Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Yıllarca çocuk için uğraştık gözyaşı,tedaviler...
derken hamile oldugumu ögrendim..Rabbim mucizemi gönderdi hayatımın en güzel günlerini yaşadım..rüyalarımda bile çok huzurluyum...
malesef sevincim 10 hafta sürdü..2,5 aylıkkken kaybettim mis kokulumu...
yüzünü göremedimm,kokusunu duyamadım ama onu çook sevdim...melek annesi oldum((
şimdilerde sabaha karşı bir acı ile uyanıyorum..canım yanıyor..
rabbim imtihanım bitmemiş..böyle de bir acı varmış(
Allahım beterinden saklaaa...dualarımızı kabul et
kardeşim eminim yaşadıklarınzor allah sabrını versinama hiç üzülme lütfen eger bebeğin olduysa bilki tekrar olur. bende bebek istiyorum ama hiç olmuycak gibi geliyo hele doktorun tüp bebek demesinden sonraher adet döneminde yaşadıgım aceba heyecanı bile gitti sabır çok önemli evladın ahirette şefaatçin olacak allahın izniyle üzülme dua et çünkü allahın rahmeti çok büyük gül gülümse herşeye inat bu sadece imtehan unutma
cnm bana özelden atablirmisin?
Allaha sığındık herşeyi deniyoruz belki dermanımız bu duadadır...
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Selam canim bana özelden atabilirmisin duayi simdiden tesekkür ederim
sanırım isteyen herkese gönderdim,inşallah hepside faydasını görecek,ama unutmayın duayı tamda yazdığı gibi yapın ve olacağına inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?