• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istemeyen erkek bulabilir miyim?

Kardeş sen inşaAllah bi git ya sinirlerimi bozdun git duanı sessizce odanda yorganın altında yap burda o kadar çocuk için can atan arkadaşlarımız var dua ediyorlar olsun diye o duyguyu yaşamak için mücadele ediyolar biraz empati zamanı gelir sen istersin olmayınca olsun diye dua edersin dua kapısı ne zaman açık olur bilinmez sen bu kafayla gidersen bırak çocuk istemeyen adamı normalini bile zor bulursun Allah sana akıl fikir versin
istemek kadar istememek de normal degil mi?Ben kimseye yapmayin demedim ki kendi kisisel sebeplerim var dedim.Yoksa Allah herkesin gonlune gore versin bana sanki onlara beddua etmisim gibi muamele yapmaya hakkin yok

Anacım bu nedir inşallah maşallah
Hayır düzgün ciddi bi şey yazayım diyorum usta falcıdan, 22 yaşında yumurtalık aldırmaktan filan bahsediyorsunuz
Gülme geliyor bana
20 yaşından bile küçük olabilir misiniz?
Bu kadar saçma şeyler o yaşlarda mantıklı gelir insana çünkü

Çocuk istemeyecek adam nerden bulurum diye sormuşsunuz ısrarla
Şu köşeyi dönünce pazar var, orada satılıyor
O zaman avrupadakiler ölmüş adamlar 50 yasinda yapmiyorlar.Bu benim kisisel tercihim.Tabi herkesle uymak zorunda degil.Ama boyle eletirilmeyi de hakketmiyorum

Anacım bu nedir inşallah maşallah
Hayır düzgün ciddi bi şey yazayım diyorum usta falcıdan, 22 yaşında yumurtalık aldırmaktan filan bahsediyorsunuz
Gülme geliyor bana
20 yaşından bile küçük olabilir misiniz?
Bu kadar saçma şeyler o yaşlarda mantıklı gelir insana çünkü

Çocuk istemeyecek adam nerden bulurum diye sormuşsunuz ısrarla
Şu köşeyi dönünce pazar var, orada satılıyor 🤦‍♀️

Adamı bulmuş da sanki aralarındaki tek problem çocuk isteyip istememekmiş 🙈

istemek kadar istememek de normal degil mi?Ben kimseye yapmayin demedim ki kendi kisisel sebeplerim var dedim.Yoksa Allah herkesin gonlune gore versin bana sanki onlara beddua etmisim gibi muamele yapmaya hakkin yok
İstememek tabi ki normal ama senin istememe sebebin normal değil

Yani evlenme mi diyorsunuz
😂Haha onu da nerden çıkardınız, Siz cocuk istemeyebilirsiniz tabi bu bir tercih meselesidir... Lakin evliligin amacı cocuk tur bence.. Diger türlü belli bir süreden sonra eşler birbirlerinden sıkılmaya başlıyor.. Evde oylanacak bir şey yok. Ömür 2 kişi her gece birbirine bakmakla geçmez ki, ben cocuk istemeyen adamdan her zaman korkarım, o kişi bana göre evliligi keyfi için kullanıyor, canı sıkılınca da karısına kapıyı rahatça göstermek isteyen adam demektir.. Bencildir kısaca .. Bilemiyorum çevremde hic cocuk düşünmeden evlilik yapan kişi yok yani

O zaman avrupadakiler ölmüş adamlar 50 yasinda yapmiyorlar.Bu benim kisisel tercihim.Tabi herkesle uymak zorunda degil.Ama boyle eletirilmeyi de hakketmiyorum
Sanmıyorum ki o Avrupadakiler usta falcıda çocuk lafı duyup sızlanıyorlar veya 20 yaşında yumurtalık aldırsam mı diye düşünüyorlar

İstemiyor da olabilirsiniz
Ama buna inşallahı durup durup katmak akıllı insan işi mi?
Çok dini kısma girmek istemiyorum ama inşallahtaki a'yı büyük yazacak kadar hassas olup çocuk sahibi olmak/olmamak gibi keskin bir konuda dua edecek cesarette olmak çelişiyor

