Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

SARAFEM

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
976
35
623
Diğer
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

cnm bana özelden atablirmisin?
Allaha sığındık herşeyi deniyoruz belki dermanımız bu duadadır...

Yıllarca çocuk için uğraştık gözyaşı,tedaviler...

derken hamile oldugumu ögrendim..Rabbim mucizemi gönderdi hayatımın en güzel günlerini yaşadım..rüyalarımda bile çok huzurluyum...
malesef sevincim 10 hafta sürdü..2,5 aylıkkken kaybettim mis kokulumu...

yüzünü göremedimm,kokusunu duyamadım ama onu çook sevdim...melek annesi oldum((

şimdilerde sabaha karşı bir acı ile uyanıyorum..canım yanıyor..
rabbim imtihanım bitmemiş..böyle de bir acı varmış(

Allahım beterinden saklaaa...dualarımızı kabul et

kardeşim eminim yaşadıklarınzor allah sabrını versin ama hiç üzülme lütfen eger bebeğin olduysa bilki tekrar olur. bende bebek istiyorum ama hiç olmuycak gibi geliyo hele doktorun tüp bebek demesinden sonraher adet döneminde yaşadıgım aceba heyecanı bile gitti sabır çok önemli evladın ahirette şefaatçin olacak allahın izniyle üzülme dua et çünkü allahın rahmeti çok büyük gül gülümse herşeye inat bu sadece imtehan unutma

canımsın teş ederim ...yaşadığım bir mucizeydi ve bitti...yumurta rezervimde azalma var.yumurtam alarm veriyo(
belkide şansımı kaybettim ..yaşımda genç degil malesf.
tabiki allah bilir...Onun rahmet çoook büyük..hepimizin yardımcısı lsun...işlerimizi kolaylaştırsın..dualarını kabul etsin inşallahh

Rabbim en kısa sürede sana da bir bebek nasip etsin inşallah bende bir arkadaşım için istiyorum özelden bana atar mısın ama unutma olur mu..

arkadaşımım söylediğine göre bu duayı yapıpta netice almayan yokmuş,Allah bilir tabiki ama imanla ve inançla yaparsanız olur,inşallah yapan arkadaşlarımdan müjdeli haberler alırım.

Selam canim bana özelden atabilirmisin duayi simdiden tesekkür ederim

Cnm rica etsem bana da msj atabilir misin?

sanırım isteyen herkese gönderdim,inşallah hepside faydasını görecek,ama unutmayın duayı tamda yazdığı gibi yapın ve olacağına inanın.

ne duası cnm yazarmısın acaba
nasıl okunuyor ne yapılıyor

canım ne olursun bana özelden atabilirsmisn akşamdan beri aklımda bebek ve umutsuzluk düşün düşün ağlıyodum buraya açıp bakayım dedim açar açmaz başlığın çıktı karşıma bana da atarsan çok sevinirim canm çok saol

özelden tüm isteyenlere atmasi zor olmazmi acaba
burdan paylassaniz,paylasilamiyorsada bende zahmet olmassa duayi istiyorum

Cnm ben yazdım ama gormedın galıba banada gonder lutfen sımdıden tesekkurler

canım bana da gönderirmisin bu duayı ve nasıl okunacağını,
böyle bir paylaşımda bulunduğun için de çok teşekkürler,
umuyorum herkesin duaları kabul olur,
allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…