Cocuk istemiyorum diye evliligim bitiyor

talimterbiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
272
1
26
Ankara
Esim surekli cocuk diye baski yapiyordu esimden sadece iki yil istedim cunku iki yil sonra isimle ilgili hersey rayina oturmus olacak ama bunu anlamak istemiyor. Esim okumus bir insan ama bir erkek ne kadar okumus olsa bile bencillik dogalarinda var. Ben cocuk dogurdugumda cocuga bakacak kimse yok isimden tamamen ayrilmami istiyor. Bunca yillik emegimi cope atamam. Bana resti cekti ben de benden bosanip ne yapacaksin annenin buldugu uygun bir adayla evlenip cocuk mu yapacaksin dedim cevap vermedi ben seni cok seviyorum ama boyle evlilik olmaz dedi. Tamam dedim icim o kadar acidi ki o zaman bende cocuk istemeyen bir adamla evlenirim dedim yeter sus diye bagirdi elimden bir kaza cikacak yoksa biri mi var onun icin mi cocuk istemiyorsun gibi supheler kapiyi vurup cikti uc gundur eve gelmiyor. Kayinvalidem bosanin diyor ablasi sakin bosanmayin birbirinize yazik edersiniz diyor kafam iyice ambole oldu. Bugun arkadasi yanima geldi. Biraz konustuk beyefendi mal paylasimi bile yapmis evi bana birakacakmis kredisini de kendi odeyecekmis sagolsun ev bahsetmis hicbir sey istemiyorum dedim sadece arabam var kendime ait ev onun olsun dedim. Telefonlarima cikmiyor son kez konusmaliyim boyle bitemez diye dusunuyorum ve onun aramasini bekliyorum baska da elimden birsey gelmiyor. Annesinde kaliyormus annesiyle kiz kardesi istedigi kivama getirip kafasini doldurmuslardir. Annemden kafam sisti diye bugun ablasina gidecekmis. Beni ailede tek seven kisi ablasi belki ablasinin etkisiyle arar beklemekten baska carem de yok.

ne anlayışsız şu erkekler
düzgün bir şekilde 2 yıl istediğini de söylemişsin
bence alttan felan alma kendi pişman olsun sonuçta ortak ve ciddi bir karar bu
onun yada sadece senin istmenle olacak değil
ki çocuk demek %90 anne demek
iş hayatın rayına otursun ki çocuğuna daha iyi bir gelecek sağlayabilesin
bu kadar görmemezlik ve bencillik olamaza
alttan alma derim

Canım yaşın kaç, kaç yıllık evlisin bunları bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama evlenmededn bunları hiç konuşmadınız mı merak ettim.Birde pardon ama seni damızlık mı almış çocuk doğur diye ya sende istediğin halde olmazsa ne yapacak bu seferde çocuğun olmuyor diye mi boşayacak.Eşin için evlilik çocuktan ibaretse ona göre biriyle evlenseymiş işini şansa bırakmasaymış o zaman

eski konularını tek tek sakin kafayla bi okurmusun, ama böyle dışardan bakan biri gibi

Canım allh yardımcın olsun
Ne dıım nasıl yorum yapayım yada ne desm yardımcı olabilirim diyorum aklıma bişi gelmiyo
İyice düşün canm bnm iş mi eşmi
Cocuktan sonrada calışabılırsın
Kv ve kardeşininde eşini doldurması bi ilginç
Baska bi problmlerde var galiba bnce bu konuda bu kadar net cvp veremzlerdi dimi boşansın diye faln
Kaç yıllık ewlisin
Eşinin bu tutumu cok degişik
3 gun ewe gelmmk ne demk hayatında biri varmış gibi bi tawır inş öle bişi yıktur canım cann sıkılsın dıye sölemedim sadece temkinli ol ve sürekli arama güçlü dur
Adam bnce boşanmayı önceden kafaya koymuşta cocuknahaneymiş gibi geldi
Ne bilim hmn 3 günde mal paylaşımı yapması falan telefonları acmama gıbı
Canm bunun altında baska bişi yatmasın
Ne diyeyim yha bnce arama sürekli kendini bişi sanmasın!!!
Hayy allahım bu milleete rahatlık batıyo galibaaaaaaaaa

