- Konu Sahibi talimterbiye
Esim surekli cocuk diye baski yapiyordu esimden sadece iki yil istedim cunku iki yil sonra isimle ilgili hersey rayina oturmus olacak ama bunu anlamak istemiyor. Esim okumus bir insan ama bir erkek ne kadar okumus olsa bile bencillik dogalarinda var. Ben cocuk dogurdugumda cocuga bakacak kimse yok isimden tamamen ayrilmami istiyor. Bunca yillik emegimi cope atamam. Bana resti cekti ben de benden bosanip ne yapacaksin annenin buldugu uygun bir adayla evlenip cocuk mu yapacaksin dedim cevap vermedi ben seni cok seviyorum ama boyle evlilik olmaz dedi. Tamam dedim icim o kadar acidi ki o zaman bende cocuk istemeyen bir adamla evlenirim dedim yeter sus diye bagirdi elimden bir kaza cikacak yoksa biri mi var onun icin mi cocuk istemiyorsun gibi supheler kapiyi vurup cikti uc gundur eve gelmiyor. Kayinvalidem bosanin diyor ablasi sakin bosanmayin birbirinize yazik edersiniz diyor kafam iyice ambole oldu. Bugun arkadasi yanima geldi. Biraz konustuk beyefendi mal paylasimi bile yapmis evi bana birakacakmis kredisini de kendi odeyecekmis sagolsun ev bahsetmis hicbir sey istemiyorum dedim sadece arabam var kendime ait ev onun olsun dedim. Telefonlarima cikmiyor son kez konusmaliyim boyle bitemez diye dusunuyorum ve onun aramasini bekliyorum baska da elimden birsey gelmiyor. Annesinde kaliyormus annesiyle kiz kardesi istedigi kivama getirip kafasini doldurmuslardir. Annemden kafam sisti diye bugun ablasina gidecekmis. Beni ailede tek seven kisi ablasi belki ablasinin etkisiyle arar beklemekten baska carem de yok.