Cocuk istemeyen erkek arkadaş

Aman ya uykusuzluktan millet ölse bu kadar çok çoğalmazdık. Doğum sancısını unutuyoruz sezaryen ağrısını unutuyoruz da ikinciye üçüncüye hamile kalıyoruz. Bunu bile unuttuktan sonra erkekler hiç konuşmasın yani

30 yaşıma gireceğim ama 7 yıl daha beklersem çocuğum olmayabilir acele etmem lazım bir şeyler için.
Canım Allah nasıp etmıyecekse 18 yasında da vermıyor komsum 38 yasında dogum yaptı. Sevıyorsan evlenmeye yanasıyorsa bır sure sonra bebekte ıstıyecektır merak etme. Sevgılım deyımce ergen sandım kusura bakmayın artık 30 yas gec degılbu arada sen kendıne ıyo bak doktora gıt kıstın fılan var mı baktır artk kdınlar gec menepoza gırıyor

Bunu size yapmaya hakkı yok. Ne demek bilmiyorum? Kim bilirmiş ona soralım madem. Size net bir cevap vermek zorunda. Israrla net konuşmazsa da siz “ileride çocuk istememe ihtimali olduğunu bildiğim biriyle evlenmek istemiyorum. Dolayısıyla seninle evlenmek istemiyorum. O yüzden seninle ilişkimi devam ettiremem” diyebilirsiniz.

Doktordan çocuğu olamayacağını öğrenseydiniz, böyle yazmazdım. Ama sizi böyle sürüncemede bırakmaya hakkı yok. Özellikle de daha önce size çocuklu hayaller kurdurttuktan sonra.

Sen ısteklı olma o zaman onlar ıstıyor evlenmek. Benım ıstedıgım sene esım ıstemedı evlenmek bende dedım kı ben ıstemıyorum ıse gırcem burda yenı kararlar aldım. Evlenmek ıcın bu kez o can attı.

Bende çocuk istemeyenlerdendim. Evlendim 3.ayda isteyerek hamile kaldım anladığım kadarıyla bu konuda kesinlikle istemiyorum demiyo ama yerinizde olsam ne yapardım bi fikrim yok.

Durun size daha hormonlar uğramadı, onu da teğet geçerseniz tamamdır.
30 ve devamında bir hallenmeler geliyor bize

Kesinlikle.
Yeğenlerimle o kadar aktif ilgilendim ki bekarken çocuğa doydum derdim.

Evlenirken kesinlikle en az 2 sene bekleriz dedik. Hiç içimde çocuk isteği yoktu.
Ama 1,5 sene geçip benim yaş da 30 u geçerken bende kıpırtılar başladı. Hormonların gücü diyorum buna
Zaten nörolojik rahatsızlığım olduğu için ön hazırlık süreci de gerekiyordu. 6 ay yeni ilaca alışmayı bekledim vs. al sana 2 yıl..
Ama ilk gebeliğim düşük oldu. Tekrar hamile kalıp doğurmamla 3 yıl geçti.

Eşim biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyordu. 3 sene geçse anca sorardı eminim. Ama hamileyken de benden çok pimpiriklendi.

40 yıldır uyuduğuna saysın yahu. Olacak o kadar
Maksimum 3 yılda normale döner..

Baba olmaya hazır olmayabilir evet ama elbet birgün isteyecektir.

eşim bana çocuk istemiyorum deseydi ayrılmazdık büyük ihtimalle.

nitekim evlenmeden önce,
eğer çocuğumuz olmazsa ben tedavi vs işlerine asla girişmem,
o süreçler çok yıpratıcı oluyor, ikimiz için de zor olur. çocuk olmazsa olur ama biz olmazsak olmaz,
demişliği var.

burada önemli olan nasıl olsa ikna ederim diyip yola çıkmamak.
kabullenebilirseniz devam edin.

O da 30 lu yaşlarda büyük ihtimal
Bilmiyorum demek biraz ergence
Ben olsam zaman kaybetmezdim biyolojik saat aleyhime işlerken

Baba olmaya hazır olmayabilir evet ama elbet birgün isteyecektir.
ya istemezse?
insanlar değişir ihtimali ile olsa çıkılmaz.
karşı tarafta aynı şeyi konu sahibi için düşünüyordur belki.
şimdi bir şokla çocuk istediğini sanıyor, beni ne kadar sevdiğini anladığında vazgeçecektir?

Sahsen cocuk istemeyen birisiyle evlenmek istemezdim. Erkek arkadasiniz istemiyorsa ona zorl kabul ettiremezsiniz tabiki. Evlenmeden once bu konuyu konusmaniz iyi olmus. Sayet cocuk konusunda fikir ayriliklari varsa ayrilmak en iyisi benve.

Evleneceğiniz insanla çocuk konusunda aynı fikirde olmanız gerek. Evlendikten sonra çocuk istediğinizde “ben sana demiştim baştan” diyecek. İkna ederim diye düşünmemek lazım.

Ben çocuk istemiyorum mesela. İsteyen biriyle asla evlenmem. Olsa da olur olmasa da kafasındaysa belki düşünürüm. Hayır ya onunla da evlenmem

Benim eşim daha sevgiliyken net olarak eğer sağlıkla ilgili bir sorunumuz olmazsa kalabalık bir ailemiz olsun istiyorum, çocuk istemem bir tane bana yeter diye düşünüyorsan bizden olmaz demişti
Zaman içerisindeki değişmeyen en net fikri hala çocuktur. Çocuk istemeseydim birden fazla eşimle ciddi sorun yaşardık.

O yüzden net bir fikir varsa çocukla ilgili olması yada olmaması ile ilgili öncesinde konuşulmalı.

La bi bismillah
Daha ortada evlilik yok,cocuk dusuncesi nasil olussun? Daha o gunleri dusunmeye coooook var.

Senin gibi dusunen biri ile mutlu olabilirsn. Hicbir erkek ugruna annelik hakkimi harcatmam (istiyorsam) bu bi tercihtir.

Hayatın ne getireceği bilinmez. Bir gün kararı değişebilir ama siz "olsa da olur olmasa da olur" diyebiliyorsanız evlenin. Kararı değişmezse pişman olmayın.

Ben de çocuk istemiyorum. Birkaç ay sonra 30 olacağım, hormonlarda bir hareketlilik yok hala.
Sevgilim "olsa da olur olmasa da olur, ama olmazsa daha iyi olur" modunda olduğu için bu konuda bir sıkıntı yaşamadık.
Ama "ben kesinlikle istiyorum, çocuksuz olmaz" falan deseydi çoktan ayrılmış olurduk.

Doğru söylemiş zMana bıraksın zaten yası genç bellili . Cocuk sorumluluk demek zamanı gelince değişir fikri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…