- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi booksmoney
Ben ölünce digeri yalniz kalmasi diye. Ya 2 ve daha fazla ya da hic diye dusunmustum. Yoksa bayildim cocuk askindan oldum hemen 2. Yi de yapmaliyim demedim yani![]()
Hmm anladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ölünce digeri yalniz kalmasi diye. Ya 2 ve daha fazla ya da hic diye dusunmustum. Yoksa bayildim cocuk askindan oldum hemen 2. Yi de yapmaliyim demedim yani![]()
Anladim, nezaketiniz ve tatli aciklamaniz icin de ayrica tesekkur ederimHmm anladımfarklı düşünce yapisindayiz yaşam tarzı olarak da öyle o yüzden şaşırdım sordum sorgulamak amaçlı değildi yani
![]()
Hah iste ama benim vucudum guzeldiis guc konusunda da ben de kendi isimi yapiyorum ama soyle dusunun proje teslim gununuzde cocugunuz ateslenecek, baska bir is yetistirirken usutmus olacak vs. Surekli asiri bir yuk, her ne kadar babayla isbolumu olsa da (ki benim bebelerin babalari cok iyi babaydi) cocuk hasta oldugu icin siz de uyuyamayacaksiniz ve tum hayatiniz etkilenecek bu sekilde ve bu surekli olacak
![]()
Anladim, nezaketiniz ve tatli aciklamaniz icin de ayrica tesekkur ederim![]()
evet bunları çok iyi düşünmek gerekiyor ki benim canım tatlıdır. Gece ses olur uyuyamazsam bile çok sinirlenirim. benim eşime göre her zaman onun işi daha önemlidir.
Onun kendi işi çünkü şu an. O yüzden evle ve çocukla benim daha çok ilgilenmemi bekler iş bölümünden ona büyük pay kalmayacağını sanıyor. Ama yanılıyor. vardiyalı çalışıyorum ve gece çalıştığımda çocuğa bakacak. Keşke emzirme özelliği yükleyebilsek diyorum hatta
iş yerimde çocuğunu 3 aylık bırakıp gelen bir ton kadın var. Hiçbirnin de gözaltları mor değil. Her gün şıkır şıkır geliyorlar valla. O üyenin yazdıkları bize abartı geldi aslında. Evet çiçek sular gibi büyümeyecek ama kendini o denli de bırakmazsın en fazla vücudun sarkar sizin dediğiniz gibi.
ben normalde haftada 3 gün uzun mesafe koşarım. Çocuğuma bir arkadaşımdan koşuya uygun bebek arabası bile aldım şimdiden. beraber koşacağız inşallah. Çocuğum olacak zaten hayatım bitecek aman salayım kendimi durumuna girmeye gerek yok.
Turk kadinlarinin cogu bebegine adapte olmak zorunda hissediyor kendi ama asil dogru olan bebegin anneye ve annenin yasam tarzina adapte olabilmesiRica ederimcevabınız için de ben teşekkür ederim
bende erken anne olmuş çocuklarına çok bağlı hayatımı onlara göre planlasamda çok mutlu olan ama aynı zamanda kendisinde seven,vakit ayıran bı anneyim. Farkliliklarimizla güzeliz kimseye başka biseyi dayatmakla bı yere varamayız. Burda çok fazla oluyor bu ama keşke herkes karşısındakinin yaşam tarzını sorgulamasa..
![]()
Hahahhaha bu mesaj beni çok eğlendirdi çünkü benim çocuğum var ve :Biz çocuk istemiyoruz ve yapmayacağız.
Neden derseniz;
Çevremizde çocuğu olan kişileri gördükçe iyice soğuduk.
Yapı olarak ikimizde çocuk sevmiyoruz, tahammül edemeyiz.
Şuan geziyoruz tozuyoruz kendimize zaman ayırıyoruz en önemlisi birbirimiz için önemliyiz. Önceliğimiz birbirimiziz veya kendimiziz.
Çocuk olduktan sonra;
Ne uyuduğun uyku uyku , ne yediğin yemek yemek.
