- 29 Mayıs 2019
- 90
- 49
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mervecan93
-
Benim çevremde vardı böyle kişiler bende dahil çocuk istemiyordum ama evlendikden sonra aileyi tamamlayan çocuk oldunu anlıyorsun saçmalık değil fikirHiç öyle birşey yok saçmalamayın
En başından beri çocuk istemiyordum hala istemiyorum esimde öyle bize hormonlar uğramadı çocul isteyen ve istemeyenler mümkünse evlenmesin olmaz çünküBenim çevremde vardı böyle kişiler bende dahil çocuk istemiyordum ama evlendikden sonra aileyi tamamlayan çocuk oldunu anlıyorsun saçmalık değil fikir
Siz net missiiz belki bu kişi değildir yani tam konuşmak lazım hassas konularEn başından beri çocuk istemiyordum hala istemiyorum esimde öyle bize hormonlar uğramadı çocul isteyen ve istemeyenler mümkünse evlenmesin olmaz çünkü
Hayır bide belki Allah korusun kadının çocuğu olmayacak o zaman diyecek mi ayrılalım çocuğum olmuyorya istemezse?
insanlar değişir ihtimali ile olsa çıkılmaz.
karşı tarafta aynı şeyi konu sahibi için düşünüyordur belki.
şimdi bir şokla çocuk istediğini sanıyor, beni ne kadar sevdiğini anladığında vazgeçecektir?
üremek üretmek lazım çoçuksuz evlilik olmaz yani.
Evet bence de ya istemezse? Bir tanıdığım çocuk doğurmaması, asla çocuk istememesi şartıyla evlendi, adamı sonradan ikna edeceğini sanıp şartı kabul etti ama kesinlikle ikna edemiyor, eşi baştan kabul etmeseydin diyor ki adam da haklı, böyle ciddi konularda fikrini değiştiririm ya da ben hamile kalırım mecbur bırakırım diye düşünmemek lazım, boşanma sebebi bile olabiliyor çünkü.ya istemezse?
insanlar değişir ihtimali ile olsa çıkılmaz.
karşı tarafta aynı şeyi konu sahibi için düşünüyordur belki.
şimdi bir şokla çocuk istediğini sanıyor, beni ne kadar sevdiğini anladığında vazgeçecektir?
Benim çevremde vardı böyle kişiler bende dahil çocuk istemiyordum ama evlendikden sonra aileyi tamamlayan çocuk oldunu anlıyorsun saçmalık değil fikir
Evet doğru saten bende yazımda konuşup net olunmasını yazdımHerkes sen ve senin cevren gibi degil. Bu yuzden cocuk isteyen de istemeyen de bu konularda özellikle biraz net olmali, konuşmali en sagliklisi budur.
Bazen bazi konulara bakiş acisi degisebilir insanin evet ama evlenince degisir kafasiyla ilerlemektense olabildigince başta konuşmak lazim ne sekilde degisecegi, degismeeycegi belli olmaz herkesin, kesin degisir demek dogru birsey degil.
Aile olmak cocuk yapmaktan gecmiyor herkes icin. Cocugu olan herkes aile degil malesef.
Aileyi tamamlayan çocuk değil sevgi saygı ve güvendir.Benim çevremde vardı böyle kişiler bende dahil çocuk istemiyordum ama evlendikden sonra aileyi tamamlayan çocuk oldunu anlıyorsun saçmalık değil fikir
Sevgi saygı güven olmadan aile kurulmaz kurulmamalida cocukda tamamlar tabi bu kişiye göre değişir kimisi çocuk olsun diye uğraşır kimisi doğurduğunu atar yani bu kisiyle alakalıAileyi tamamlayan çocuk değil sevgi saygı ve güvendir.
Tamam da çocuk tamamlamaz.Sevgi saygı güven olmadan aile kurulmaz kurulmamalida cocukda tamamlar tabi bu kişiye göre değişir kimisi çocuk olsun diye uğraşır kimisi doğurduğunu atar yani bu kisiyle alakalı
Saygı duyarım düşüncenize hayırlı gecelerTamam da çocuk tamamlamaz.
Çook sevdiğim bir öğretmenimin çocuğu yok ama eşiyle olan aşkına ilişkisine herkes gıptayla bakar. Yani bu insanlar yarım mı oluyor tamamlanmamış oluyor? Kimine göre çocuk önemlidir kimine göre asla istemez, yapı meselesi. Türk kadınlarının genelinde var bu, "bizi aile yapacak şey çocuk" derler, aslında çok yanlıştır. Sevgi saygı güven ve huzurdur önemli olan. İyi geceler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?