Eşimin kızını artık istemiyorum haksizmiyim

belizzzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
1
-2
1
26
2 yıllık evliyim ikimizinde ikinci evliliği ikimizinde ilk evliligimizden kızı var eşimin kızı 12 yaşında haftasonları bize geliyor ama ben artık istemiyorum . " Benim kızım bizimle yaşıyor 5 yaşında " eşimin kızı her geldiğinde sorun çıkartıyor çok afedersiniz sırf inat için wc sifonu bile çekmiyor hamburger yaptım sevdiği için gözüme baka baka balkondan attı alt katimizda dükkan var adam noluyor diye yukarı bağırdı kaç kere inanirmisiniz AVM ye sinemaya götürdüm sırf kaynaşmak için yok birden koşup uzaklaşıyor bende elimde kizimla caddede peşinden kosturdum araba falan çarpar diye . kendi kızıma aldığım kıyafetleri kesmiş hiçbir sekilde memnun olmuyor ve cumartesi geldiğinde eşim işten gelince karın bana yemek vermiyor diye yalanda konuştu eşim öyle bişey yapmiycagimi biliyor ama insan kendini kötü hissediyor eşimde farkında artık dün konuştuk bende farkindayim bazı şeylerin artık pazar günleri dışarda buluşurum dedi

2 yıllık evliyim ikimizinde ikinci evliliği ikimizinde ilk evliligimizden kızı var eşimin kızı 12 yaşında haftasonları bize geliyor ama ben artık istemiyorum . " Benim kızım bizimle yaşıyor 5 yaşında " eşimin kızı her geldiğinde sorun çıkartıyor çok afedersiniz sırf inat için wc sifonu bile çekmiyor hamburger yaptım sevdiği için gözüme baka baka balkondan attı alt katimizda dükkan var adam noluyor diye yukarı bağırdı kaç kere inanirmisiniz AVM ye sinemaya götürdüm sırf kaynaşmak için yok birden koşup uzaklaşıyor bende elimde kizimla caddede peşinden kosturdum araba falan çarpar diye . kendi kızıma aldığım kıyafetleri kesmiş hiçbir sekilde memnun olmuyor ve cumartesi geldiğinde eşim işten gelince karın bana yemek vermiyor diye yalanda konuştu eşim öyle bişey yapmiycagimi biliyor ama insan kendini kötü hissediyor eşimde farkında artık dün konuştuk bende farkindayim bazı şeylerin artık pazar günleri dışarda buluşurum dedi
Eşinizin kızının babasının evinde kendine ait bir odası, yatağı var mı ?

Kızınız onun babasıyla yaşadığı için kıskanıyordur, eşinizin kızını istememe hakkınız yok bence, ancak eşinizi istememe hakkınız olabilir, boşanır halledersiniz onu da.

Kardeşler birbirini kıskanırken üstelik babasının başka bir evde yaşamasını , sizin kızını kıskanıyor olması doğal. Evlenmeden önce bu konuları zaten konuşmuşsunuzdur. Kız çocuğu annesiyle mi yaşıyor?

E peki eşin senin kızını istemezse? Neden senin kızın sizinle yaşıyor ama onun kızı sizinle yaşamıyor? Siz de kızınızı babasına verin şartlar eşit olsun o zaman konuşalım ne dersiniz?
Merhamet diyorum başka da bi şey demiyorum. O kocanız olacak adama da yazıklar olsun. Kendi kızına haftada bir babalık yapıyor ama sizin kızınıza 7/24 maşallah. Ben o kızın yerinde olsam dünyayı yıkardım net!

Eminim çok iyi annesindir hiç ayirmiyorsundur, sevgi yumağı oluyorsundur falan filan ama küçük bı çocuğun babasıyla yaşayan başka bir cocugu kiskanabileceğini düşünemiyorsun öyle mi? Adam da müthiş baba yani, sizinkine babalık yapıyor kendi kizina gelince çözümü çocuğu evine getirmemek mi... Ne güzel bı problemden kurtulmuş olmuşsun, ayak bağın olmaz daha.

Back
X