Uykusuz bakımsız vakitsiz sürekli tedirgin diken üstünde büyük sorumluluk gerekecek.
Kişisel olarak tahammül seviyesi bile düşecekken eşler birbirinden soğuyacak.
Evde ciyak ciyak sürekli ilgi isteyen küçük bir insan olacak.
Bıkacak sıkılacaksın eşya değil atamazsın.
Hayatın mahvolacak.
Bireysel değil xxxxin annesi olacaksın.
Of diyecek pof diyeceksin atamayacaksın.
Elbet canından parça seviyor olacaksın ama artık bir HAYATIN OLMAYACAK.
anneler lütfen duyar kasmasın bu dediklerimi bal gibi de hepsi yaşıyor.
Dediğim gibi ben çocuk istemiyorum ama olsaydı onu parçam olduğu için severdim. Fakat bir tercih olarak anne olmamayı tercih ediyorum aslında olana saygım var istediler ve yaptılar elbette ben de bir çocuktum :)Hahahhaha bu mesaj beni çok eğlendirdi çünkü benim çocuğum var ve :
2 senedir uykum dediğiniz gibi
Yemeğim de bi nevi öyle
Aşırı bakımsızım, eşim de saldı
Evde sürekli çocuk uyuduktan sonra ne yapacağımı düşünüp hiçbir şey yapamadan ve dinlenemeden zaman geçiyor.
Eşime sinir oldum özellikle ilk 1 sene ama 2. Sene geçti ona da acımaya başladım çocuğu oldu ama karısını kaybetti nerdeyse. (1.5 yaşına kadar kendi odasında uyuyan çocuk 8 aydır babasını yatak odasına sokmuyor kocam koltukta uyuyor ben çocukla)
Evde sürekli anne kalk anne koş anne hadi hoppa yap şeklinde.
Dışarıda markette falan 10 dk da halledeceğim iş 3 kat uzun ve yorucu oluyor.
Bazen İşe gittiğim günler huzur doluyorum
Evet artık bir hayatım yok, eşime en çok kurduğum cümle "bir zamanlar benim de bir hayatım vardı"
Duyar kasacak bişey yok bence gerçek bunlar.
Ama bunları tolere eden bir şey var o da çocuğu isteyerek yapmış olma durumu yani GÖNÜLLÜLÜK ESASI :)
Bunları bile isteye kabul ettiğin için ve de çocuğunun hayatına kattığı biiiiiir sürü anlık mutluluk ve genel olarak huzurlu olma hali ile bahsettiklerin tamamen katlanılmaz şeyler olmaktan çıkıyor.
Kızımla olan hayatımı çok seviyorum. Görüp Görebileceğim en sevimli şey galiba. Kargaya yavrusu kuzgun görünürün de ötesinde bir durum olabilir, bence cidden çok orijinal bir karakter
Amaaa bana ikinci derseniz koşarak kaçarım.İkinci bir hayatım olursa bir gün, onu çocuksuz geçirmeyi tercih ederim. Yani özetleyecek olursak hiçbir şey toz pembe olmuyor çocuk olunca ama çocuklara düşkün olmayan, hiç çocuk hayali kurmamış biri olarak bence iyi ki yaptım.
Turk kadinlarinin cogu bebegine adapte olmak zorunda hissediyor kendi ama asil dogru olan bebegin anneye ve annenin yasam tarzina adapte olabilmesi
succulentaski o kadar da sikir sikir olmak biraz zor 3 aylik bebeyle, uyarayim da sonra hayal kirikligi yasamayin
![]()
Sadelikherseydir aynen oyle, herkes bir degil, ayni sekilde de dusunup yasayamaz. Onemli olan anlamaya calismak ve saygi gostermek
![]()
Of ben isteyerek de yapmadım, neler neler yaşadım ama şu an eşime "ya kedi alırız ya ikinci çocuk" baskısı yapıyorumHahahhaha bu mesaj beni çok eğlendirdi çünkü benim çocuğum var ve :
2 senedir uykum dediğiniz gibi
Yemeğim de bi nevi öyle
Aşırı bakımsızım, eşim de saldı
Evde sürekli çocuk uyuduktan sonra ne yapacağımı düşünüp hiçbir şey yapamadan ve dinlenemeden zaman geçiyor.