Canım yaşın kaç, kaç yıllık evlisin bunları bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama evlenmededn bunları hiç konuşmadınız mı merak ettim.Birde pardon ama seni damızlık mı almış çocuk doğur diye ya sende istediğin halde olmazsa ne yapacak bu seferde çocuğun olmuyor diye mi boşayacak.Eşin için evlilik çocuktan ibaretse ona göre biriyle evlenseymiş işini şansa bırakmasaymış o zaman

Acikcasi evlenmeden once hic konusmadik boyle birden bire baba olmak isteyecegini de tahmin edemedim cunku bekarken cok ucariydi. 30 yasimdayim esimde benden uc dort yas buyuk yaklasik iki yillik evliyiz

Esim surekli cocuk diye baski yapiyordu esimden sadece iki yil istedim cunku iki yil sonra isimle ilgili hersey rayina oturmus olacak ama bunu anlamak istemiyor. Esim okumus bir insan ama bir erkek ne kadar okumus olsa bile bencillik dogalarinda var. Ben cocuk dogurdugumda cocuga bakacak kimse yok isimden tamamen ayrilmami istiyor. Bunca yillik emegimi cope atamam. Bana resti cekti ben de benden bosanip ne yapacaksin annenin buldugu uygun bir adayla evlenip cocuk mu yapacaksin dedim cevap vermedi ben seni cok seviyorum ama boyle evlilik olmaz dedi. Tamam dedim icim o kadar acidi ki o zaman bende cocuk istemeyen bir adamla evlenirim dedim yeter sus diye bagirdi elimden bir kaza cikacak yoksa biri mi var onun icin mi cocuk istemiyorsun gibi supheler kapiyi vurup cikti uc gundur eve gelmiyor. Kayinvalidem bosanin diyor ablasi sakin bosanmayin birbirinize yazik edersiniz diyor kafam iyice ambole oldu. Bugun arkadasi yanima geldi. Biraz konustuk beyefendi mal paylasimi bile yapmis evi bana birakacakmis kredisini de kendi odeyecekmis sagolsun ev bahsetmis hicbir sey istemiyorum dedim sadece arabam var kendime ait ev onun olsun dedim. Telefonlarima cikmiyor son kez konusmaliyim boyle bitemez diye dusunuyorum ve onun aramasini bekliyorum baska da elimden birsey gelmiyor. Annesinde kaliyormus annesiyle kiz kardesi istedigi kivama getirip kafasini doldurmuslardir. Annemden kafam sisti diye bugun ablasina gidecekmis. Beni ailede tek seven kisi ablasi belki ablasinin etkisiyle arar beklemekten baska carem de yok.

evliliğin cok mu yeni,kaç yasındasın. ne iş yapıyorsun, severek mi evlendin

kızlar Allah aşkına yaşla başla ne ilgisi var yaa yaşı 30 küsür ille doğurması mı gerekiyo kadın istemiyorum dediği anda bitmiştir olay ayrıca adam işide bırakmasını istiyomuş

Sakince konuşun ararsa, eşiniz belkide çocuk fikrini kabul etmeniz için böyle davranıyordur. Önceki konu başlıklarınızı okudum bu konuda eşiniz daha öncede sorun çıkarmış.
Aramıyor, telefonlarıma çıkmıyor demişsiniz arasa ve çocuk yoksa bende yokum dese ne yapacaksınız?
Allah yardımcınız olsun.

seviyorum demiş bide,sizi zerre kadar sevmiyo ki seven adam böyle mi yapar dmekki bi başkasından yada sizden çocuğunun olması aynı şey onun için çok çok üzücü bi durum ama güçlü olun

