Cocuk istemeyen erkek arkadaş

Benim çevremde vardı böyle kişiler bende dahil çocuk istemiyordum ama evlendikden sonra aileyi tamamlayan çocuk oldunu anlıyorsun saçmalık değil fikir
En başından beri çocuk istemiyordum hala istemiyorum esimde öyle bize hormonlar uğramadı çocul isteyen ve istemeyenler mümkünse evlenmesin olmaz çünkü

Ihtimallerle yola devam edilmez ama bazen usteledikce olcagi varsada olmaz. Bu yuzden zamana birakip izleyebilirsinde vazgecmeyi deneyebilirsinde.

Hayır bide belki Allah korusun kadının çocuğu olmayacak o zaman diyecek mi ayrılalım çocuğum olmuyor

Sevgiliniz haklı bence. Sırf anne olayım diye bencillik yapmaktan başka birşey değil. Dünyanın geleceği rezil.
Eğitim çökmüş
Gençlerde gelecek fobisi oluştu haklı olarak
Kolejler dünya para. Devlet okullarının durumu Ortada..
En güzel okulları bitirenler işsiz. Eğitimsizler yetkili koltuklarda..
Çok doluyum bu konuda çook. Daha yüzlerce sayabilirim..
Çocuk istiyorsanız evlenmeyin. İyice netleştirin de, karar verin. En baştan söylemiş fikrini. Ne desek boş..

Böyle konuları görünce aklıma Sertap Erener geliyor. Sevgilisi (eşi) çocuk istemiyor diye çocuk yapmadı ve kadından ayrıldıktan sonra adam lise aşkı ile evlenip üstüne çocuk sahibi oldu. Ee kadınında yaş geçince çok istese de olmadı. Demem o ki çok iyi düşünün

Evet bence de ya istemezse? Bir tanıdığım çocuk doğurmaması, asla çocuk istememesi şartıyla evlendi, adamı sonradan ikna edeceğini sanıp şartı kabul etti ama kesinlikle ikna edemiyor, eşi baştan kabul etmeseydin diyor ki adam da haklı, böyle ciddi konularda fikrini değiştiririm ya da ben hamile kalırım mecbur bırakırım diye düşünmemek lazım, boşanma sebebi bile olabiliyor çünkü.

Benim çevremde vardı böyle kişiler bende dahil çocuk istemiyordum ama evlendikden sonra aileyi tamamlayan çocuk oldunu anlıyorsun saçmalık değil fikir

Herkes sen ve senin cevren gibi degil. Bu yuzden cocuk isteyen de istemeyen de bu konularda özellikle biraz net olmali, konuşmali en sagliklisi budur.

Bazen bazi konulara bakiş acisi degisebilir insanin evet ama evlenince degisir kafasiyla ilerlemektense olabildigince başta konuşmak lazim ne sekilde degisecegi, degismeeycegi belli olmaz herkesin, kesin degisir demek dogru birsey degil.

Aile olmak cocuk yapmaktan gecmiyor herkes icin. Cocugu olan herkes aile degil malesef.

Evet doğru saten bende yazımda konuşup net olunmasını yazdım

Ben çocukları aşşşırı seviyorum ve erkek arkadaşım çocuk istememe konusunda kesin konuşuyor olsaydı ayrılırdım malesef. Çünkü o istemiyor diye benim çocuğum olmayacak mı ömür boyu, anneliği tadamayacak mıyım. Bir ömür bunun özlemiyle yaşayamazdım ki. Fakat onun için de durum böyle, özgür iradesi. Gerçekten istemiyorsa zaten asla baskı yapılmamalı, herkesin aile kavramı farklı olabilir. Saygı duymak gerek..
Uyuşmuyorsa düşünceler, yollar ayrılmalı. Çok zor olsa da..

Sevgi saygı güven olmadan aile kurulmaz kurulmamalida cocukda tamamlar tabi bu kişiye göre değişir kimisi çocuk olsun diye uğraşır kimisi doğurduğunu atar yani bu kisiyle alakalı
Tamam da çocuk tamamlamaz.
Çook sevdiğim bir öğretmenimin çocuğu yok ama eşiyle olan aşkına ilişkisine herkes gıptayla bakar. Yani bu insanlar yarım mı oluyor tamamlanmamış oluyor? Kimine göre çocuk önemlidir kimine göre asla istemez, yapı meselesi. Türk kadınlarının genelinde var bu, "bizi aile yapacak şey çocuk" derler, aslında çok yanlıştır. Sevgi saygı güven ve huzurdur önemli olan. İyi geceler dilerim.

Saygı duyarım düşüncenize hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…