- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Mervecan93
-
Aman ya uykusuzluktan millet ölse bu kadar çok çoğalmazdık. Doğum sancısını unutuyoruz sezaryen ağrısını unutuyoruz da ikinciye üçüncüye hamile kalıyoruz. Bunu bile unuttuktan sonra erkekler hiç konuşmasın yaniYa bunu Ben de düşünüyorum. Kuzeni 40 yaşında anne oldu, onlardan görüp bebek bakmak çok zor filan diye düşünüyor. Bebeğin babası "hiç uyumuyoruz gece" diyormuş.
Doğru olabilir ama 5 sene uykusuz kalmaya değer bence bir ömür çocuğunun olması. Belki o kuzeninden etkilenmiştir. :/
Canım Allah nasıp etmıyecekse 18 yasında da vermıyor komsum 38 yasında dogum yaptı. Sevıyorsan evlenmeye yanasıyorsa bır sure sonra bebekte ıstıyecektır merak etme. Sevgılım deyımce ergen sandım kusura bakmayın30 yaşıma gireceğim ama 7 yıl daha beklersem çocuğum olmayabiliracele etmem lazım bir şeyler için.
Ben de böyle söyledim kararın kesinse ve değişmeyecekse daha çok bağlanmadan birbirimize ayrılalım dedim ama bilmiyorum diyor. Kararı kesin değil. Kafası karışık sanırım. Net bir cevap alıp ona göre yolumu çizmek istiyorum ama o bilmiyorum diyor sadece. Ileride fikrinin değişip değişmeyeceği belli olmazmış.
Bende çocuk istemeyenlerdendim. Evlendim 3.ayda isteyerek hamile kaldımMerhabalar, bugün erkek arkadaşımın çocuk istemediğini öğrendim. Inanılmaz üzüldüm. Bugüne kadar bu konuda hiç olumsuz bir düşüncesi olduğunu ima etmemişti hatta arada şakasını yapardı çocuklarımız olunca vs diye.
Ciddi düşünüyoruz evlilik planimiz var ve ben bunu öğrenince ne düşünmem gerektiğini bilemedim. Çocuksuz bir evlilik kesinlikle istemiyorum. Ama birbirimizi çok seviyoruz erkek arkadaşım da benden ayrılmak istemiyor.
Tam olarak söyle söyledi "bugüne kadar çocuk konusunu hiç düşünmemiştim ve cocuk icin hevesli olduğumu söyleyemem, kesinlikle istemiyorum denemez ama benim için olmazsa olmaz değil. büyük bir sorumluluk bu. Hem çocuksuz çiftler de var. Seni seviyor olmam yeterli değil mi birlikte olmamız için vs..."
Onu çok seviyorum evet ama çocuksuz evlilik istemiyorum. Ayrılırsak kahrolurum evlenip çocuksuz kalırsam da kahrolurum. Ne düşünüyorsunuz?
Durun size daha hormonlar uğramadı, onu da teğet geçerseniz tamamdır.
30 ve devamında bir hallenmeler geliyor bize
Ya bunu Ben de düşünüyorum. Kuzeni 40 yaşında anne oldu, onlardan görüp bebek bakmak çok zor filan diye düşünüyor. Bebeğin babası "hiç uyumuyoruz gece" diyormuş.
Doğru olabilir ama 5 sene uykusuz kalmaya değer bence bir ömür çocuğunun olması. Belki o kuzeninden etkilenmiştir. :/
Baba olmaya hazır olmayabilir evet ama elbet birgün isteyecektir.Merhabalar, bugün erkek arkadaşımın çocuk istemediğini öğrendim. Inanılmaz üzüldüm. Bugüne kadar bu konuda hiç olumsuz bir düşüncesi olduğunu ima etmemişti hatta arada şakasını yapardı çocuklarımız olunca vs diye.
Ciddi düşünüyoruz evlilik planimiz var ve ben bunu öğrenince ne düşünmem gerektiğini bilemedim. Çocuksuz bir evlilik kesinlikle istemiyorum. Ama birbirimizi çok seviyoruz erkek arkadaşım da benden ayrılmak istemiyor.
Tam olarak söyle söyledi "bugüne kadar çocuk konusunu hiç düşünmemiştim ve cocuk icin hevesli olduğumu söyleyemem, kesinlikle istemiyorum denemez ama benim için olmazsa olmaz değil. büyük bir sorumluluk bu. Hem çocuksuz çiftler de var. Seni seviyor olmam yeterli değil mi birlikte olmamız için vs..."
Onu çok seviyorum evet ama çocuksuz evlilik istemiyorum. Ayrılırsak kahrolurum evlenip çocuksuz kalırsam da kahrolurum. Ne düşünüyorsunuz?
Merhabalar, bugün erkek arkadaşımın çocuk istemediğini öğrendim. Inanılmaz üzüldüm. Bugüne kadar bu konuda hiç olumsuz bir düşüncesi olduğunu ima etmemişti hatta arada şakasını yapardı çocuklarımız olunca vs diye.
ya istemezse?Baba olmaya hazır olmayabilir evet ama elbet birgün isteyecektir.
Doğru söylemiş zMana bıraksın zaten yası genç bellili . Cocuk sorumluluk demek zamanı gelince değişir fikriMerhabalar, bugün erkek arkadaşımın çocuk istemediğini öğrendim. Inanılmaz üzüldüm. Bugüne kadar bu konuda hiç olumsuz bir düşüncesi olduğunu ima etmemişti hatta arada şakasını yapardı çocuklarımız olunca vs diye.
Hiç öyle birşey yok saçmalamayınEvlendikten sonra ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?