Maddi durumu bahane ediyor ama durumu da gayet yerinde evi var arabası var birikmisi var zorlanacak biri değil sözde şu anlık istemiyormuşEşi neden istemiyor, hiç mi istemiyor şu an için mi istemiyor? Evlenmeden önce konuşmamışlar mı? Bunların cevabı önemli.
İstemeyene zorla bir çocuk yaptıramazsınız. İki taraf da kararından vazgeçmiyorsa evet boşanmaktan başka çare yok.
Yaşları kaç? Adam hiç istemiyorum demiyormuş. Belki kendini hazır hissetmiyordur.Maddi durumu bahane ediyor ama durumu da gayet yerinde evi var arabası var birikmisi var zorlanacak biri değil sözde şu anlık istemiyormuş
Bence bi süre üzerine gitmesin eğer gerçekten eşine güveniyorsa beklesin Ablanız oda haklı 3 yıl olmuş tabiki ister anne olmak ama hiç istemiyorsa orda konu sıkıntıya girer zaman istiyorsa o ayrı tabiSelamlar hanımlar bugun buraya ablam için yazıyorum, yazıyoruz. Benim ablam 24 yaşında üç yıllık evli bir kadın Bi tane düşüğü oldu haliyle evlat hasreti çeken biri. Evlendiğinden beri çocuk istiyor ama eşi yanaşmıyor bu duruma defalarca konuştu ama eşi istemiyor o hamileliği de kaza ile olmuştu artık küsüp evi terk etmeyi düşünüyor çocuk yoksa boşanacağım diyor sizce ne yapılmalı nasıl davranmalı bize Bi akıl verin lütfen
Bacim seninde dogum baya yaklasmis gormusken sorim dedim son zamanlarin nasil gidiyo zorlaniyomusunŞu an için istemiyorum diyorsa ve ablan evliliklerine güveniyorsa bekleyebilir. Ablanında yaşı genç çünkü. Adam evlilikleri sağlam bi temelde olmadığı için istemiyorsa ayrılsınlar, kötü giden bi evlilikse çocuk istememek çok mantıklı. Benim eşim çok istiyordu, ama ilk aylar bocaladı, doğuma 1 gün kaldı biz napcaz diye geziyordu bugün.
Bacim seninde dogum baya yaklasmis gormusken sorim dedim son zamanlarin nasil gidiyo zorlaniyomusun
Cinsiyet nedir kiz bebekler daha zor oluyo deniliyo benimki kiz simdilik biseyim allaha şükür son zama lar naparim bilmiyorum.Aylardır her işimi kendim yaptım. Temizlik yemek hiç zorlanmadım çok aktiftim evde eski düzen nasılsa öyle devam ettim. Ama şu son 1 hafta 10 gündür ben ben değilim. Yatmak kalkmak bile zor yuvarlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?