacakmışsın,la bu erkekler beni öldürecek bir gün:24:

sanki sizin elinizde de eşiniz sorun yapıyor. demek ki daha zamanı var. ALLAH hayırlısını nasip etsin. stres yapmayın sakın

canım yaşanmış tecrübe rahim filmi çektir tıkanıklık vardır. ben ertesi ay hamile kaldım. tıkanıklık yoksa bile emin olmuş olursun. tedavilere başlamadan önce ilk adım.

bizde istiyoruz allah vermeyince elden birşey gelmiyor :ssz:

bende 2 senedir bekliyorum ama olmuyor.rabbim ne zaman nasip eder bilemeyiz.
siz ve esiniz tum tahlilleri testleri yaptirdiniz mi?

3 yildir cocuk istiyorum daha bir kere bile bizim niye cocugumuz olmuyor demedi esim hatta kistler agri yapiyor benim agridan kivranirken ki halimi gorunce olmazsa olmasin senden onemli degil diyor bu bana yapabilecegi en buyuk destek esinde biraz anlayisli olsa keske sende stres yapmamis olursun problemde yoksa daha cabuk hamile kalirsin

Canim yanlis anlamada nekadar anlayissiz esin var senin? Bunun icin sorun cikarilirmi?? Bizimde olmuyor nerdeyse 1 senedir ugrasiyoruz. Doktorlar bana cogu kiside 1 1,5 sene suruyor dedi. Herkes ayni degilki. Bizdede sorun yok ama rabbim uygun gormuyorsa suan ne yapabiliriz ki? Benimde 1 troid bezim yavas calisiyormus doktor ondanda olmuyabilir dedi. Onun tedavisi icinde sInIrI gecmesi lazimmis benimki tam altinda heran cikabilir. Eger dereceler yukselirse tedavi olmam lazim ve 1 sene cocuk yasakmis. Bizde uzuluyoruz ama herseyi allahima biraktim. O nezaman neyi uygun gorurse ozman olucak. SANA TEK TAVSIYEM BIR KAC AY DUSUNMEYIN COCUK HAKKINDA KONUSMAYIN. BURDA HAMILELER TOPICLER OKU COGU UMIDI KESTIKTEN SONRA HAMILE KALMISLAR. gercekten cok isteyince dusununce olmuyor.
bence kesinlikle psikolojik olabilir aynı durum arkadaşım ile eşi arasında yaşandı ikiside oluruna bıraktıklarında hamilelik gerçekleşti ve şuan bir kızları var..bence bir süre düşünmeyeye çalışmalısın

Allah dilerse olur, kimin elinde var bi kudret? ha sana dusen sorunu arastirmak ve varsa tedavisini olmaktir.. esinin sana sknti vermesi cok cahilce

Bizde 2 Seneden beri Doktor Kapısındayız..Maddi manevi bütün herşeyimizi Harcıyoruz olmuyor.. Rabbimin Vardır Bir bildiği diyip Geçiyoruz Pko var bende eşimde hiç bir.Sorun yok.. !!!

Senden çocuğum olsun diye bana yıllarca yalvaran adam, anne olamayacağımı öğrendiğinde sadece seni istiyorum diyerek evlendi benimle. Tüm doktor işlerim, tedavilerim sırasında bir yıldır bir kez sözünü bile etmedi, içi gidiyor biliyorum, gözleri doluyo koca adamın bebek görünce ama bana gık demedi. Eşine bu forumda ki konuların bazılarını okut, bir kadın için bunun ne kadar zor olduğunu anlamasına yardımcı olur belki. Erkeğe bu konuda ne işler düştüğü konusunda bir fikri olur belki. Çok kızdım eşine çok :KK62::KK62::KK62: Benimkine ruhssuz diyorum bazen gidip özür dileyeyim bari ...

eski eltimin 8senedir olmamis, olmuyordu, ikisinde de bi sknti olmadigi halde.. Allah istemezse nasil olsun diyordu o kalles kaynana bile, insanlik dersi vermis kadin resmen.. hic hos degil boyle bi konuda esine sorun cikarmak

Bu dünyada kimse nasibinin dışına çıkamaz.. Allah eğer vermiyorsa ya zamani vardir ya da hic olmayacaktir. Biz de bekliyoruz. Cok şükür ki sabır diye bir olay var. Yoksa her sey daha zor olurdu...
Rabbim isteyen herkese versin inşallah. .

Canim gecen gun dusuk yaptim. Hamile oldugumu bilmiyordum. Adetim 4 gun erken geldi. Cok sancili gecti, sncilar gidip geliyordu. Bende kendi kendime dedim bir adet duzensizligi eksiktir felan diye. Meger dusukmus. Ama haklisin hersey psikolojikle alakali. Cok takintili olunca hep birseyler ters gidiyor. Takmamak lazim.

bence kesinlikle psikolojik olabilir aynı durum arkadaşım ile eşi arasında yaşandı ikiside oluruna bıraktıklarında hamilelik gerçekleşti ve şuan bir kızları var..bence bir süre düşünmeyeye çalışmalısın

Back
X