😂Haha onu da nerden çıkardınız, Siz cocuk istemeyebilirsiniz tabi bu bir tercih meselesidir... Lakin evliligin amacı cocuk tur bence.. Diger türlü belli bir süreden sonra eşler birbirlerinden sıkılmaya başlıyor.. Evde oylanacak bir şey yok. Ömür 2 kişi her gece birbirine bakmakla geçmez ki, ben cocuk istemeyen adamdan her zaman korkarım, o kişi bana göre evliligi keyfi için kullanıyor, canı sıkılınca da karısına kapıyı rahatça göstermek isteyen adam demektir.. Bencildir kısaca .. Bilemiyorum çevremde hic cocuk düşünmeden evlilik yapan kişi yok yani

Benim cevremdede yok aslinda ama belki hayali farklo biri de olur dedim ama bu kadar kirici yorumdan sonra umudum da kalmadi.Yaşasim muzmin bekarlik

Sanmıyorum ki o Avrupadakiler usta falcıda çocuk lafı duyup sızlanıyorlar veya 20 yaşında yumurtalık aldırsam mı diye düşünüyorlar

İstemiyor da olabilirsiniz
Ama buna inşallahı durup durup katmak akıllı insan işi mi?
Çok dini kısma girmek istemiyorum ama inşallahtaki a'yı büyük yazacak kadar hassas olup çocuk sahibi olmak/olmamak gibi keskin bir konuda dua edecek cesarette olmak çelişiyor
Tabi ben de bu kadarini normal karsilamiyorum ama huyum tabi ki haklisniz

Hayatını bi canlıya adamak istemiyormuş haspam ki ben öylesi canlıya can veririm
Bende hayatımı bir canlıya adamak istemiyorum. Hatta hayatımı bir erkeğe bile adamak istemiyorum. Ve üstelik rahatım bozulsun istemiyorum. Sen canlıya canını verebilirsin, yapabilirsin. Ama ben vermem. Vermem ki yapmıyorum.

Bunun neresi anormal?

Tmm hanimlar ben cok anormalim.Yani biraz da anlamaya bile calismadiginiz icin sasiyorum.Hamile hanimlara mutluluklar.Isteyen herkese nasip olur insallah.Hepinizden özür diliyorum.Benim gibi biriyle sizi muhatap ettigim icin daha fazla cevap yazmicam.Anladigim su ki benim evlenmem cok yanlis olacak.InşaAllah herkes mutlu olur.Iyi geceler

Bende hayatımı bir canlıya adamak istemiyorum. Hatta hayatımı bir erkeğe bile adamak istemiyorum. Ve üstelik rahatım bozulsun istemiyorum. Sen canlıya canını verebilirsin, yapabilirsin. Ama ben vermem. Vermem ki yapmıyorum.

Bunun neresi anormal?
Ben katılıyorum
Gerçekten herkes çocuk istemek zorunda değil
Ama usta falcı bana şöyle dedi
Acaba yumurtalığımı aldırsam kafam rahat olur
İnşallah çocuk istemem gibi cümleler aşırı tuhaf 22 yaş için

Bazıları istemiyor. Bu kirli dünyaya çocuk getirmeyiz diyor.
Vardır elbet çocuk istemeyen biri ama zor bulunur. Bir de evliliğin temel amaçlarından biri çocuk. Çocuk istemeyen bir erkek evliliğe de pek yanaşmaz. Ayrıca bence çocuk olmayan ilişki bitmeye mahkumdur. Ortak bir amaç yok.

Ben katılıyorum
Gerçekten herkes çocuk istemek zorunda değil
Ama usta falcı bana şöyle dedi
Acaba yumurtalığımı aldırsam kafam rahat olur
İnşallah çocuk istemem gibi cümleler aşırı tuhaf 22 yaş için
O kısımları okurken deli deli kulakları küpeli sözü yankılandı kulağımda zaten

Bunun neresi anormal?
Hayatta başarılar o vakit size

21 yaşında istemezsin tabi. Hele bi büyü.
Bunun yaş ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Çocukken de istemezdim, yirmili yaşlarımda da. Şu an 33 yaşındayım hala istemiyorum. Hatta kistten dolayı tek yumurtalığım alındı 18 yaşımda, hiçbir korku yaşamadım ileride çocuğum olmaz diye. Bu kişinin hayatını nasıl yaşamak istediği ile alakalı bir durum.

Back
X