Çoçuk istemeyen eş

Daphne87

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
86
4
88
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim eşimle 9 yıldır birlikteyiz .yaşım 34 eşimin yaşı 36 ,ben yaşım sebebiyle çocuk düşünmeye başladım ama eşim isteksiz nasıl bakıcaz kirada yaşıyoruz napıcaz diyor.artık psikolojim bozulmaya başladı sanki evliliğimizde bir şeyler eksik gibi geliyor bu durumu yaşayan varsa bana tecrübelerini aktarabilirmi rica etsem.teşekkürler

Zamanlama Cok iyi. Daha nekadar beklenirki.
Kadinlar belli bir Yasi gectikten sonra riskier malum.
Geliriniz cokmu az. Belki bu yüzden
Korkuyordur esin. Coxuk Cok pahali, büyük sorimluluk..

Yaşınız ideal çocuk için kira Allah nasip etsin inşallah

Kirayı felan öne sürmüş ama kaç yaşında olacakmış çocuk ,önerisi neymiş size.

Evet cn
Zamanlama Cok iyi. Daha nekadar beklenirki.
Kadinlar belli bir Yasi gectikten sonra riskier malum.
Geliriniz cokmu az. Belki bu yüzden
Korkuyordur esin. Coxuk Cok pahali, büyük sorimluluk..
cnm gelirimiz normalin biraz üstünde diyebilirim ama 2 tarafın ailesindende hiç destek yok hayırlısı bakalım

Bazen keşke benim de eşim istemese diyorum bizim olmuyor malesef ben eşim çok istiyor diye yıllardır çabalıyorum yoksa ben pes ederdim eşinize bu durumdan da bahsedin yani Allah korusun geç olursa uğraşmak gerekir falan diye belki yumuşar

Allah en kısa zamanda size nasip eder inşallah erkekler maalesef kadınları robot zannediyor sanki tuşumuz var üremek için .önerebileceğim bir doktor var istanbulda dilerseniz

Allah en kısa zamanda size nasip eder inşallah erkekler maalesef kadınları robot zannediyor sanki tuşumuz var üremek için .önerebileceğim bir doktor var istanbulda dilerseniz
Amin inşallah rabbim size de gönlünüze göre versin inşallah eşiniz de yumuşar.Malesef istanbula çok uzağım doktor buldum aslında ama süreç uzun istanbul ise uzak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…