Eşime sinir oldum özellikle ilk 1 sene ama 2. Sene geçti ona da acımaya başladım çocuğu oldu ama karısını kaybetti nerdeyse. (1.5 yaşına kadar kendi odasında uyuyan çocuk 8 aydır babasını yatak odasına sokmuyor kocam koltukta uyuyor ben çocukla)
Evde sürekli anne kalk anne koş anne hadi hoppa yap şeklinde.
Dışarıda markette falan 10 dk da halledeceğim iş 3 kat uzun ve yorucu oluyor.
Bazen İşe gittiğim günler huzur doluyorum
Evet artık bir hayatım yok, eşime en çok kurduğum cümle "bir zamanlar benim de bir hayatım vardı"
Duyar kasacak bişey yok bence gerçek bunlar.
Ama bunları tolere eden bir şey var o da çocuğu isteyerek yapmış olma durumu yani GÖNÜLLÜLÜK ESASI :)
Bunları bile isteye kabul ettiğin için ve de çocuğunun hayatına kattığı biiiiiir sürü anlık mutluluk ve genel olarak huzurlu olma hali ile bahsettiklerin tamamen katlanılmaz şeyler olmaktan çıkıyor.
Kızımla olan hayatımı çok seviyorum. Görüp Görebileceğim en sevimli şey galiba. Kargaya yavrusu kuzgun görünürün de ötesinde bir durum olabilir, bence cidden çok orijinal bir karakter
Amaaa bana ikinci derseniz koşarak kaçarım.İkinci bir hayatım olursa bir gün, onu çocuksuz geçirmeyi tercih ederim. Yani özetleyecek olursak hiçbir şey toz pembe olmuyor çocuk olunca ama çocuklara düşkün olmayan, hiç çocuk hayali kurmamış biri olarak bence iyi ki yaptım.
Yazdıklarımdan bunu mu çıkarttınız yani ? Pes pes peessssss...!!!!! Çocuk isteyen yapsın isteyen yapmasın banane hanımafendi .. Ben konu sahibine istinaden birşey.yazmadım farkındaysanız. Hayatım boyunca hiç kimseye de çocuk yap demedim. Tam tersi gez toz eğlen evliliğinin tadını çıkart sonra çocuk yaparsın dedim.. Yazdığım şey çocuk anlatıldığı gibi öcü birşey değil.. Zorlukları evet var ama düzenini kurunca herşey kolaylkla oluyor diyorum. Yazdıklrımı nasıl okuduğunuzu anlayamadım..Konu sahibini belki de çevresindeki sizin gibiler korkutuyordur, olamaz mi yani? Cevre baskısı tam da sizin yaptiginiz gibi birsey iste.Konu sahibi aslinda cocuk sevmiyorum, istemiyorum diyor ama sizin gibiler "yap bak sonra ilerde pisman olursun"diyor.Ve susmuyor bu cevre hic susmuyor!!
Haklısın abla ama polemik yaratan çok oluyor.Hanımlar,
konuyla alakalı raporlar yapılmış o yüzden geldim, üsluplara dikkat ederek ve polemiğe girmeden yazsanız süper olur, ben de zebellah gibi topiğe gelip gidip birilerini götürmek zorunda kalmam, herkes için böylesi daha güzel olmaz mı?
Çok pardon ama nasıl böyle kesin bilgiler gibi yazabiliyorsunuzÖyle oluyor hanımefendi, bunlar gerçekler. Hayal aleminde yaşamaya gerek yok. Çiçekler, böcekler uçuşmayacak çocuk olunca.
Yaşanılanlar ve görülen şeylerle yazabiliyorum.Çok pardon ama nasıl böyle kesin bilgiler gibi yazabiliyorsunuz![]()