Talimcim diger actıgın konuları okudum
Eşinin ailesi afedersin cok dengesiz insanlar
Eger cocuk yaparsan bnce bazı şelerde zorlanıcaksın yasın daha genç
İşin war bnce iyi düşün
Mutlu olabılecekmisin
Sorunların bitecek mi
Cocuk yapınca senin sorumlulugun artacak
Şimdiki gibi özgür olmayacaksın
Ole seni sewıyorum lafları artık bu dewırde laf kalabalıgından baska bişi degil
Bn senin yerinde olsam senin yasadıklarını yasacam inan ki hiç düşünmez boşanırdım
Konularını okuduktan sonra böle düşündm
Bazen ben eşimle problm yasıyorum her ewde oldugu gibi basımı alıp gidesim geliyo
Ama yawrum önmde koca bi engel
Bnce hiç bişi düzelmicek eziyet etme kendine ve cocuk yaparsan cocuguna
Eşin sana sahıp çıkmamış hiç
Her kavgada almış basını gitmiş
Kv görümce desen arkandan atıp tutuyo
Ne bilim senin için bol bol dua etmkten baska yapcak hiçbişi yok
Ama kendine bunu yapma
Hani diyolar yha kadınlar ewlenince özgürlüğü biter
Hayır kadınlar cocuk yapınca özgürlük gîder
Bazı şelere katlanmk zorunda kalırsın anne yüregi öle geniş olur ki acısını tatlısını yüregine gömer
İyi düşün taşın akıllı kararlar ver !!!!!
Hayat ta herşey olabilir bısanmak ayıp dwgildir. Günah degildir
İnsan dünyaya bir defa geliyır
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu wersn
Sende ole dua et canm

Canım allh yardımcın olsun
Ne dıım nasıl yorum yapayım yada ne desm yardımcı olabilirim diyorum aklıma bişi gelmiyo
İyice düşün canm bnm iş mi eşmi
Cocuktan sonrada calışabılırsın
Kv ve kardeşininde eşini doldurması bi ilginç
Baska bi problmlerde var galiba bnce bu konuda bu kadar net cvp veremzlerdi dimi boşansın diye faln
Kaç yıllık ewlisin
Eşinin bu tutumu cok degişik
3 gun ewe gelmmk ne demk hayatında biri varmış gibi bi tawır inş öle bişi yıktur canım cann sıkılsın dıye sölemedim sadece temkinli ol ve sürekli arama güçlü dur
Adam bnce boşanmayı önceden kafaya koymuşta cocuknahaneymiş gibi geldi
Ne bilim hmn 3 günde mal paylaşımı yapması falan telefonları acmama gıbı
Canm bunun altında baska bişi yatmasın
Ne diyeyim yha bnce arama sürekli kendini bişi sanmasın!!!
Hayy allahım bu milleete rahatlık batıyo galibaaaaaaaaa

Biz zaten surekli bu konu yuzunden tartisiyorduk. Annesinin beni istememesi gibi buyuk problemlerimizde var bu sorunda onlardan dogan bir sorun

AAaaaa çok üzüldüm yazınızı okuyunca...neden bu kadar çabuk vazgeçti ki eşiniz anlayamadım..Bu kadar basit olamaz...mücedele etmeden bırakıp gitmiş..birilerinin konuşmasıyla mı kıvama gelecek.yazık etmeyin evliliğinize .tek sorun bu olsun..çok üzüldüm..

şimdi okudum mesleğinizi o noktaya gelmek bile hiç kolay değil yazık günah olur bırakmanızı istiyomuş eşiniz

canım eski konularına baktım yaşadıkların kolay değil..Ailenle hala görüşmüyormusun? eğer ki görüşmüyorsan bu durumda eşinin kullanabileceği bir durum..Benden başka kimsesi yok aileside yanında değil sığınacak kimsesi yok gibi düşünüp seni aklı sıra yola getirmeye çalışıyor olabilir..Ben yalnızda ayakta kalırım mesajını ver ama bu sebep yüzünden ayrılmakda çok saçma bence oturun konuşun bi çözüm bulunacaktır..

Back
X