Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyden önce büyük bi sorumluluk tabiki de.ama hiç bir istek olmaması insanı geriyor ister istemez.zamanla değişir inşallah:)))belkide çocuk sevgisinin az olmasından kaynaklı olabilir.
hayır hiç de tuhaf bir durum değil, ben çocukları hiç sevmem ama kendinin olunca her şey değişiyor onun sevgisi ve sabrı kendiliğinden oluşuyor insanda, takılma bu kadar korkuların vardır mutlaka o yüzden istemiyorsundur gözünü kararttın mı hepsi zamanla kendiliğinden oluyor
aynı konu defalarca açıldı kapandı ben hepsinin daimi üyesiydim bununda takipçisi olcam :)
not:bende anne olmak istemiyorum herkes şaşkınlıkla karşılıyor bu durumu bende onların olmazsa olmaz tavırlarına şaşıyorum hayatta tadılması gereken bir sürü nimet var çocuk eksik olsada olur bence
Hayret ediyorum böyle cevaplara: ben kendim cocuklari sevmem ama kendinin olunca hersey degisiyor.
Bu ne perhiz? Bu ne lahana tursusu?
Bendede söyle: tüm cocuklari cok seviyorum, zencisinden tut, cingenin cocuklarina kadar, hatta tapiyorum desem yeridir ama kendim bu dünyaya cocuk getirmek istemiyorum.
11 senedir evliyim, cocugum yok ve cok mutluyum, hayati dibine kadar yasiyoruz....
Pismanmiyim? Hayir 1 sn. bile pisman olmadim, hayatimda verdigim en dogru kararmis bu benim icin..
hayır hiç de tuhaf bir durum değil, ben çocukları hiç sevmem ama kendinin olunca her şey değişiyor onun sevgisi ve sabrı kendiliğinden oluşuyor insanda, takılma bu kadar korkuların vardır mutlaka o yüzden istemiyorsundur gözünü kararttın mı hepsi zamanla kendiliğinden oluyor